Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 24
adipapazi spune:
vasari, nasucurile sunt de la mamaie geta (ingeras din ceruri, mami meu), iar okii albastri tot de la ea, dar noi mai glumim ca sunt de la dr care ne-a fct fiv-ul!multumim de complimente!
JoAnn spune:
Hello
felicitari fetelor care ati avut botezul.
Incerc si eu sa scriu ceva....cu o bubulina in brate...ca altfel nu vrea sa doarma.
Marta a fost racita si i-am dat tratament,...daaar de muci tot nu a scapat si ne luptam cu batista bebelusului...
mai zicea cineva ca bebe a prins frica de aspirator...asa si Marti cand aude aspiratorul se sperie.
adipapazi parca tu intrebai de mine
sunt bine, doar ca extrem de ocupata, cu bubulinele, cu cursurile , cu lucrarea de diploma ...
acu o sa intru si eu sa admir bebelusii pe picasa...si poate innoiesc si eu niste poze
adipapazi spune:
joann, frumoase nume mai au printesele tale. spor la cate ai de fct, si copii, si lucrare de diploma, vai tie! tinem pumnii!
JoAnn spune:
deeeci...superbi bebelusi avem in barlog
adipapazi super tare fata ta foarte cocheta
sa va arat fetele mele inaugurand carutul, in casa bineinteles
https://picasaweb.google.com/107894682557036084300/AlbumFaraTitlu#
sugubina spune:
Buna tuturor,
Am facut si noi oki pe la 13 (dupa intreruperile de rigoare pt papa si kaka). Vin nasii la scaldat dupa 18.
Adi foarte tare meniul tau si cum papi! Sa te tii ca e clar ca esti pe calea cea buna!
Eu am si pb cu timpul ca stii si tu-tre sa iti prepari cat de cat dinainte. Mai profit acu ca e Pufi pacasa si mai imi fac salata, legume la abur dinalea conge (geeniale ies). Cioco dinaia mancam si eu cand tineam, si ma obisnuisem.E asa de amara incat nici nu ma mai gandeam cu pofta la ea..si zacea prin dulap ca papam cate doo patratele pe zi.
Ma uitam in pozele de la botez si nu mi-a venit sa cred ca io sunt aia!! VAI! Scarba si gruaza de mine tre sa imi dea putere sa merg inainte! No more sweets!
Carutu e de la bertoni, am si eu la fel.
Simonique da asa e..Eu eram f sigura de nr pers-da surprize au aparut din partea necunoscutilor deh ce sa-i faci. M-as fi asteptat la mai putini ca asa se intampla da uite ca venira mai multi!
JoAnn multa sanatate Martei! Si succes la scuala! Vazut poza cu carutu - deja le tii in fundulet in el? Stau ele singure?
Noi cand iesim le montam pe spate sa se patucinizeze ca inca nu sedem in fund.
Sunt asa de frumusele si delicate bubulinele telee!
Avem si noi o bluza dinaia cu pisica pe ea, exact la fel
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
MSymo spune:
Hello!
Azi am implinit 4 luni si va servim cu placinta, a facut buni cu dovleac, mere si branza, si un suc de portocale.
Avem si poze noi, le-am pus in album.
Seara buna tuturor!
amelia_ilie spune:
Buna seara barlog!
Am intrat doar ca sa felicit noii crestinuti si mamicile mandre de puii lor!
Asa am nevoie de somn, de nu va inchipuiti! Puiuta mea adoarme cel mai devreme la miezul noptii si la ora 6 eu in picioare!
Oboseala maxima!
Mami de Cristiana (29.12.2010)
JoAnn spune:
adipapazi, sugubina, fetele nu sunt chiar in fundulet , doar putin ridicate, nu stiu de ce pare asa...
am mai pus o poza poate va dati seama mai bine
https://picasaweb.google.com/107894682557036084300/AlbumFaraTitlu#
nu prea mai vor ele sa stea intinse, vor tinute sus,...Marta chiar se ridica bine de spate...sau se da pe o parte si incearca sa se ridice...e tare nostima.
poate o surprind intr-o poza cand vrea sa se ridice.
carutul e de la bertoni.
fetelor voi va dati seama ca fetele mele nu sunt identice??sau nu se cunoaste in poza?