Folositi produse naturiste pentru copii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Narcisa, copii au inca de cand sunt in burtica sistem imunitar. Cred ca ai vrut sa spui ca si-l intareste. Se poate sa si-l intareasca singur sau cu ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Eu credeam ca sistemul imunitar este o colectie ale mecanismelor din interiorul unui organism care protejeaza impotriva imbolnavirii si distruge celulele patogene si tumoroase. El identifica o mare varietate de agenti, de la virusi la viermi parazitari, si trebuie neaparat sa le distinga de celulele si tesuturile sanatoase ale propriului organism in scopul de a functiona in mod corespunzator. Adica in mediu extern (afara din burtica).
In fine chiar nu conteaza eu nu beau ceai "preventiv" beau din placere atunci cand o fac sau cand deja raceala (boala s-a instalat pt a prev dezitratarea, pt a atenua efectele).
Cat despre siropuri sau vitamine pt a imunatati sistemul imunitar...eu am un caz in familie trist, despre un baietel care era tare slabut, firav, ce racea mereu. Mamica lui a fost la n dr, i-a scos polipii, amigdalele, i-a dat fier, calciu, vitamine tot ce exista acum vreo 30 de ani...baietelui era tot slabut si firav de il darama ghiozdanul.
Cu timpul baietelul a crescut la 17-18 ani a avut un puseu de crestere si s-a inaltat de aproape 2 m. Era un flacau frumos. Apoi pe la 20 de ani a inceput sa se i-a in greutate....si nu se mai oprea. Alti doctori alta poveste in care mamica lui nu intelegea ce se intampla. La 27 de ani baietelul ei are (si acum) 150 kg.
Pana la urma unul din dr i-a spus ca excesul de medicamente (vit, ca, etc) si-au facut efectul mai tarziu.
Eu am intrebat un doctor o data pt ca tot citeam pe aici de imunogrip...dar mi-a spus ca nu imi recomanda "lasa natura sa-si faca treaba" . daca vreau eu musai imi recomanda seplimil sau ceva de genul asta.
Dar am vb cu sotul meu si am hotarat impreuna ca nu e cazul pt ca chiar aici pe DC am citit ca este normal ca un copil sa raceasca de 3-4 ori pe an cum a racit bb al nostru.
Nu stiu cum voi gandi peste 5 ani daca il vad pe copilul meu slabut si ca nu mananca, ca raceste mereu, sper doar ca DD sa-mi dea minte multa ....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Ok...ai dreptate. si fatul are sistem imunitar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Dragi membri,

Campania www.ozonenatural.ro/" target="_blank">Imunogrip "Lupta cu raceala" a luat sfarsit. Multumim tuturor celor care ne-au urmarit articolele si discutiile si tuturor celor care au intrat in dialog. Speram ca sfaturile si ideile expuse aici au fost un sprijin pentru mamele care au avut de-a face si in sezonul rece cu "zmeii" Gripa si Raceala. Copiilor le dorim insanatosire grabnica iar mamicilor sa nu uite ca un sistem imunitar puternic este foarte important pentru a preveni o raceala sau o gripa. Si pentru asta, Imunogrip este cel care te protejeaza pe tine si pe micutul tau, in mod natural, de raceala si gripa.

www.ozonenatural.ro/" target="_blank">

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput