Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 8

lauri_ca spune:
Neata! Bravo Victor baiat mare si descurcaret! Eu cu Stefi am dormit pana la 9:30, a fost tare bine, am papat lapticul mai tarziu, dar n-are nimic mai stam un pic si papam si fructele. Vad ca sunteti multumite de kinetoterapie, noi pana acum am facut gimnastica dupa niste scheme dintr-o carte, o sa caut si eu un kineto in C-ta. La noi aici zici ca suntem in fundu tarii nu exista nici babyspa, nici macar o piscina mai acatarii pt. adulti, ca de ... avem mare vara

crissteo spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi si norocosi! Noi am dormit mai bien azi noapte, Berti s-a trezit doar o data pe la 4 sa manance, apoi la 8 dimineata. N-a mai fost asa bine, nici eu nu mai stiu de cand. Se vede ca am si eu energie sa mai intru pe aici.
Pupici multi si sanatate copilutilor bolnaviori si mamicilor lor, ca tare-i greu cand sunt bolnavi.
Gata, pauza mea s-a terminat, m-a calarit Teo pana ma face sa ma ridic de la calculator. Mergem amandoi sa facem mancare,sa punem la spalat rufe si vase si sa facem o painica bunaaa.
Sa aveti o zi frumoasa!

Cris2010 spune:
Legat de kinetoterapie, eu am chemat pe cineva acasa s-o evalueze pe Natali. Mi-a spus ca se prezinta foarte bine, n-are nevoie de sedinte de kineto, dar mi-a aratat cateva exercitii simple pe care as putea sa i le fac. Mi-a mai zis ca daca ma dau banii afara din casa pot sa iau sedinte de kineto, ca rau nu fac, dar Natali e un copil foarte bine dezvoltat.
Acum, legat de ce a zis Bambi si noua pediatra ne zice ca Natali e cu doua luni mai mare ca dezvoltare decat varsta reala si de aceea ii cam trosnesc incheieturile. Pentru asta ne-a dat calciu si vigantoleten in loc de vigantol. Totusi o sa insist pe problema asta la urmatorul consult.
Fug la dentist. Va doresc o zi linistita

senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Hai, Victo, rezista! Mai avem un an juma si scapam de dinti! Va fi mai bine! ![]() Paula, da-te cu ceva pe spate- Fastum gel sau diclofenac crema. Paula, Ochidut, Adriana, Senty, care sunteti doar pe Lp (cu bebeii), mai sterilizati bibe de lapte??? eu de azi cred ca ma opresc, ca nu mai am sterilizator, sa le fierb mi-e lene, in solutie ma enerveaza ca miroase rau... Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
eu sterilizez o data la 2 zile dar cand e ziua in care nu sterilizez le clatesc imediat ce a terminat de mancat cu apa fierbinte si le pun la uscat. eu am vb cu doctora pe tema asta si ea mi-a zis sa le sterilizez o data la 2 zile macar pt ca inca e mic bb si se stie ca laptele dezvolta o multime de bacterii si sa nu dea vreo diaree in el ca at e grav si tb tratament, plus ca poate pierde in greutate si apoi greu mai pune inapoi ce a pierdut.
LA MULTI ANI !!!! cu intarziere pt Vlad. sa creasca mare si sanatos

Cris2010 spune:
Astept taxiul, asa ca mai scriu un mesaj
Bumblebee, ce tare e Victor.
Bamboletta, multa sanatate lui David. Sa treaca repede, repede raceala!
Eladea, voi cum mai sunteti? Sper ca mai bine.
Crispro, bravo mami pt iesire. Cred ca te-au trecut toate apele. Data viitoare o sa fi mai relaxata
.
Nici eu n-am iesit singura cu Natali in masina, dar trebuie sa incerc cat de curand. Mai la primavara vreau sa merg zilnic in gradina botanica. e cel mai apropiat parc mai mare de mine si nu e asa aglomerat (intrarea e cu taxa, dar abonamentul pe luna e chiar ok). Imi place ca e liniste multa acolo.

lauri_ca spune:
eu stiam ca biberoanele se spala imediat dupa folosire cu apa rece pt. ca in apa calda se inmultesc bacteriile, dupa aceea le fierb sau oparesc. Sterilizator nu am pt. ca am inceput sa folosim bibe dupa 4 luni jumate si acum nu cred ca mai e cazul. O sa le mai fierb vreo luna doua si pe urma pas.

paula_m spune:
Eu biberoanele le spal cu detergent de vase. Are ceva?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Alice_Elena spune:
paula, nasa mea spala biberoanele cu detergent. prima data mi s-a parut ciudat. vaai spala biberoanele cu detergeent
dar apoi am stat mai bine si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca daca noua nu ne face rau lor de ce le-ar face, nu?
le mai spal si eu, o data pe sapt asa, poate si mai rar, cand mi se pare ca se pateaza de la ceai sau ca nu se curata bine cerealele...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! ![]() ![]() ![]() ![]() Delfinasi frumosi care au implinit 6 lunite!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() Am 6 luni!!! |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!! SA FITI SANATOSI!!

rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu biberoanele le spal cu detergent de vase. Are ceva? |
si eu. si cu apa fierbinte