Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta, nu nasc eu pana la 12...la 9 de abia merg la clinica...pana imi face internarea, analizele, controlul, perfuzia...epidurala...etc

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

yasmi - poti sa scrii cu litere mai mari ca te-ai inselat?glumeam..dar ma bucur ca te-ai lamurit si ca ti-adisparut acest stres si sambatate duci relaxata macar din punctul asta de vedere.iti urez sa treaca ziua de maine cat mai linistit, frumos, si sa ai o nastere usoara asa cum iti dorestimotatele nu le scot inca, ca lacontractiile tale sa nu chemam beblusa mai devremeptr mine ai fost un exemplu,ca ai stat atat timp cu contractii si nu ai nascut..in concluzie azi m-am agitat mai mult in casa, am facut mai multa ordine, am mai pus niste lucruri prin dulapuri..si vad ca inafar de durerile de oase de jos,n-am nimic.oi vedea la noaptedar nici eu nu mai pot fetelor, sa stau lemn numai in pat, in curand fac de 3 luni de stat acasa

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

viss cand te duci la eco? maine, am retinut bine?

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Din ce am citit eu pe cateva forumuri..cred ca baza de calcul..adica cele 6 luni raman aceeasi...Se face o medie pe zi si lunar se inmulteste media cu nr de zile de pre/post natal.

Numai la idemnizatie se iau in calcul cele 12 luni anterioare...

Poate totusi ma ajuta cineva...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna seara!
Am pus si eu cateva poze pe picassa.....pentru fetele care nu ne cunosc deja!
Va pup!

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 37+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

apropo-azi mi-am luat fotoliu pliant de pe okazii, si de 10 minute scriu in el.stau si eu turceste la calculator,imi sprijin burta pe cotiera..e superb. ocupa ceva spatiu ca e lat, dar va fi util sigur dc va mai ramane si pe la noi cineva peste noapte..apoi cu bebicii,cand o sa raman in camera lor in cate o seara. si pana nasc ma bucur si eu de el calculator macar 1-2 saptamani,uraaa

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss nu m-am prins cu ce m-am inselat???
intr-adevar la ce contractii am....pot aparea surpize pana sambata

sa folosesti sanatoasa noul fotoliu.

EDIT: acum m-am prins....:)))) da, viss, M-AM INSELAT!!! dar....asa dadea de banuit cu apropourile...plus ca eram tare "suparata" pt ca nasc la privat....la stat nici nu se punea pb sa nu ii dau...data trecuta am dat 250 e (acum aproape 4 ani) pt nasterea naturala asa de multumita am fost de el....
si de data am asta am adus discutia, macar sa stiu ce gandeste....si bine am facut.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

cristina_ph ce pici dragals ai!! Si ce bine arati! Cate kg ai luat?

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele din Bucuresti:voi faceti cumparaturi pt bebe din Cora??
Mie preturile acolo mai ales la produsele cosmetice mi s-au parut mai mici decat in alte magazine...

M-am uitat si la hainute..acolo nu am gasit ceva special..iar ce imi placea mult era exagerat de scump...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

Eu din Auchan ca il am aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cristina ph si ma bucur sa te cunosc! Ce burtica mare si frumoasa ai si un baietel scump foc!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput