recomandare medic orl

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Atunci....multa sanatate si un picut de bafta ...!

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dis26 spune:

Mersi frumos. Printre randuri am inteles ca e vorba de aceeasi doctorita. Speram totusi sa fie bine...desi m-ai speriat putin. Dar fruntea sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Din clinica de recuperare copilul meu a iesit in urma unei punctii cu bacilul piocianic si stafilococ de era sa o nenorocesc.
Spitalul de copii e varza .
Eu am fugit anul trecut in martie la buc sa-mi operez copilul la clinica particulara; dar daca era deschis arcadia o operam cu mare incredere la doctorul rusu.
Pediatra fetitei mele care lucra la sf maria a zis ca nici nu am ce calca cu copilul sa-l operez in acel spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Multumesc pt raspunsuri. Lorym la ce medic ai fost la Bucuresti?
Un medic de la Sf Maria mi-a zis ca la baiat (care este cel mai sensibil), dupa 2 ture de antibiotic dupa antibiograma, totul este ok. Avusese 2 otite la interval de 2 saptamani. Un alt medic de la Arcadia (care este la Recuperare) mi-a zis la interval de 2 zile ca are polipi si amigdale f mari, urechile rosii si ca trebuie operat de urgenta. 2 pareri total diferite la interval mic de timp. Operatia costa 2200, plus spitalizarea, a zis ca nu se deconteaza, ca este greu cu CAS etc. Cu dr Rusu m-am ciocnit pe hol, s-a ratoit la mine din motive pe care nu le-am inteles exact (asta la Arcadia). Nu mi-a placut deloc, mi s-a parut prea mare graba. In cond in care baiatul nu mai are nimic, doar o tuse usoara din cand in cand (are si rinita alergica). Nu sforaie noaptea. N-as vrea sa ma pripesc, asai vrea o parere.

Mergi la inceput

M-am hotarat sa-i fac o programare la Sanador la dr Dan Gheorghe. Ce stiti, e ok clinica, au aparatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Eu il recomand pe Dr Balta Dan,Medlife,super medic si om.
Stie sa se faca iubit de copii si explica in amanunt afectiunea-cauze si cum sa tratam.
Daca vrei,pot da mobil pe PM.Mai are si un cabinet la policlinica Globului.

Mergi la inceput

Eu la bucuresti alesesem 2 variante: ursuleanu si gheorghe.Am ales dupa instinct ursuleanu dar e f k si gheorghe.Si tot la sanador as fi operat-o daca ma duceam la gheorghe.

Mergi la inceput

Avem programare miercuri la sanador la ora 19. oare daca e de operat de va programa a doua zi sau peste cateva zile? Sa mergem pregatiti pt internare? Help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dr Mihut la Cluj este un om deosebit; iar profesionalism
l-am operat pe Alex acum un an jumate la Cluj la el.

sanatate multa

Mergi la inceput

Noi marti am vorbit cu ursuleanu care ne-a programat miercuri la ora 16.Miercuri la ora 14 eram in bucuresti , la ora 16 eram la consultatie si joi la ora 14.30 imi opera puiul.
Ai pm iulia

Mergi la inceput