Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sugubina, felicitari, sa-ti traiasca puficele!!
Andreea, petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fluturasha, sunt minunate! Seamana mult intre ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Alina, unde pot vedea si eu poze cu Maria pe role/patine? Ca in album nu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vad ca vorbiti de pozici, eu nu am mai trecut de o groaza de timp pe la barlogul cu poze al ursuletilor.

Aseara am fost la un botez, l-am trimis pe sot devreme, eu am ajuns mai tarziu, ca de' sa nu-l las pe bebe mult timp singur ("singur", adica fara mine. L-am lasat cu mama). Vreau sa va spun ca dupa 3 ore, nu am mai putut si am vrut acasa. Sotul, hai sa mai stam, eu nu si nu, am inceput sa plang.Ajunsa acasa, am izbucnit in plans rau cand l-am vazut pe bebe.
Serios vorbind acum, eu cred ca nu-i tocmai ok. A trecut, zic eu, perioada cand nu puteam sa facem un pas fara ei. Am inteles ca dupa cateva luni, nu mai esti asa, dar iata ca la 1martie facem 4 luni si eu tot lovita-n aripa sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ana, se deschide h&m si la baneasa mall in primavara asta, asa ca suntem salvati!

sugu, sa-ti traiasca botezatele! pai pap asa: mic dejun iaurt cu cereale la 8, la 11 o cana de lapte degresat cu 1 lingurita galactogyl (ma omoara montignac daca aude!), pe la 14-14.30 legume cu carnitza, la 3 ore distanta fructe (mar, portocala, kiwi sau para sau pruna uscata cu migdale pt omega), la 8 pap cina, daca nu la 9.30, depinde de baie. la cina pap fie rosii cu branza, fie paste cu suc rosii si 2 morcovi cruzi, fie salata verde cu pui fript/peste fript. cam asa se scurg zilishoarele mele. nu am cantar ca ma apuca depresia, dar in 2 saptamani am scazut 3 cm in circumferinta popoului, locul in care eu acumulez cel mai mult.oricum, vreau sa tin dieta in faza 1 pana la Pasti, abia apoi vad daca raman in continuare la faza 1 sau trecla faza 2.nu mananc painede niciun fel si singura mizerie pe care o fac e faza cu ciocolata 85%, care oricum e permisa in cantitate de 25-30g/zi.o data pe saptamana pap niste biscuiti de diabtici cu magiun de topoloveni la micul dejun, alta data pap omleta cu sunca.in iaurtul de dimineata mai pun seminte de in si de dovleac crude, tot pt raportul omega3-omega6. ideal ar fi sa pap si fructul inainte de masa cu 30 min, dar am avut probleme cu ulcerul si nu pot. stii ca omega se metabolizeaza cel mai bine cu vitamina c.

maica, a plans ana de m-a zapacit. e very rasfatata, o tin in brate 2 bunici, o bunica, 2 matusi de cate ori vin si s-a invatat in brate. drept urmare, am lasat-o 15 minute sa planga. acu doarme dusa, dupa ogoiala de rigoare. fug la cafeaua decofeinizata.si apoi sper sa ajung la impartasanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sugubina,Andreea si celelalte fete care ati avut botezul ieri, felicitari pt noii crestini si sper ca a fost o zi frumoasa si cum v-ati dorit! Sugubina, asa e nasol cand te pregatesti pt un nr de pers si vin mai multi...si eu am emotii cu asta ca nici la noi restaurantul nu e mare..

Danaint imi pare rau de vestile rele de la analize...poate totusi sa mai faci inca o data, nush...oricum multa sanatate iti doresc...soacra-mea are tiroida auto-imuna si stiu cat a tras cu parerile diferite(total diferite) ale medicilor...ce bine ca bb e bine

Voiam sa va intreb pe cele care alaptati culcat, cum faceti? Ii ridicati apoi sa scoata aerul?Sau ii lasati sa doarma? Am observat ca inghite f mult aer asa si de multe ori vomita in jet cand scoate aerul...uof si era mult mai comod asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, nu sunt in albumul comun, am pus zilele trecute linkuri pe forum:
aici e cu patine https://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#5564292428782107250
iar aici sunt poze recente cu fetele https://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Fetele#
V-ati hotarat cum faceti maine cu tatal tau?

Beatrice, eu te inteleg f bine, asa am fost si eu cu Maria. Ba prima despartire a fost pe la 1 an jumatate cred. Daca mergeam pe undeva era si ea cu mine. Lucrurile se vor aranja de la sine, va cere si copilul la o anumita varsta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Elfica abia astept sa vad lumanarea...cred ca e deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata si de la noi!Cum fac sa vad si eu pozele din albumul comun?Ca de adaugat am citit cum fac dar nu stiu unde gasesc acest album comun!Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Fluturasha,Vasari,Adi,Ana va multumesc mult!
Ma intreb oare unde ascunde Sandra tonele astea de mucisori?
Adi,salopetica Sandrei cred ca este de la Kiabi.A incaput-o cel mult 3saptamani.Are si sac de dormit tot cam asa dar nu-l folosim ca mi se pare prea cald in camera.
Vasari ce bine patineaza Maria!
Si ca sa fie totul si mai frumos am luat si eu viroza de la Sandra...tare nasol mai e,nu mai racisem de mult.

Mergi la inceput