infectie urinara la femei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ceaiul de merisor e bun pt. diureza.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre.iovu spune:

Vreau sa va spun ca stimularea imunitara este de mare folos.
Exista in trecut la cantacuzino un stimulant imunitar numit cantatim care functiona foarte bine dar astia l-au scos. Nu se mai fabrica.
Dintrasta face si presedintele, asa am vazut la tv.
Dar eu am aflat si probat ceva si mai si. Si chiar functioneaza.
Va dau un site sa cititi singure phage.7p.com Este vorba despre bacteriofagi. Ei pot distruge bacteriile mecanic si nu chimic asa cum fac antibioticele. Adica le i=au una cite una si le distrug.
Sa fiti sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty1982 spune:

draga Tisina ,stiu ca ti se pare ciudat dar chiar nu am avut incredere in medicul care m-a consultat,iar farmacita mia recomandat ceva destul de bunicel(ca ma lasase durerea).Ai dreptate sa merg la altul,dar ce sa fac daca ginecologul meu e plecata din tara la un congres si stii cum e cu durerea ;nu asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai citeste o data primul meu mesaj, ca sunt chiar curioasa de raspunsul tau.
Motivele tale pt. care nu ai luat tratamentul sunt ...

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am avut infectie urinara cu e-coli. am facut tratament cu antibiotice si tot felul de pastile, timp de 2 ani. nu mi-a folosit la nimic. infectia revenea. am facut un autovaccin la cantacuzino, care este foarte greu de facut, si am 9 ani de cand nu mai am infectie urinara.
in comparatie cu sacul de bani pe care l-am cheltuit pe medicamente in 2 ani, autovaccinul a fost mai mult decat ieftin. atunci a costat 50 de lei. doar ca este foarte, foarte greu de facut... eu nu mai puteam, asa ca am zis ca fac orice numai sa scap de infectie.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty1982 spune:

buun,hai sa-ti zic cum e cu vizita la medicul asta:dupa un consult rapid,mi-a zis ca nu este cazul sa alaptez(de mi-a cazut ca o bomba-n cap!)ca doar n-o sa alaptez pana la 5 ani(fetita are 1an si putin)ia asta asta si asta si ne vedem peste o luna la un papanicolau si un sterilet.ei,ce zici ?!numai tonul si maniera consultului ma goneau afara pe usa,ca mersesem la Spitalul Judetean,nu tu lama nu nimic-deci.......de asta v-am intrebat pe voi.Problema mea era cu usturim in timpul urinarii..si atat,iar macmirorul l-am scos din geanta si i l-am aratat(imi ramasese de la tratamentul mentionat anterior)si cica da poti lua si din asta si viviflor si ce ti-am mai dat pe reteta.A ...si sa nu uit mi-a dat si aspenter!asta-i tot motivul!De luni vine doctorita mea si abia astept sa fac investigatii.
Durerea am ameliorat-o cu CYS CONTROL .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am avut o infectie urinara foarte urata. Am primit trei tipuri de antibiotice diferite care nu si-au facut efectul. Urmarea e ca am ajuns cu infectie la rinichi si febra de aproape 40 de grade la spital. Deci nu-i de joaca. In primul rand nu se trateaza decat daca sunt simptome (dureri, usturare la urinare, urina tulbure, eventual cu sange, etc) sau in cazul in care esti insarcinata. Tratamentul se va acorda DOAR de catre medic si nu de ce-a spus o alta persoana. Antibioticele se dau in functie de natura bacteriilor din urina si se va lua pana la ultima pastila. Altfel boala recidiveaza si microbii devin imuni la antibioticele respective. Nici macar la re-imbolnavirea aceleiasi persoane nu se iau antibiotice care si-au facut efectul alta data fara avizul medicului, pentru ca e pur si simplu posibil sa fie o alta bacterie. In mod normal singura analiza care se face este analiza urinei, altele doar daca considera medicul ca e necesar.
In rest ce are efect - chiar si preventiv sunt fructe de merisoare. Cu siguranta ca se gasesc sub forma de pastile sau uscate in farmacie. E dovedit stiintific ca fructele de merisoare combat infectia urinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

eu am avut 3 cistite, toate 3 dupa partide de mai patimas!
Tin minte prima data s-a intamplat de un revelion, 31 ne-am iubit cu foc si brusc pe 1 ian dimineata simteam arsura, nevoie de a urina la 1 minut, apoi daca urinam o picatura simteam ca mor de usturime imi dadeau lacrimile

Acum vine intrebarea mea:
Pe 1 ianuarie la ora 9.00 AM cand lumea e mahmura unde sa te duci sa-ti faci analize?! ...sa zicem ca ai noroc sa gasesti vre-un centru de recoltare, insa rezultatul nu se da instant si pana afli ce microb ai ajungi sa de usutrime!

Cum am procedat eu?! Am chemat salvarea! A venit in 45 min, m-a dus la spitalul de urgenta unde am asteptat 2 ore insa am fost tratata super (analiza la sange, la urina, ecografie la rinichi si vezica); tin minte ca am nimerit la o dr. foarte tanara, posibil stagiara care mi-a zis " nu te ingrijora, e doar o cistita, majoritatea femeilor face cel putin o data-n viata!"

Mergi la inceput