Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_86 spune:
luciana, stai linistita
eu o sa merg sapt viitoare la tg mures
sa vad ce info mai gasesc pe net
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Katy multumesc la fel
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
AlinaBu spune:
Neata fetelor
Lia esti mortala Asa ii trebuie barzei daca se duce unde nu ii fierbe oala
Mai bine vine la voi unde am trimis-o nu unde vrea ea ca o jupoi de tot
De ieri seara ma confrunt cu dureri de cap mariiiii de tot .. abea imi tin capu pe umeri zici ca e un tanc asa il simt.. probabil ca am si racit un picut. In rest suntem bine .. ne place in pat ce-i drept .. as dormi 24/24 daca s-ar putea
App de ciclu ala lung de 40 de zile al nu mai tin minte cui.. eu initial trebuia sa ovulez intre 6-10 ianuarie.. iar pe 21-22 sa imi vina menstuatia.. dar se pare ca am ovulat cu 2-3 zile inainte sa imi vina pentru ca bebe este mai mic cu 2 saptamani decat data um.. si ecografic si dupa analize. Asa ca, capul sus orice e posibil..
-icei de molipseala.. si barzo <- asta mananci daca nu ajungi mai repede aici.
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Mada nu-l slabi pe sot, fugareste-l prin casa. Paula suntem cam in aceeasi perioada. Iti doresc cel mai frumos martisor. Gaby tb sa aiba o cauza totusi dereglarile astea. Pup, sanatate multa. Lia v-ati apucat de treaba pt bebe? http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png sa primesc cel mai frumos martisor Imi doresc sa am un bebe in burtica. |
nu ne-am apucat sarguincios
dar stau mai mult in pat dupa
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
ce e cu linistea asta p aici?????
pe unde umblati????
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
lorena_86 spune:
ralu
ce mai face nati?
tu cum mai esti?
fetele cam trag chiulul in ultimul timp.....cred ca sunt ocupate cu facut bebei
pupici multi
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
fetelor, dar totusi, pe unde umblati??????
sara_ spune:
fetelor, va citesc aproape in fiecare zi si sper de fiecare data cand deschid forumul sa mai vina cineva cu vesti bune
mada,cred ca e de bine ca testele de ovulatie sunt pozitive chiar si mai multe zile, asta arata ca organismul tau secreta mai mult hormon LH, deci ovarul e bine stimulat sa elibereze ovulul
sara_ spune:
lia, paula, mada suntem se pare toate in perioada fertila
spor la lucru
si sa ploua in martie numai cu martisoare cu ochisori
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 ralu ce mai face nati? tu cum mai esti? fetele cam trag chiulul in ultimul timp.....cred ca sunt ocupate cu facut bebei pupici multi Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
atunci nu va dau disparute sa aveti spor si sa veniti cu vesti vune cat mai rpd.
noi sntem bine. cam active, agitate, dar sanatoase.
intrasem sa vad ce mi faceti si liniste delpina. asa k am adormit cu mandra o ora
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)