Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mai, dar cat ati mai scris in ultima vreme. Bravo fetelor

Ieri am citit tot in diagonala, am scris mesaj dar a trebuit sa fug, asa ca vi-l postez acum Cred ca e depasit, probabil s-au mai intamplat una alta de unde am ramas eu cu cititul

Dragaica, cati dintisori aveti, ce fain!!!

Uauuu, bravo lui Andrei, cum statea in fundulet!!!!!!!! Super
Felicitari si lui Matei pt dinte nr.3

Eu imi doresc casa!!!!!!!!!!!!!!!! Asta numai pentru un petic de gradina, pentru ca ador sa stau la o masuta in aer liber….. si sentimentul de a te trezi dimineata si a iesi in pijama pe terasa ta, asa mica cum o fi, dar stii ca esti la tine in curte si te asezi 5 min pe un scaun afara si bei cafeaua…..Si nu e nimeni deasupra sau dedesubt si ai doar un petic de verdeata in fata, eventual un copacel si ceva flori. Intr-adevar treaba cu copii e ceva mai dificila, dar pe de alta parte eu nu cred ca ei vor mai avea aceleasi jocuri in fata blocului ca pe vremea noastra, sau asa vizite prin vecini. Nici nu cred ca o sa ii mai lasam noi asa si o sa preferam sa ii ducem pe la diferite activitati. Cu bona, da e greu, dar de la 2 ani il poti duce la gradi si il iau si il aduc ei cu o masina. Partea cu cheltuielile nu o pot combate…….. ca sa te muti la casa nu iti trebuie doar bani sa o ridici ci si apoi bani sa o intretii, plus ca mereu se strica ceva, e altfel decat la bloc….
Later edit: Acum vad postul lui Bumblebee, mi se pare bine argumentat, cam asa e.

Rodyka, cate kg mai are Isa? Si fetelor care mai aveti fetite mai grasunici, cate kg au?
Eu m-am speriat azi, mi s-a parut mie ca s-a facut cam grasana Larisuca mea; tatal meu ii zici “buflici”. Am cantarit-o si are 8.600!!!! Sunt inca socata, nu stiu cum a luat atata; o sa o mai cantaresc si maine de dimineata, inca sper ca nu a aratat cantarul bine, ca altfel am incurcat-o. Luna trecuta avea 7.800, asta ar insemna 800 de grame intr-o luna!!!!! Ba chiar mai mult, ca mai avem o saptamana pana facem luna…

Btz, m-ai amuzat cu faza de la Kaufland.

Crispo, La Multi Ani lui Vladut. Vin si eu la tine la curte, cred ca e tare frumos. Iaurt si eu tot Covalact ii dau, am gasit la 150gr. Fomista mea nu se mai satura cu unul, asa ca acum il desfac si pe al doilea si ii dau cam 200-220.

Apropo de biscuiti, noi nu am luat inca. De care ati luat/vreti sa luati?

Mycia, nu am sfaturi… vai de capul tau

Racusorule, eu zic ca de acum in fiecare zi sa incerci sa dispari din peisaj cate o ora-doua. Decat sa il lasi deodata toata ziua cu bona, mai bine o iei asa treptat in fiecare zi. Nu cred ca e bona, poate ca a avut si o zi proasta si intr-adevar e varsta critica si daca s-a obisnuit sa stea numai cu tine si sa te vada in permanenta….. M-a mai sunat acum ceva vreme o prietena cu un copil de 8 luni si ceva, care tot asa a ptit. Statea in permanenta cu el si intr-o seara nu stiu unde a plecat si a lasat copilul cu tatal, care de altfel stia ce si cum sa ii faca, petrecea timp in general cu copilul. Si cu toate astea s-a pus pe plans si nu a reusit sa il linisteasca sau sa il faca sa respecte programul. Apoi a doua zi, l-a lasat cu maica-sa si la fel a facut, de unde a tras concluzia ca plange dupa ea .
Eu sunt acolo, alaturi de voi, ca inteleg perfect.
In schimb eu azi sunt in ziua aia buna, cand mi se pare ok cu bona, imi place de ea, am incredere……dar e si maine o zi, cine stie in ce stare voi fi maine, ca sunt in “ture” emotionale

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ei ii dau porto si mandarina in safe feeder. De fapt numai asa i le dau astea. Cat despre sucuri dupa ora 5, mie mi-a zis dr sa-i dau fierul intotdeauna cu suc ca se asimileaza mai bine, asa ca ii dau si seara 10, 20 ml. Adica, ii dadeam, ca acum ii dau doar lapte, fara nimic altceva. Si incepem diversificarea din nou, ca mi-au pus capac bubitele alea, care acum au disparut. Termin Nan HA si apoi ii dau Hipp, dar fara nimic altceva, sa vad cum se comporta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si eu spal lingurita si canuta cu detergent de vase,dupa care le clatesc foarte bine.
Eu nu am luat recipient de plastic ci o cana pt supa,stiti..de alea mari si ne intelegm bine cu ea.E colorata si lui Paul ii place foarte mult.

CRISPO niciodata nu l-am fortat si nu as face-o niciodata.Chiar si exercitiile date de kineto desi le respectam nu le facem mereu.L-am lasat pe Paul mereu sa isi aleaga...sa zic asa.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Mi-au intrat si mie banii de indemnizatie, in sfarsit!!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

esti buna de cinste
...macar asa virtual

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Acum mesaj de azi

Eu car in continuu la noul apartament Mai am un pic si fac sant in trotuar. Partea interesanta este ca apartamentele cel vechi si cel nou sunt la blocuri alaturate, prin urmare nu am cum cara cu masina, asa ca totul se cara "la manuta".
Asa ca umplu trolerele cu carti, haine sau alte chestii, ma duc cu ele la apartament, le pun la locul lor, ma intorc cu trolerele goale si o iau d ela capat. Sunt terminata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu am un detergent de vase eco si cu ala le spal. De sterlizat doar suzete si cand imi amintesc si am timp bag tot in sterlizator - castronel, lingurite ... Jucariile le fac cu solutia de la Chicco.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si eu spal lingurita si canuta cu detergent de vase,dupa care le clatesc foarte bine.
Eu nu am luat recipient de plastic ci o cana pt supa,stiti..de alea mari si ne intelegm bine cu ea.E colorata si lui Paul ii place foarte mult.

CRISPO niciodata nu l-am fortat si nu as face-o niciodata.Chiar si exercitiile date de kineto desi le respectam nu le facem mereu.L-am lasat pe Paul mereu sa isi aleaga...sa zic asa.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Pai, stiu, tocmai de asta zic, ca Paul a facut singur fara ajutor o gramada! Dar el mereu a fost printre cei mai activi, si cu statul in 4 labe, si cu umblatul in 4 labe, ci cu dansul "incitant". se vede ca e copil sanatos si se dezvolta super!!! iar daca poti sa il duci la kineto, si mai bine, ca rau nu ii face!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochidut, te inteleg perfect in ultimul an ne-am mutat de 3 ori, sau 4 nu mai stiu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Si intrebari acum:

Racusor, unde faceati voi kineto- un nume, nr de tel eventual? Si cu cat timp inainte iti faceai programare? Sarutmana de pe acum de raspuns
Parca as mai duce-o si eu pe Larisa, noua iar ni se pare ca tine putin talpa in interior. Nu stiu daca mai stiti ca ea a avut un usor tal varus....

Pentru delfinasii avansati-diversificati - ce le mai dati la masa de dupa amiaza sa manance?
Scuze ca am mai pierdut unele pagini, dar ati mai introduc ceva nou: gris, mamaliga, biscuiti sau mai stiu eu ce......?
Cred ca voi le-ati mai dat papanasi nu?
Noi avem la masa asta una din variante: iaurt simplu/iaurt cu 2 lingurite de cereale/fructe/branzica cu fructe/branzica cu iart/lapte cu cereale pe care il facem de dat cu lingurita dar la acer vom mai renunta o vreme avand in vedere ca suntem dolofane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, multu de urari! Te astept cu drag in vizita la o cafeluta afara! Abia astept sa zica Rodi exact cand vine in tara, sa ne vedem!!! si sa o smotocesc pe Isa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput