Dificultati:
Cand fac click pe o anumita pagina pe care vreau sa o citesc mi se deschide pop-up cu cine si cate stelute a avut. Asta mi s-a intamplat la mai multe topicuri.
Cand fac click pe "raspunde la subiect" mi se deschide "creeaza subiect nou". Asta mi s-a intamplat numai la "Parintii intreaba...".
Nu mai am la mesagerie butonul de "reply".
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Dificultati: Cand fac click pe o anumita pagina pe care vreau sa o citesc mi se deschide pop-up cu cine si cate stelute a avut. Asta mi s-a intamplat la mai multe topicuri. Cand fac click pe "raspunde la subiect" mi se deschide "creeaza subiect nou". Asta mi s-a intamplat numai la "Parintii intreaba...". Nu mai am la mesagerie butonul de "reply". Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Laura, e la fel pentru toate browserele.
Insa acuma am vazut ca la PM mi-au aparut si celelalte butoane.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi