Folositi produse naturiste pentru copii?
Raspunsuri - Pagina 3
g_ioana spune:
Si noi folosim,de obicei orice debut de raceala este atacat mai intai cu naturiste:),in iarna asta am mers pe imunizare 4 zile da 4 zile ba cu imunogrip junior(eu zic ca-i prieste,nu a racit decat odata si nu a luat deloc antibiotic din septembrie si pana acum)in rest,pentru nas folosim doar nazomer si aromaterapie de la trusa hapciu de la fares,multa miere si pentru tuse plantusin.
gabriela_tutuianu spune:
polen , propolis dupa varsta de 2 ani . pana atunci echinaceea , vitamina c ,multe ceaiuri si gel de aloe .
multa sanatate la bebici si la cei mai mari .
Claudi@ spune:
Noi nu flosim nimic extra, lasam sa treaca de la sine. Ai mei mananca in fiecare zi fructe si legume, nu vad ce as putea sa le dau altceva.
anda141 spune:
Eu folosesc, miere,propolis, polen, echinaceea ,sirop de catina. L;a noi se vede efectul,raceste mult mai rar si atunci trece foarte repede.
alina_satena spune:
Eu folosesc produse naturiste cand este vorba de imunitate,la cosmetice doar cele ce le fac eu din rpoduse naturiste si cat mai bio.Suplimente alimentare pentru pofta de mancare ca pitica mea cam face mofturi de la o perioada la mancare
si yi merg bine,eu sunt PRO,produse naturiste.
geta_florina spune:
Buna
si noi folosim produse naturiste. pt imunitate i-am dat septilin - un sirop din diverse plante - , iar dupa ce am terminat cura cu el, am inceput sa-i dau sirop de propolis cu echinaceea. deocamdata sunt f multumita, a trecut toamna si iarna fara probleme majore.
cand a mai fost racit i-am mai dat ceaiuri, miere multa si lamaie, usturoi. la noi a functionat f bine pt tuse mierea amestecata cu scortisoara pudra si ceaiul de ceapa.
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
didi78 spune:
Si noi folosim Septilin si in plus miere, ceaiuri care ii plac foarte mult, fructe cat cuprinde.
lorelaim spune:
miere, polen, ulei de peste (pt lunile care au "r" si nu au soare), sirop de fructe de soc si sirop de ceapa cu miere - cand racim
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Zina spune:
Miere de Manuka, ursuleti Tito de echinaceea cu propolis, vitamina C, miere in ceai.
Am folosit Septilin si produse homeopate, pana acum vreo 2 luni.