Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 9
florina22 spune:
fetele, cele care faceti kineto acasa,, va rog mult sa-mi dati si mie pt pm datele celei care vine la voi...cat timp dureaza o sedinta si la ce pret..
eu am inceput niste sedinte de kineto la clinica recover insa mi-e greu sa ajung acolo si mi-ar fi mai ok sa vina cineva acasa, iar cei de acolo nu fac la domiciliu..
sper sa scapam cu bine de usoara deformare la caputului si sa fie ok pana la urma...
Elfica spune:
La mine e mereu apos, dar am crezut ca e normal, ca o alaptez exclusiv la san. Asa e sau trebuie sa ma ingrijorez?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Fetelor, ce tare ca va aud vb de reluarea activitatilor sexuale. Eu am uitat ce inseamna. Fug la tata. Va pup pe toate! Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
ana_o, welcome to the club!
Elfica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
ana_o, welcome to the club! Adi, mami de ana si ioachim |
Noi am reluat activitatile sexuale, dar e tare greu cu protectia. Ne-am cam jucat cu focul pana acum. Doar ultima data am reusit, ca eu eram prea obosita sa ma duc apoi sa ma spal si i-am spus sotului ca doar cu prez, altfel nu. Si s-a executat. In rest... ne propuneam, il aduceam langa noi si cand sa il folosim, ziceam ca ramane pentru data viitoare. Dar nu e bine ce facem, ca deh, am facut cezariana si nu ar fi prea vesel sa aud ca am ramas iar, ca uterul nu e refacut si Doamne fereste de probleme...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
adipapazi spune:
si eu vreau persoana care face kineto acasa! mi s-a zis ca ai mei au hipertonie si tre sa fac si eu. astept controlul neurologic saptamana viitoare. vine o dna drita acasa. vreau sa merg si la carmen burloiu, sa vedem cum fac sa ajung mai devreme, am programare abia pe 31 martie.
mai fetelor, ce mai stiti de anes? avea problemele ale cu gavajul etc. ma gandesc des la ea.
sugubina, dar joann ce o fi facand cu fetele?
atentie, promotie la helpnet pt aparatele de aerosoli: in loc de 400 ron, ceva in jur de 250 roni!
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Am facut macaroane cu branza si miros de-mi lasa apa0n gura... Asa, off topic. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
putin respect ptr cele care tinem cura de slabire
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
eliza merci ptr info cu varsatul de vant dar m-ai speriat
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anymona spune:
Recomand si eu o carte: "Mintea absorbanta" de Maria Montessori. Este minunata...
Eu mi-am dorit mult o gradinita montessori pt Clara, dar nu am gasit nimic in zona
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Recomand si eu o carte: "Mintea absorbanta" de Maria Montessori. Este minunata...
Eu mi-am dorit mult o gradinita montessori pt Clara, dar nu am gasit nimic in zona
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)