Aspirante optimiste >(639)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

eu sunt felicity!secretul e sa nu inmoi prea tare piscoturile in cafea!asa am facut si eu de multe ori dar de data asta chiar bun mi-a iesit!

Gabyv,sper sa ai dreptate!eu i-am povestit soacrei mele si mi-a zis ca si ea a patit asa si a fost sarcina la ea!bine,nu lua anti-bebe!oricum multumesc de raspuns!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

multumesc sarah, -eu chiar ca inec piscoturile in cafeam -ha nici macar nu m-am gindit la asta. pai daca juma de brandy ajungea la mine in gura si nu in reteta cine sa mai gindeasca?
Mi-a dat buzz, imi vad nepotelul uhuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neazta fetelor
bine, nu m-am trezit acum
eu aseara la 11 am facut pandispan cu capsuni de la congelator....mmmmm foarte bun a iesit

acum am bagat o fripturica la cuptor si astept sa pot pune masa

daca nu ne-am fi protejat as putea jura ca`s gravi.....asa simptome cunoscute din timpul sarcinilor am
eu totusi astept uratii zilele astea.....ar fi chiar o mare surpriza sa raman cu prezervativ

va pupic fara exceptii si va doaresc un sfarsit de saptamana plin de productivitate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

lorena vreau si eu retetaaaa
toate lumea face bun in weekend

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Buna,

O fosta aspiranta BB_yasmy m-a rugat sa va transmit acest mesaj:

Sunt Lucas eduard si la ora 11.20 am venit pe lume. Seman tot cu tati:) am 3750 gr si mami e topita dupa mine

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

uaua felicitari sa nscut un mititel a unei aspirantesa traiasca si sa va bucurati de el.cat de clatite...stati ca am pe focof s-a ars unaasta -o dau sotului

avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

gabyv asta postasem la pag.6 eu am o veste buna am terminato cu scurgerile de cm slava domnului ,si acum ma gansdesc ce sa fac daca sa lasam frau liberin caz daca s prinde ceva dar sunt in dilema ca nu stiu la cat timp va aparea ovulatia si vom facedar oare ne u e prea devreme dupa aceasta pierdere?? voi ce ma sfatuiti ma simt foarte ok.astept vesti de la voi pupiciiii

avem un scum baitel de 2 ani si 4 luni[baite]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

eduard sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii!

BB-yasmy sa fii fericita si sa te bucuri de bebe!!!
tati,mult succes de acum inainte cu bebe si mami!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

4 oua, 8 linguri faina, 8 linguri zahar, 4 linguri apa, 4 linguri ulei, 1 plic praf de copt
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul , se bate bine pana devine o spuma teapana si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine apoi se adauga treptat praful de copt, apa calda, uleiul si faina.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptor timp de 20-30 min.
reteta trebuie adaptata la marimea tavii

secretul e sa respecti reteta si totul va iesi delicios.....dupa ce pui in tava adaugi capsuni/visine(si din visinata) sau ce fructe vrei tu aaa eu am mai folosit alta data si bucatele foarte mici taiate de rahat ca daca sunt mari nu se coace bine

succes!!!

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

aa sa nu uit....ouale obligatoriu sa fie calde, eu cand le-am scos din frigider le-am tinut 10-15 minute in apa calda sub robinet

Mergi la inceput