Sc nr. 11 "ION HELIADE RADULESCU"

Sc nr. 11 "ION HELIADE RADULESCU" | Autor: MARIA_004

Link direct la acest mesaj

Buna!

Trebuie sa-mi inscriu copilul la scoala, in septembie 2011 v-a merge in clasa I-a si i-mi este f greu sa ma hotarasc. Locuim in sect 1 si m-am gandit la sc 11. Are cineva mai multe informatii despre sc si mai ales despre invatatoarele care vor lua clasa I din septembrie?
Am neaparat nevoie de aceste informatii, va multumesc anticipat.

O zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai mii de euro de dat pentru inscriere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARIA_004 spune:

Esti sigura ca-mi trebuiec mii de euro ca sa-l inscriu la sc 11, ai avut copii la aceasata sc si ai platit s-au asa ai auzit de la alte persoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Du-te direct la scoala si vei afla daca copilul tau va merge in clasa I acolo (daca esti eligibila) sau nu. Cu tonul asta imperativ cred ca nu vei primi foarte multe raspunsuri.

Mergi la inceput

In scoala aceea nu intri usor. Acolo sunt copii de ambasadori, de personalitati Tv, politicieni... Acolo trebuie sa faci o donatie consistenta scolii (la inscriere) ca sa poti sa accezi in clasa I, nici vorba sa ai pretentii si la o anume invatatoare. "Donatia" ti-o va cere directoarea si o vei depune in contul scolii nu intr-al ei personal.

Dar cel mai bine mergi si vorbeste direct acolo, e foarte bun sfatul primit mai sus. Daca ajungi, te rog vino si spune-ne si noua ce ai aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu e scoala de stat scoala asta?Adica daca stai in zona si esti teoretic arondata scolii, daca nu ai mii de euro pentru donatie nu-ti primesc copilul?Uau!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Daca stai in zona si esti arondat scolii nu trebuie sa "dai" nimic.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARIA_004 spune:

nu stiu ce te-a deranjat la mesajul pe care l-am trimis, sunt doar o mama care doreste tot ce e mai bun pt copilul ei(ex. o sc cu rezultate f bune), oricum iti multumesc pt raspuns.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Eu incerc sa inteleg de unde mitul cu mii de euro?! Cele care faceti aceste afirmatii aveti copii acolo sau vorbiti asa din : am auzit ca......?
Maria, daca apartii cu domiciliu de scoala nu va fi absolut nici o problema, e o scoala foarte buna si foarte cautata de parinti, daca nu apartii de scoala atunci e mai greu, cererea e foarte mare si numarul de clase nu poate firesc depasi numarul invatatoarelor.
Nepotul meu e acolo, sunt si copii cu o situatie materiala mai deosebita si copii normali, sunt copii care s-au transferat in scoala in clasa a 3-a sau chiar a 4-a.
Sfatul meu du-te si vezi cum stau lucrurile, scoli bune in sect. 1 sunt destule 17, 45, 5, 15, Nicolae Iorga, depinde si de care esti tu mai aproape.

[poze]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fania
cererea e foarte mare si numarul de clase nu poate firesc depasi numarul invatatoarelor.

Numarul de clase nu poate depasi numarul salilor de clasa nu numarul invatatoarelor. Invatatoare se gasesc oricand, spatiu pentru clase nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Exprimarea mea nu a fost foarte corecta insa nu este vorba de sali de clasa, orice scoala are definita o organigrama deci implicit un numar de cadre didactice si personal auxiliar.
Oricum aceste observatii asupra nuantelor nu au legatura directa cu post-ul Mariei care cerea pur si simplu informatii referitoare la scoala si invatatoarele disponibile.
Maria ti-o recomand cu toata caldura pe Dna. Neacsu Ramona daca optezi din toamna pentru scoala 11.

[poze]

Mergi la inceput