Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Mada ceva nu este in ordine pentru ca sunt prea multe teste pozitive
Gabi nu stiu ce sa iti mai spun totusi mi se pare mult prea lung sa fie din cauza de AC.Ma gandesc sa nu fie si un semn de menopauza precoce
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Katy82 spune:
dragalasele! Ce mai faceti voi?
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor
Imi doresc sa am un bebe in burtica.
ancadragoman spune:
mancare
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Mada ceva nu este in ordine pentru ca sunt prea multe teste pozitive Gabi nu stiu ce sa iti mai spun totusi mi se pare mult prea lung sa fie din cauza de AC.Ma gandesc sa nu fie si un semn de menopauza precoce anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
La 27 de ani? parca e cam dramatic...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman mancare anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
ce gatesti bunut?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
Katy82 spune:
citat din mesajul lui Lia73 Vineri seara intr-un cuib de berze. Apar pe rind Barza, Barzoiul. Barza, obosita, terminata, nervoasa: - Vai, vai, ce zi cumplita, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de tigani, mizerie, murdarie, m-au injurat, m-au batut, uite am pierdut si telenovelele de la TV... Nu mai pot! Barzoiul, dimpotriva, vesel si bine dispus: - Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocati, de patroni, m-au cinstit, o bauturica, o maslina, sa tot am zile de lucru ca azi! Da` pushtiu`, Barzaunele, unde umbla? Tocmai atunci intra si Barzaunele. - Unde-ai fost, ma? - Pai la joaca. Am bagat spaima in niste studenti. pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Katy82 spune:
Mada nu-l slabi pe sot, fugareste-l prin casa.
Paula suntem cam in aceeasi perioada. Iti doresc cel mai frumos martisor.
Gaby tb sa aiba o cauza totusi dereglarile astea. Pup, sanatate multa.
Lia v-ati apucat de treaba pt bebe?
ancadragoman spune:
Gabi pai chiar este ,eu nu spun ca este asa Doamne fereste numai ca totusi nu este in regula si trebuie investigata mai bine asta.La ce medici ai mers?Sper sa nu te deranjeze atitudinea mea directa dar asa sunt eu si daca cred ca cu asta ajut un om cu atat mai bine
Am facut ciorba de pui acra ,cartofi la cuptor cu usturoi si busuioc+pui la cuptor,diseara cand vine Maria facem desertul impreuna
poze si filmulete
povestea nasterii
lorena_86 spune:
buna fetelor
azi sunt ceva mai optimista
aseara am fost in vizita la prietena mea care are o minunatie de baietel de un an si 5 luni .....nu l-am mai vazut de vreo 3 sapt si asa schimbat era
mi-a facut cu mana cand am plecat, ma pupat, ma luat in brate, era foarte fericit ca am venit la el si ma invitat la dans....o dulceata de copil
iar sotul asa il lua in brate si se juca cu el....foarte mult il iubim amandoi
sper sa avem si noi cel putin unul in curand
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
madabout2003 spune:
Aoleu ce foame mi s'a facut...
Anca si eu zic ca ceva nu e ok cu testele astea dar nu ma mai stresez o sa fac un test de sarcina la sf saptamanii viioare.
Katy eu nu'l slabesc pe sot dar sincer avem nevoie de o pauza
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07