infectie urinara la femei

infectie urinara la femei | Autor: naty1982

Link direct la acest mesaj

ajutooor!cine s-a lovit de infectia urinara,va rog sa-mi spuneti ce masuri si ce tratament a luat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Daca infectia urinara este confirmata de urocultura atunci medicul trebuie sa-ti prescrie unul dintre antibioticele la care in urma antibiogramei a reiesit ca microbul este sensibil.Poti lua apoi pentru a prevenii recidivele urinal de la Walmark(este f.bun).La mine recidiva foarte des infectia si cu toate ca am facut tratament cu antibiotice(inclusiv injectabil)tot urinalul pot sa zic ca m-a ajutat sa scap de problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu am luat augmentin cand am avut infectie urinara la recomandarea medicului ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, initial tratament conform antibiogramei, apoi Uricol doza de intretinere, si merisor, podus gemoterapic, cura de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty1982

ajutooor!cine s-a lovit de infectia urinara,va rog sa-mi spuneti ce masuri si ce tratament a luat

Daca este doar cistita se rezolva cu multe multe lichide. Practic sa bei apa (sau ceaiuri) intr-una si sa faci pipi la juma de ora. Este cea mai simpla metoda de a curata vezica si a scapa de bacteria care si-a facut cuib acolo. Daca bacteria a ajuns si in rinichi atunci iti faci analize si iei antibioticul indicat in antibiograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cistita este o inflamatie a vezicii urinare. Daca nu este tratata corespunzator cu medicamente poate duce la o infectie a rinichilor - pielonefrita.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty1982 spune:

fetelor mersi pentru sfaturi!medicul mi-a zia ca e cericovaginita(sincer nu cred!)si mi-a dat cynofloxacil DACA am inteles scrisul bine,viviflor si macmiror iar una din farmaciste mi-a propus cys control un supliment alimentar la pliculete cate unul seara si dimineata .Am luat doar pliculetele pentru ca tratamentul mi s-a parut cam ... iesit din comun,dat fiind faptul ca macmirorul l-am luat pt infectie de col cu doi ani in urma.Precizez ca nu amfacut nici-o analiza,urmeaza...a ,si sa stiti ca sfatul cu multe lichide -am urmat alaturi de cys control acuma e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Medicul care ti-a dat tratamentul ti-a facut si o lama?
Mi se pare interesant ca tu ai considerat ca nu trebuie sa iei macmirorul pt. ca l-ai luat cand ai avut "infectie la col"
da' prospectul ala l-ai citit? de curiozitate, asa.http://www.efarma.ro/products.php?id=862

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Mai fetelor, fara suparare, dar mi se pare oarecum ciudat cum preferati sa ignorati prospectul medicului (care va cunoaste mai bine decat farmacistul) si urmati recomandarile farmacistului, care v-a vazut doua minute. Nu zic ca nu au si sfaturi bune, dar sa preferi ce ti se da de la farmacie in locul celor recomandate de medic? Asta nu prea inteleg (mai degraba, daca nu ai incredere in medic, mergi la altul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Si eu sunt posesoare de infectie urinara in recidiva. Am facut-o prima oara in viata mea acum vreo luna jumate, m-a apucat o durere intensa in timpul noptii de nu puteam sta in pat. Pe moment am rezolvat cu o sticla cu apa fierbinte pusa intre picioare(a fost asa de bineeee :D) si urinal. Apoi am facut analiza si a iesit infectie cu E-coli, am luat antibiotic si dupa alte 10 zile am refacut analiza si surpriseee !!! din nou infectie de data asta cu enterococ. Din nou antibiotic 5 zile cu ce a iesit sensibil de data asta. Acum astept sa treaca iar 10 zile si sa o refac dar cred ca e tot acolo. Mereu uit sa iau urinalul, are si un gust oribil de altfel.

Ce tratamente mai naturiste cunoasteti? ceva ceaiuri? Eu am auzit de ceaiul de ienupar ca ar fi bun. As vrea sa scap de ea de tot ca e cam nasol cu atatea antibiotice plus ca o pot da si la altii :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

CEAI DE COADA SORICELULUI LUAT PE STOMACUL GOL
BAI CALDE DE SEZUT (SE POT PUNE SI FLORI DE COADA SORICELULUI)

plus multe lichide

Mergi la inceput