Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
bb_yasmy......FELICITARI!!!
sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii, iar tie numai sanatate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
corina e asa de usor de facut....iti ia doar cateva minute iar gustul e extraordinar
sigur o sa-l incanti pe sot
eu am dublat reteta ca stiam ca se mananca repede si acum nu mai am
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 corina e asa de usor de facut....iti ia doar cateva minute iar gustul e extraordinar sigur o sa-l incanti pe sot eu am dublat reteta ca stiam ca se mananca repede si acum nu mai am ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
merci iar ma bagi in bucatarie
azi am facut o tarta cu branza sarata si tiramisu, sotul e incantat
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
corina_s spune:
bb_yasmy felicitari, sa va bucurati de bebe si sa fie sanatos
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
vad ca sunteti multe apirante noi, eu va pup pe toate
dar mai ales pe fostele colegute (va stiti voi) si va doresc sa apara in viata voastra minunea cat mai repede
S-a intamplat minunea mult asteptata39+
AMR 3 zile!!!
cos_minutza spune:
Le felicit pe Yasmi si Madutza si aici!!!Eduard,Catalina sa cresteti mari si sanatosi!
Roxy pup burtica,sper sa fiu pe faza cand vine printesa sa bag niste motzate
Va pup pe toate !!!1
Weekend placut si mult liniutze!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
lorena_86 spune:
roxy
doamne ce repede a trecut timpul
nu imi vine sa cred....parca ieri ne tineai in suspans cu testul mult asteptat
sa va de-a domnul multa sanatate tie si fetitei precul si la toata familia
eu si cateva fete mai vechi, din pacate, tot pe aici bantuim....dar presimt ca nu pt mult timp avem planuri mari
nastere usoara si tot binele in lume
lorena_86 spune:
roxy.....pune si tu poze pe la noi sa te vedem si noi cu burtica....te rugammmmmmmmmmmm
sa ne bucuram si noi
ioana_iasi spune:
fetelor azi nu prea a fost agitatie si fara vestiasa ca eu va spun noapte buna si vise placute si sa vina cat mai repede poate din noaptea asta mult succes si poate maine va fii mai activa pagina noastra
avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]