Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Uof, de luni incolo am nevoie de sustinerea voastra: vreau sa trec si io la disociat si as avea nevoie sa-mi amintiti sa nu cad in pacat Azi am balotat tort de cioco (hai sa va dau si voua, ca e ziua lu' maica-mea), maine mancam la un restaurant mishto...duminica...e duminica...dar de luni incolo nu se mai poate, ca m-am dolofanit! ![]() Ce ziceti, stati cu biciu' pe mine? Cine vrea sa fie Super Nana mea? |
La multi ani!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Ma gandesc daca are acelasi efect Ospamoxul in loc de Amoxicilina. |
Ospamox ESTE Amoxicilina.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Multumim pentru urarile adresate lui Alex. Eu i-am transmis( pe bune
)...n-a prea inteles el cum sta treaba, dar a multumit.
Sanatate bolnaviorilor!
Psik- La un moment dat am studiat exact ce te intereseaza pe tine (sarcina de serv
). Din pacate, cei care castiga in povesti de genul asta sunt cei care fac din ele doar o afacere. Reteta cea mai simpla e o vitrina pe net, o retea de florarii, care exacuta rapid modelele expuse acolo si o retea de transportatori seriosi.
Raman "nisele"..poate asta trebuie studiat cu atentie ca altfel nu ai cum sa faci cuncurenta celor despre care iti povesteam mai sus si sunt cativa si pe piata romaneasca.
Bafta! Eu zic ca perseverenta si talentul castiga pana la urma.
anamariame spune:
Ilinca, la multi ani mamei tale! Tare-as fi mancat si eu o felie de tort, dar am facut Pilates, asa ca ma abtin cu greu.Sa stii ca nu era sintetic deloc materialul, de altfel si eu sunt ft sensibila si am grija ce iau pt Eva. S-au mai estompat usor bubitele, insa nu au disparut. I-am dat clorocalcin, iar acum, dupa baie, o sa o fasai iar cu apa termala.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
suntem singuri ca porumbeii pana duminica,,Tudor este la munte cu bunicii si noi suntem in culmea fericirii:D
ee..avem si doua evenimente acum in we si o sa fim ocupati, dar oricum..tot e lux!
am citit ultimele pag si am vazut ca vorbiti de comportamentul copiilor...
al meu copil mare,Tudor, sta la schimbat si chiar ma ajuta..isi trage chiloteii si pantalonii..mai putin peste fundulet..si incearca sa isi puna si ciorapeii..baga manutele pe manecile tricoului sau bluzei..e sper..n-am probleme cu el:) dar normal ca are momente cand e fericit si fuge dupa ce il dezbrac complet..cand mai afce pe el si trebuie schimbat de la piele..si fuge prin toata casa..apoi se tavaleste in patul nostru ca e rece asternutl..si se joaca cu plapuma..il las normal..mai nasol este atunci cand ma grabesc..si ma imbrac eu..pana el se plictiseste:D
cu jucariile arunca, dar nu excesiv..si a invatat unde are voie sa arunce si unde nu...noi avem probleme la capitolul batut..e innebunit sa bata cu tot ce prinde, ciocanul lui, bete de la baloane, lingurile lui colorate cu care face ciorbita:P, are si o toba de jucarie in care bate...dar asculta cand ii zici ca nu are voie ca deranjeaza vecinii sau ca ascultam la televizor..insa in rest..il lasam sa isi consume energia cum vrea el..k doar e copil..sa suporte vecinii ca si noi suportam destule de la ei..a avut o perioada cand ne lovea...i-am tot atras atentia..l-am pedepsit pe hol..acum a invatat si ice' nue voie sa lovesti'
si al meu zice gata cand s-a saturat si nu avem probleme..stie ca trebuie sa stea cuminte cand mananca, daca nu e cuminte..nu mananca..pt ca eu nu alerg dupa el sa ii bag in gurita..imi zice ca ii este foame si ii dau sa manance daca a fost cu prea multa energie la ora mesei..ne-am obisnuit asa..dar de regula nu sunt probleme la capitolul asta..
ramona..in locul tau ma duceam si ma luam de femeia aia..ca doar copilul nu facea nimic rau ca urca scarile si deschidea poarta..plus ca este foarte probabil sa nu aiba aprobare pt ce a facut acolo..te poti interesa..daca nu..fa-i scandal..k nu are ce sa iti zica..
saby..ma gandesc sa-i fac lui tudor imunizarea de care imi vorbeai la petrecerea de craciun..poate ma ajuti cu nr de telefon al dr de care mi-ai zis te rog..sau poate ma sfatuiesc fetele ce sa-i dau ca sa fie cat mai bine pana in toamna cand va merge la gradi..
va
k vine sotul cu hot dogs de la ikea:P pofte de graviduta:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+ 

nasterea in apa
pozici dragute
ramona7575 spune:
Daca nu are timp Ilinka (la multi ani si sanatate mamei tale) sa va dea tort eu va invit cu drag la o tava de placinte poale-n brau bune rau de tot 

, am bagat 2 in mine si ma simt ca o balena esuata 
.
Pisika, multa bafta in afacere, esti fata faina si ai lipici in toate, nu mai zic ca si dl.Pisik e la fel 

M-am chinuit sa-l tin treaz pe Stefan (ca deh, s-a trezut la 10:30) si mi-a adormit acu` juma de ora pe covor cu capul pe un pian muzical (urla ala ca toate animalele si el nik). L-am schimbat de pampers, haine si nu a miscat nici un deget 
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ospamox ESTE Amoxicilina. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
MULTUMESC. Deci pot s aii dau cu incredere. Mi-a dat de 125. 5 ml la 6 ore.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Fetelor, mesajul inc are esxplicam des[pre MAria a plecat spre voi neterminat caci a avut Rares grija.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simonapro spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere, ii urez si eu La multi ani cu multe bucurii si impliniri
Alexandre 
Ilinca: mi s-a parut intodeauna o tampenie chestia cu barza, oricum nu m-am ferit de el si i-am explicat lucrurile cat mai natural, stie cam tot, in afara de faptul cum ajunge bebe in burta
, relatiile mai intime. Sper sa reusesc sa citesc subiectele despre Dc.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Kea spune:
Simo, hai sa-ti spun pe scurt cateva idei din pliant:
- oferiti informatiile treptat;
- raspundeti la intrebrea lor in cel mai simplu mod posibil, fara sa-i coplesiti cu informatii, daca mai vor sa afle ceva, asteptati sa mai puna si o a doua intrebare;
- gasiti un raspuns scurt, care sa raspunda exact la intrebarea din acel moment. N-o luati pe departe, altfel ar putea sa-si piarda interesul si sa caute raspuns in alta parte;
-daca puteti, dati raspunsul atunci pe loc;
-la intrebarea "de unde vin copiii" puteti raspunde "din burtica mamei".
Mai era ceva dar pe tine cred ca deocamdata atat te intereseaza.