recomandare medic orl

Va rog, am nevoie de un medic ORL bun, am probleme cu copiii (posibil operatie polipi). In Iasi m-am lamurit, as incerca la Bucuresti, sau Tg Mures, chiar in afara. La noi as vrea clinica privata, de spitalele de stat fug cat pot.
Raspunsuri

claujro spune:
Dan Gheorghe, de la Budimex, dar consulta si la cabinet privat. Operatia, insa, fa-o la spital.

Raza de soare spune:
Uite recomandarea mea aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160727
Multa sanatate!

ancasilv spune:
Buna,
Mai poti incerca la Vlad Postelnicu la Medlife. Este super ok.
Eu il operez pe Vlad la dr Iorgulescu la Grigore Alecsandrescu, am auzit numai cuvinte bune despre ea. Eu merg in paralel cu amandoi. Succes in gasirea unui medic asa cum iti doresti!
anca, mami de Vladut... 06.10.2007

dis26 spune:
Buna, dar de ce fugi de Iasi? Noi suntem din focsani si ne operam saptamana viitoare in iasi, la spitalul de copii, la o dc foarte draguta, am vorbit saptamana asta la telefon si ne-am consultat, fiul meu fiind racit saptamana trecuta. Plus ca dureaza foarte putin operatia. Daca vrei la clinica particulara este Arcadia Hospital unde platesti 900 lei, 500 operatia cu trimitere de la medicul de familie si 400 cazarea in conditii de hotel. Din ce a spus doamna dc e mai bine la un spital pentru ca intr-o clinica particulara daca se intampla ceva in timpul op tot la spital te trimite, insa timpul pana ajungi acolo este important. Plus ca ea nu ne-a indrumat spre particular unde tot ea face pentru ca e aceeasi metoda ci doar conditiile din rezerva difera.

sdcristian spune:
la tg mures orl copii nu recomand
in cluj la dr mihut, noi am fostinternati la el 10 zile pt o problema mai grava
super profesionist si si de treaba
mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu

pisigri spune:
IN IASI NU LA SPITALUL DE COPII !!!
Si nici la medici care lucreaza la spitalul de copii si la arcadia !!!
Mie o idioata de la spitalul de copii mi-a "tratat" si :operat" fata de nici 2 ani de otita medie presupurativa cu toate antibioticele pamintului, a facut copila 2 luni neintrerupt de antibiotic intravenos, ca sa aflu ca facuse deja otomastoidita. A fost operata la clinica ORL de la Spitalul de Recuperare, pe care o recomand cu mare caldura, prof Mirtu sau Dr Radulescu.
Deci la Spitalul de Copii din Iasi, la ORL, doar daca vreti sa riscati sa nenorociti copilul...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
dis26, doctorita care te-a indrumat pe tine la arcadia "ca tot ea face' este cea care era sa imi nenoroceasca copilul, care atunci cind am schimbat medicul era pe punctul sa faca meningita si era foarte probabil sa isi piarda auzul la o ureche.
Te-a chemat la Arcadia ca-i ies mai multi bani de acolo decit de la spaga din spital, unde fiecare da cit poate....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

dis26 spune:
Eu v-am spus ca nu m-a chemat la Arcadia, ca e doar diferenta de conditii, voi ati inteles total invers.

dis26 spune:
A si am uitat sa zic ca e vorba de dc Rusu. Eu am intrebat de Arcadia, ea nici nu a adus vorba de clinica asta particulara, am gasit-o pe net si am zis ca sa o intreb poate o recomanda fata de spital. Dar a zis ca nu e nici o diferenta si alegem noi unde. Si am ales spitalul si dc a fost foarte multumita.