Folositi produse naturiste pentru copii?
Raspunsuri - Pagina 4
irlandeza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ML
Si noi, sirop de soc (elderberry) plus probiotics. La ce este bun siropul de mullein, Irlandeza? Eu stiam ca uleiul de mullein merge pt. urechi, otita parca, sper sa nu-l incurc... Ete bun si la raceli? |
Toate cele 3 plante contiunte in acest sirop, sunt pt. raceli.[/teal]
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
mElaine spune:
Da si noi folosim produse naturiste pentru copii. Noi le dam la copii niste picaturi de echinaceea si avem rezultate f bune. Iarna, copilasii nu racesc deloc.
Sanatate la copilasii vostri si pupici de la noi.![]()
oana_lex82 spune:
Eu spre exemplu tratez diareea lui bb numai cu ceai de menta...Si in general toate tratamentele pe care i le dau sunt naturiste, bio...Cred ca sunt mai eficiente si mai sanatoase pt organism!
Elle_seb spune:
Si noi tot cu naturale ne protejam. Cel mai bine e sa previi decat sa tratezi.
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
OanaP spune:
Ok, bun si pe acest topic o sa se primeasca numai raspunsuri DA. Si ce s-a rezolvat cu asta? Stiu acesti utilizatori ca se pregatesc restrictii in ceea ce priveste productia de produse naturiste. Stiu acesti utilizatori ca in afara de raceli produsele naturiste sunt bune si pentru alte boli sau in preventie? Stiu acesti utilizatori ca in India multinationalele farmaceutice si de cercetare au pus patent pe produse naturale (e.g. anumite soiuri de orez sau scoarte de copaci) si ca nu mai poti cultiva acele plante decat cu acordul multinationalelor respective?
Din sondajul asta rezulta ca plantele sunt folosite sub potentialul lor. Noi realizam asta? Copii nostri vor fi dispusi sa incerce mai mult decat plante impotriva racelii sau alergiilor?
Oameni buni, stam pe o mina de aur si nu stim ce pierdem! Dar se sta literalmente!
blackpanterro spune:
In legatura cu echinacea...am vrut sa cumpar pt mine si Aidan de la farmacie si farmacistul mi-a spus ca daca incerc sa raman insarcinata sa nu iau ca poate provoca infertilitate. Nu am stiut asta dar vad ca asa e...
http://www.fertilityproregistry.com/article/causes-of-infertility-medications.html
Adriana mami de Isabelle Marie - 5 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Mindy spune:
eu inca nu am auzit de restictiile astea de care se vorbeste in legatura cu produsele naturiste.
oare om ajunge sa fim consideranti 'traficanti' daca plantam o menta sau un musetel in curte?
in magazine e plin de produse naturiste, de ceaiuri chiar si la supermarket. fiecare ceai are lista de efecte benefice si secundare trebuie doar sa te informezi si poti gasi variante naturiste pentru foarte multe afectiuni minore.
exista chiar si doctori deschisi spre alternative naturiste.
larasarit spune:
www.sanatateatv.ro/stiri-medicale/dezbatere-pe-baza-noilor-reglementari-asupra-produselor-naturiste/" target="_blank">Dezbatere pe baza noilor reglementari asupra produselor naturiste
de 
Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.
narcisam102 spune:
Eu nu folosesc nimic pt copil. Dar bb meu este mic si abia acum incepe sa isi formeze sistemul imunitar.
Ceai doar atunci cand este racit. Nimic preventiv momentan. Poate mai tarziu cand va fi la gradinita si numai daca dr recomanda.