Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da,dorinutz- stii tu ce stii ai un spirit de atentie si observatie..si surpriza, am resuitsa-miconving barbatul sa se invoiasca 1 yh in mijloculpranzului sa vina si el sa-si vada plozii.ca si la fertilizare a venit cu eprubeta,m-a lasat apoi a plecat la servici.nu l-a vazut nimeni la fatacand sa decidem cati embrioni bagam, toate tipele erau cu sotul dupa ei, pe mine ma intreaba- sotul? pai..la munca, dar decid eu, stati linistita acum insa m-am enervat,merg si eu sa le arat ca am si sot, si tatic sa vada si el o eco, inainte de nastere

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

SCUZATI....pe graba am pus repede motatele. sa vedeti ca e de bine :))...adik se poate scoate galeria!!! col moale (copt), deschis, scurtat , bb are aprox 3600+/- (asta o sa vedem noi la nastere ) si sambata dimi la 9 sa fiu la clinica pt nternare.... sper sa mai stea o zi contractii la greu :((.....

scuzati intarzierea....dar am fost in oras la papa ca dupa fiecare eco

deci!!!!!

am schimbat si semnatura...ca oricum ziua de azi e dusa

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Superrrr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

pai viss crek e ultima oara cand ii vede in burtica, ca pe urma o sa-i vada direct in bratica . Ce tare cu eprubeta . La cat te duci maine? sa stiu sa-ti trimit ganduri bune

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deci maine merg la eco:
happy, miki,viss, anaxena sa veniti cu cele mai bune vesti!!! happy poate ramai si nasti inaintea mea!!! miki, sa ne aduci vesti bune despre bubulina, viss hai ca tu ai venit tot timpul cu vesti bune si anaxena....te asteptam cu vesti despre DL COL si alex bineinteles...

merg sa culc buburuza, care iarasi tuseste si pare sa faca febra :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami
miki iti trimit cat de curand ce acte ai nevoie ca mi-a facut sotul lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

deci maine merg la eco:
happy, miki,viss, anaxena sa veniti cu cele mai bune vesti!!! happy poate ramai si nasti inaintea mea!!! miki, sa ne aduci vesti bune despre bubulina, viss hai ca tu ai venit tot timpul cu vesti bune si anaxena....te asteptam cu vesti despre DL COL si alex bineinteles...

merg sa culc buburuza, care iarasi tuseste si pare sa faca febra :(((

micuta . Ai grija sa nu raceasca chiar acum cand se apropie momentul sa aduci bebicul acasa.

------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Fetelor va pup pe toate fara exceptie si va tin pumnii maine la eco. Va asteptam cu cele mai bune vesti!

Noapte buna tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

oai Yasmi , ce emotionant!!!
si vb lui Viss esti de admirat ca nu te-ai dus pana acum sa nasti la ce contractii ai
cand am vazut maine ce agenda plina ai , nu ma mai gandesc ca o sa numeri minutele....auzi la ea..un shoping de rimel
sanatare la buburuza!

viss tu unde mergi la ecoh...la giulesti?
si nu mai fi suparata ca nu merge sotul cu tine....ce al meu daca merge intra in clinica...sta in masina

Dorinutza si eu am planuri mari de facut curatenie....dar iti zic ca luni noaptea cand m-a luat mijlocul o imbulinasem rau de tot....am zis adio asa raman cu casa....ca sotul face , dar asa de ochiul soacrei

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 23 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

cristina_ph ce pici dragals ai!! Si ce bine arati! Cate kg ai luat?

AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Multumesc
Am luat 14 kg(destuleee),dar nu-mi fac probleme,la sarcina cu Andrei am luat 17 si le-am dat jos,asa ca sanatosi sa fim!

Mamica lui Andrei Alexandru(23.nov.2008) 38+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

noapta buna andreea!!!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 23 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput