Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

roxx da, o sa il u si pe taticul ei autentic sa o hraneasca ca sa pot si eu sa ma odihnesc bine. macar cateva zile sa reusesc sa dorm cate 6 ore legate, ca poate asa imi trec si mie durerile alea de cap crunte de care va ziceam si starea de ameteala pe care am capatat-o de la oboseala. eu fac parte din oamenii care rezista la oboseala pana cand ajunmge organismul sa isi dea shutdown de unul singur de extenuare si atunci nu reuseste nimeni sa ma trezeasca. am patit asa si in maternitate, s-au chinuit 2 asistente sa ma trezeasca in ziua de dupa operatie ca sa imi faca toaletarea si sa imi ia tensiunea si temperatura. ei bine, nu au reusit decat dupa vreo 2 ore. ajung de adorm bomba. si mi-e frica ca se va repeta episodul de ieri noapte.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

eu sunt la capitolul infrumusetare....maine mergem la botez, o sa stea sormea cu andrei, si restaurantul este aproape in caz de ceva...nu prea as vrea sa plec, dar toata lumea zice ca o sa imi faca bine o iesire.
ralukara nasol ce povestesti tu acolo ca nu poti sa te trezesti...eu la primul geamat a piticului sunt in picioare...asa ai fost mereu?asa reactionezi la oboseala acumulata?
Mai am sa imi usuc parul si sunt gata...vad ca m-a lasat piticul sa imi fac treaba !
Pupici, noapte buna !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RROX- pai nu folosi templaturile din wondershare, ia blank, pune poza drept fundal si apoi adauga titlurile, textul. Si gata, e destul de simplu. Invitatia mea a fost facuta in oras, ca n-avean wondershare pe atunci, insa mai apoi am facut calendare, felicitari si invitatii pentru petrecerea de un an, in wondershare si au iesit foarte fain.

Azi am citit pe sarite, am avut pe Patrick acasa, destul de complicat... am ramas fara gradi, sper sa gasim alta pana pleaca mama ca de nu, ma vede Sfantul. Ala micu e un dulce si un cumintel in continuare, problema e ca trebuie tinut in sus vreo ora, altfel vomita absolut tot ce mananca.

FELICITARI MONIKA!
BINE AI VENIT LUIZA!

FELICITARI IUBITA_MARA!
BINE AI VENIT ALEXANDRU STEFAN!

HAI YASMI!
HAI ZIKI!
HAI VAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si poftiti la

felicitari Monika, bine ai venit Luiza, viata lunga si frumoasa

felicitari IubitaMara, bine ai venit Alexandru Stefan, sa fii sanatos

HaI BBYASMYYYYYYYYYYYY!!!!!!
Hai ZIKIIIIII !!!!!!!!!!!!!!
Hai VASSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!

Hai cu bebeiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine
Raportez prima dimineata in care m-am trezit fara ceas si fara scuturat. Ma doare un san de ma ucide.. Am muls 85ml din el si inca il simt sub presiune... nu mai beau ceai de lactatie cateva zile, ca mor daca patesc zilnic asa
Ma duc sa pap si eu, va citesc mai tarziu.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

La odiseea fluurasilor:

mesaj de la bb_yasmi:
" am ajuns la clinica cu dilatatie 8.nasc in 2-3ore.nu am dureri."

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 33+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Felicitari IUBITA MARA!Bine ai venit bebe ALEXANDRU STEFAN!

buna fetelor..

Suntem mai bine..parca parca bonnisan merge..deocamdata..n-am mai urlat de ieri de la amiaza
Aseara agitata..ma gandesc ca o manca pielea..am spalat cu musetel..i-am spalat hainutele din nou..fara limpezitor fara persil..numai cu sapun..sa vedem/Eu zic ca e de la astea..caci unde nu ajung hainutele nu are bube.
A fost preotul..ne-a citit rugaciunea..am si bocit..e frumos.
Asteptam socrela..cu totul ca au fost deja de 7 ori..neamurile ..Ea acu vine
Mie asa nu-mi arde de musafiri...
Din partea mea inca nu a fost nimeni..Mami vine zilnic la ajutat.

Yasmi;bea ulei de ricin..te curata.

Ziki;nimic?(pun si Eu intrebari stupide)

Bebelu;nici nu iau...atatea prostii am luat degeaba...cred ca si voi aveti multe care nici nu le-ati folosit..
Pompa nuk manuala..nu merge la mine
Aseara am ramas fara lapte...
i-am dat 30 ml complectare...am fost si ff obosita
Azi deja avem ce papa

SA AVETI UN WEEKEND MUMOS!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

WOW!

SA AVEM VESTI CAT DE CURAND!HAI YASMI!!!!!!!DOAMNE AJUTA!SA-TI FIE USOR!HAI BEBELIC LUCAS EDUARD!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!
Ce de mamici proaspete! Felicitari si bun venit bebelusilor
Noi suntem acasa de o saptamana, bebe e cuminte, eu ma recuperez repede, deci toate bune la noi Singura problema e cu lapticul..nu reusesc sa-l alaptez la san, nu il prinde, insa ma mulg si bebe e un papacios. Mi-e teama doar sa nu se piarda lapticul in timp..speram sa fie bine.
Nasterea a fost HORROR!!! Concluzia e ca nasterea indusa este criminala..as vrea sa-mi pot sterge din memorie momentele prin care am trecut..am crezut ca o sa mor..
Am pus si cateva pozici in album.. Am vazut bebelusi minunati!
Mamicilor nu stiu cum reusiti sa fiti active pe forum..
Pupici multi pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tunde dai cu galactogil si lichidemulte
sa vezi ce de lapte o sa fie
legat de pompa, cea de la avent e o adevarata comoara
nush ce m as fi facut fara ea
din sanul stang scot pste 200 ml de lapte
din dreptul 60-80 ml, dar daca pun copilul la san are ce suge

pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput