Paradisul acvatic Brasov

Paradisul acvatic Brasov | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

M-ar interesa sa merg aici: www.paradisulacvatic.ro
A fost cineva, cum vi s-a parut? Detalii, va rog, vrem sa mergem si cu fetita de aproape 4 ani. Am inteles ca langa piscine, au si hotel, de el stiti ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Am fost eu luna trecuta si am ramas incantati. Noi am vrut sa mergem pe partie, dar cand am vazut ca este gheata am renuntat si ne-am reorientat spre inot.
Am fost in cursul saptamanii, de la 11 dimineata, si am stat 3 ore. Erau maxim 30 de persoane in tot complexul.
Ne-a placut foarte mult. L-am gasit cam greu, este cumva in afara orasului, dar ne-am descurcat. Au si un hotel chiar langa piscine, dar nu am stat in el. Am intrat doar sa bem o cafea, caci era prea dimineata si nu se deschisese complexul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Noi mergem o data pe saptamana, suntem fani declarati! Ce vrei sa sti, exact? Iti pot da orice lamuriri referitoare la complex, dar niciuna cu privire la hotel decat ca se afla unul langa altul, aproape lipite. Sincer, cu un copil de 4 ani n-ai sa te plictisesti nici o secunda acolo, bineinteles in varianta in care intri pentru o zi intreaga.
Have fun!!!!!!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pozitionarea hotelului si complexului este la marginea orasului, pe centura. Sincera sa fiu nu mi-ar placea sa stau acolo in vacanta, indiferent de cat de luxos ar fi hotelul. La aquapark mergem de cate ori ajungem la munte pe o perioada mai lunga (si cand am stat in Poiana Tapului, si cand am stat in Moeciu). De obicei luam bilet de 3 ore. Sunt doua tobogane mari. Copii s-au dat pe cel deschis, nu le place cel de tip tub. Ei au fost ok, dar am inteles ca adultii se mai julesc. Mie imi place piscina calda care are corespondent si afara. E interesant sa stai in piscina si de jur imprejur sa fie zapada. Exista un restaurant cu pizza si cateva feluri de mancare. Daca stai mai mult esti obligat sa mananci acolo pt ca nu te lasa cu mancare langa piscine. O prietena a avut scandal pt un minicroisant furisat in gura copilului. Copiii au mancat pizza, dar mie nu mi-a placut prea mult (uscata si fara gust).
In concluzie e o varianta buna pentru 3 ore din cand in cand, dar nu de cazat in zona si mers zilnic. Parerea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

E ok insa nu am putut sta mai mult de o ora pentru ca, desi nu sunt o sensibila, mirosul / aburul de clor m-a dat gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc mult tuturor!

M-ar interesa:
- programul real este cel de pe site? (venim din Bucuresti si nu vrem sa stam pe la usi)
- ce inseamna "cateva" feluri de mancare si prospetimea lor (avand stomacel sensibil, cu episoade de enterocolita, e f important sa fie mancarea proaspata; pe site anunta despre "cele mai delicioase" salate, grill si paste. Si atat???
- cum adica scandal pt dat ceva de mancare unui copil? chiar si daca e cumparat de la ei? (banuiesc ca au si ceva de rontait, nu?)

Sotul cica nu vrea sa stie, vrea sa fie surpriza, da' io-s mama si tre' sa stiu daca plec cu mancarea pt copil dupa mine. Si plec oricum!

Mergi la inceput

Cautand pe diverse siteuri pareri pro, am gasit si una contra:

Se fluiera cei care inoata nu cei care le sar in cap. S-a inventat bazinul de sarit in loc de bazinul de inot? Asa ceva n-am mai pomenit la nici o piscina. Domnul care trebuia sa supravegheze vorbea non stop la telefon si fluiera inotatorii. Da de une si pina unde????? Pitipoancele se aseaza pe prosopul meu lasat pe un scaun, si sint foarte ofuscate daca le ridic de pe el.Lumea urla, injura, pe hol e apa pina la glezne spre seara, nu da nimeni cu matura sau altceva. La dus era o scirba si jumatate mizeria adunata. Nu am vazut pe nimeni care sa se ocupe de ordine si curatenie in 3 ore. Chiar se transforam in golaniada si aici? Nu mai zic de o masina gasita sparta in parcare.

diuna, spune-mi, te rog, daca este curat!

Mergi la inceput

E curat, du-te linistita! Comentariul parca descrie alt loc, necunoscut mie. Nimic de acolo nu seamana cu realitatea.
Vara, in weekend, e foarte aglomerat. Dar eu n-am prins niciodata bazinul de inot asa plin incat sa fluiere oamenii de ordine pe acolo. Si inotam si noi, sar si adulti, si copii, se desfasoara si cursuri de inot, ba chiar si cursuri de scufundari. E plin de copii, chiar si foarte mici( sub 1 an), sunt obligati sa poarte pampers de apa, este interzis sa mananci langa bazine, exista loc special de servit masa( cum ar fi sa pluteasca cate o juma' de corn, ceva pufuleti...@anya, no offence).
Si copiii mei erau mici cand am inceput programul de inot dar nu am nimic de reclamat in privinta curateniei.Ma deranjeaza ca nu functioneaza topoganele intotdeauna, ca la ora la care mergem noi nu mai gasim gheata pentru a ne masa dupa sauna dar sunt lucruri peste care trec cu usurinta. Mergem acolo sa ne relaxam, sa inotam, sa ne destindem si exact asta facem. N-am simtit miros de clor mai pregnant decat in orice alta piscina. Hotelul este, intr-adevar, inafara orasului, nu pe centura, e pe DN 13, dar Brasovul e mic, de acolo pana in centrul vechi sau pana in gara faci 10 min..Pana la iesirea din oras spre Bucuresti faci 20 de min. So...eu zic ca in orasele mici nu e mare smecherie sa ai camera in centru...
No, poate sunt subiectiva, uite aici o paralela, zic eu, obiectiva, intre cele doua parcuri acvatice de interior din Romania:http://supereva.ro/romania-pareri,15/hunedoara-deva,92,1208/o-zi-in-deva,4370/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta17109.htm
Inca o data, distractie placuta!!

Mergi la inceput

Sar'manaaaa, diuna! Acum, imi spui, te rog si cum se ajunge, venind dinspre Bucuresti?
Nu de alta, dar acum cativa ani, ne-am invartit 2 ore (dupa ceas!) sa gasim iesirea spre Poiana. Si inteleg ca e destul de complicat de ajuns... pentru necunoscatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Sar'manaaaa, diuna! Acum, imi spui, te rog si cum se ajunge, venind dinspre Bucuresti?
Nu de alta, dar acum cativa ani, ne-am invartit 2 ore (dupa ceas!) sa gasim iesirea spre Poiana. Si inteleg ca e destul de complicat de ajuns... pentru necunoscatori.

Dinspre Bucuresti :
urmareste marcajele (gara )din intersectia de dupa Carrefour (se vede de pe sosea) si faci dreapta pe bdul Saturn, la intersectia cu str. Zizinului ,tii drept , urmeaza Bd. Alexandru Vlahuta,in continuare , tot drept intri pe Bd Garii,treci de gara , tot in sensul de mers urmeaza str. Aurel Vlaicu si-apoi se intersecteaza cu Bd. Grivitei. ei, atunci faci dreapta (cred ca sunt marcaje ,,spre Tg Mures" ,acela-i sensul de drum). Pe stanga , pe Bd. Grivitei vei gasi ce cauti. Cu masina (cu tot cu semafoare) max 25 min de mers.

Cu toate ca Brasovul il cunosc foarte bine, m-am ghidat un pic de harta. Mi se pare cea mai usoara varianta pe care ai putea-o folosi.

Cine locuieste in Brasov iti poate da mai multe amanunte, repere etc.
Diuna are dreptate , te poti duce cu incredere ....cand era vremea urata(ploaie ,nor ,imposibil pentru mine de cutreierat muntii si imprejurimile) am mers si eu acolo de cateva ori . Mi-a placut.

Mergi la inceput

Cred ca e varianta..."turistica" a rutei...Multumesc de ajutor, @luisa1983, eu ma pregateam sa scriu un PM cu alta ruta, cea pe care o folosesc eu, dar asta propusa de tine cred ca e mai usoara. Da, lasi Carrefourul pe dreapta si la primul giratoriu faci dreapta. De acolo ti dreeeept inainte pana lasi gara pe dreapta, ai un giratoriu chiar in fata garii, te duci tot drept, alt giratoriu, mergi drept,alt giratoriu in care faci direct dreapta. Esti pe B-dul Grivitei acum, urci un pod peste calea ferata, mai lasi pe stanga trei-patru cladiri si se face un drum la stanga, din DN13, cu indicator spre Paradisul Acvatic, se vede si parcarea complexului deja. Pare, poate, complicat, dar nu e chiar asa. Daca vrei iti dau numarul meu de telefon si ma suni de pe drum. Cand veniti?

Mergi la inceput