Ce faci ca sa-l protejezi pe cel mic de raceli?

Ce faci ca sa-l protejezi pe cel mic de raceli? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragi parinti,

Ca parinti, stim ca iarna, copilasii trec mai in fiecare an, prin aceleasi probleme: nasuc infundat, tusa, raceala, febra. Intrebarea e simpla iar raspunsul poate ajuta si alte mamici care cauta un raspuns:

Ce facem iarna ca sa-l protejezi pe cel mic de raceli?

acest topic face parte din campania Imunogrip-DC. www.desprecopii.com/info.asp?id=imunogrip_lupta_cu_raceala" target="_blank">Informatii aici.

va asteptam sfaturile

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliaotilia spune:

Pai ce sa facem... alimentatie sanatoasa si cat mai naturala, multe fructe de sezon, ii invatam sa se spele pe maini cat mai des. NU ii tinem toata ziua inchisi in casa, dar totusi evitam cat se poate spatiile aglomerate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Noi ca adulti luam multa vit. C si mancam citrice iar imunitatea copilului o ajut cu un siropel natural(cu echinaceea, propoilis, macese etc etc.) in plus evitam vizitele in spatiile aglomerate, persoanele racite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mElaine spune:

Eu dau copilului cat mai multe citrice pe timpul iernii si am vazut ca asta il apara de raceala de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILoey spune:

Eu nu cred ca trebuie sa il protejam - e bine sa mai si raceasca un pic pentru ca asa se intareste sistemul imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sellanic spune:

Buna seara, eu imi protejez fetita evitand sa ies iarna cu ea prin mall-uri si locuri aglomerate. Si, cu cate o vitamina C pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc lui Dumnezeu, din toamna nu mi-a mai racit. Pe langa fructe si legume la greu (care ii plac oricum), am urmat sfatul unei d-ne dr, am luat o pauza lunga de gradi si i-am administrat vitamine Minimartieni, cutia albastra, cu ceva de imunizare.
A recuperat kg pierdute cat a fost bolnavioara si are pofta de mancare, nu mai trebuie sa ne rugam de ea sa ia cateva inghitituri.

De cand era bebelus am scos-o la plimbare iarna, aproape zilnic, cu conditia sa nu fie mai putin de -10 grade, umezeala, vant puternic, ceata.
O imbrac cu o hainuta in plus fata de mine, punem sosetute peste dres, ghetute imblanite, fular la gat, sa-i tina gulerul inalt de la pulovar (niciodata nu i-am acoperit nasul si gurita, din cauza condensului!), caciulita groasa, geaca, manusi si...la zapada cu noi!

A! Intotdeauna ii dau pe fata cu crema speciala pt copii, aceea pentru vant si frig de la Sanosan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

- alimentatie echilibrata, multe fructe bogate in vitamina C, in caz de raceala usoara vitamina C picaturi sau pastilute.
- evitam spatiile aglomerate (pe cat putem);
- aerisim foarte bine camerele dimineata si inainte de culcare;
- plimbari afara cat de dese, acum e numai bine de sanius.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somalc spune:

eu le dau multe fructe, aerisita casa cat mai mult posibil, evitat spatiile aglomerate, (anul acesta am ales varianta de a intrerupe gradinita pe timpul iernii si a virozelor). noi am urmat si un tratament homeopat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniastef11 spune:

Eu imi protejez copilul incercand sa evit iesirea in aglomeratii pe timp de iarna. Evit sa merg la mall de exemplu unde cred ca e o gradina zoologica de virusi. Si de asemeni, incercam noi, parintii sa ne protejam - pentru ca daca venim raciti acasa de la servici, e clar ca si bebelusul poate avea de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Dragi membri,

Campania www.ozonenatural.ro/" target="_blank">Imunogrip "Lupta cu raceala" a luat sfarsit. Multumim tuturor celor care ne-au urmarit articolele si discutiile si tuturor celor care au intrat in dialog. Speram ca sfaturile si ideile expuse aici au fost un sprijin pentru mamele care au avut de-a face si in sezonul rece cu "zmeii" Gripa si Raceala. Copiilor le dorim insanatosire grabnica iar mamicilor sa nu uite ca un sistem imunitar puternic este foarte important pentru a preveni o raceala sau o gripa. Si pentru asta, Imunogrip este cel care te protejeaza pe tine si pe micutul tau, in mod natural, de raceala si gripa.

www.ozonenatural.ro/" target="_blank">

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput