Sc nr. 11 "ION HELIADE RADULESCU"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

as dori si eu detalii despre aceasta scoala vis a vis de inscriere.. Noi locuim pe ion mihalache-piata 1 mai..eu am urmat aceasta scoala pt ca eram arondata la ei..Banuiesc ca imi pot da si copii tot acolo..as dori informatii de la cineva care locuieste in zona si a fost personal sa inscrie copilul.
Nu am sa dau mii de euro si mi s-ar parea normal daca locuiesc in zona copilul meu sa mearga la o scoala in apropiere..nu sa-l duc undeva departe ca asatae rezervata pentru pilosi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nu e scoala de ,,pilosi" .e o scoala care a avut noroculunui administrator bun , a unei locatii centrale si deosebite-cladirea e de patrimoniu , are majoritatea cadrelor didactice titularizate.Copiii invata , parintii se tin de capul lor sau ii mediteaza .Ca peste tot altundeva .Si scoala 17 ar fi la fel de Ok daca ar termina cu renovarea-aici chiar ca e vorba de ,,spagi" ca prea nu se mai termina de 5 ani .
In zona si Liceul Iorga e de retinut.
Nu mai faceti afirmatii de ,,spagi" , e adevarat ca poti face sponsorizare catre scoala si ca unii parinti chiar aduc sume pentru renovarea ei.dar copiii lor invata acolo si daca la spital mergi cu medicamente , atunci acesata scoala arata asa si datorita parintilor copiilor care invata la ea.

Mergi la inceput