Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisikule - nu cred ca-i prea tarziu pt 1 si 8 martie
eu de ex abia joia viitoare vreau sa ma organizez cu florile

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aruncatul jucariilor - se intampla doar atunci cand e obosita/suprasolicitata si nu ma inghijoreaza ele ca atare si unde pot zbura - oglinzi, geamuri...
am citit aici de ideea de a intoarce invers noptierele: pe moment m-am bucurat ca am gasit solutia salvatoare, dar... apoi mi-am adus aminte ca si pe astea le poate trage/impinge
iar la schimbatul pampersului, imbracat/dezbracat nu avem circ decat atunci cand e prea obosita
capitolul mancare iese din discutie ca daca nu as insista, inventa luna de pe cer +...+... (ca doar stiti odiseea noastra) ar trai cu aer

asa ca per ansamblu ma declar multumita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ilinca,La multi ani, mamei tale!Theo e cu toane, cand ne intelegem foarte bine si asculta ce ii spun, cand nu are chef de nimic.Ramona,intereseaza-te la administrator.Floric, naspa cu netul, poate gasesti tu o cale.Dyana,ma bucur ca cursul ti-a dat o alta stare.Baga-ne si pe noi in starea de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufetele cunoscatoare....
Dr mi/a dat Amoxicilina dar lu mama la farmacie i/a dat OSPAMOX. Am citi ca e aceeasiMaria cu alta palarie. Ce sa fac? Cine stie care e diferenta dintre ele? SA ma duc sa schimb sau sa ii dau OSpamox?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tufetele cunoscatoare....
Dr mi/a dat Amoxicilina dar lu mama la farmacie i/a dat OSPAMOX. Am citi ca e aceeasiMaria cu alta palarie. Ce sa fac? Cine stie care e diferenta dintre ele? SA ma duc sa schimb sau sa ii dau OSpamox?

Poze Raru
Poze noi

Si noi am luat Ospamox in loc de Amoxicilina, de fapt asa ne-a si prescris impreuna cu biotix, tot pt. rosu in gat, de fapt amigdale cu puncte de puroi. Si la noi tot asa a reactionat, febra mare fara muci sau tuse, dificultati la inghitire si diaree, nu a vomitat dar nici mult nu mai avea asta in special cand manca din cauza sensibilitatii din gat. Mie ped mi-a spus ca daca sunt doar rosii fara puroi nu se da antibiotic dar daca apar punctele si febra scade greu la antitermice obligatoriu antibiotic.
Sper ca ti-am fost de ajutor, multa sanatate lui Rares !!

Mergi la inceput

Saby, multumesc pentru informatii. Nu stiu daca e cu puroi sau nu. Caci dr nu i-a spus mamei.

Ma gandesc daca are acelasi efect Ospamoxul in loc de Amoxicilina.

Cat despre antibiotic ...ce sa zic...niciodata nu am plecat de la dr asta fara. Ca situatia o impunea sau nu iar nu am de unde stii. Adevarutl ca am fost la el si in situatii urgente. Nu contrazic tratamentul ci ma enerveaza ca NU comunica cu parintele. Apropo, tot de la voi stiu ca trebuie sa ii dau Biotice. El nici de data asta nu a spus nimic in acest sens.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc de urarile pentru mama, tufete!
Simonapro, tot am vrut sa-ti zic ca pe aici pe forum sunt cateva subiecte despre cum sa abordezi problema educatiei sexuale in functie de varsta copilului, eu am citit vreo 3 topice pe tema asta, dar nu am retinut in profunzime. Decat ca trebuie sa explici cat mai adecvat, fara prostii gen "pe copii ii aduce barza"...si sa nu-i tai macaroana sau sa-l faci sa se simta jenat ca a adus vorba de sex.
Anamariame, mai are Eva pete? Si eu tind sa cred ca e de la materialul ala sintetic...
Floric, io zic sa gasesti un pediatru care sa-ti inspire incredere. E drept ca este un curent "anti-antibiotic" care poate e si ala putin extremist, caci desigur ca sunt situatii in care e indicat, dar nu asa, toata ziua-buna ziua. Mai ales ca Raru a fost alaptat mult, nu-mi zice ca are imunitate asa slaba de-a trebuit sarit cu antibioticul de n-shpe mii de ori. La Phiphi inca n-a fost cazul, slava Domnului, sper sa scape pana va merge la gradinita...ca atunci sigur nu mai scapa de toate baiurile specifice copilariei, deja-mi vine sa plang de pe acum

Mergi la inceput

In alta ordine de ideii...am vorbit cu Miha astazi. Din ciclul "doctorii nostri...criminalii nostri". Stiti ca MAria avea o problema cu pasarica...si ar fi trebuit operata, anestezie generala si tot tacamul. Si/a luat inima in dinti si fata de mana si s/a dus la Capitala. Stiti ca a facut doctora la care a fost...pe un pansament cu ceva crema dar am uitat cum se cheama...si din doua miscari s-a rezolvat problema. Intr-o secunda. Fara anestezie. Si cu uimirea dr din capitala despre doctorii din provincie.

Bine ca a rezolvat. Pacat ca pt orice ,8

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Hai ca zis si io din cilcul "doctorii nostri... dar sa-i vezi pe aia din Belgia'

Aseara ma abordeaza prietena mea din Belgia pe mess.si imi spune ce de 8 zile e cu baiatul de 1,8 luni pe antib.I-au descoperit otita si apoi a inceput diareea de la antibiotic , apoi muci si tuse . O intreb de tratament si imi zice: sirop tuse, praf de diaree si antibiotic. Io zis " dar saruri de hidratarare si pt.flora intestinala?" ia zice:'Ce-s alea? nu mi-a zis nimic de nici o flora" Ii da ea ceai cu sare (parca)... Oleuuu, pai ala mic nu mananca decat tzitzi si nik.mancare, diaree la greu si nik.saruri si pt.flora .

Sa nu va mai zic ca medicul care TREBUIA sa o asiste la nastere (adica a fost lunar la control la el, pe bani grei) a parasito chiar in ziua cand a inceput travaliul si a tras saraca 18 ore pana a nascut natural un bb de 4300 gr..Deci, se poate si la ei

I-am zis sa mearga la farmacie sa ia cele trebuincioase dar cica nu prea se da fara reteta (nici macar nurofen), sunt curioasa ce mi-o zice maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru ziua Anei, mai avem un pic.
[...]
GIANINA, exact la asta m-am gandit si eu. Acum de 1 si 8 martie nu stiu daca mai pot, mai ales ca ma intorc si la serviciu, dar imi fac un plan de bataie. Deja am inceput sa imi inchei socotelile cu biroul, sa vad ce datorii mai am si sa le platesc din primele salarii, cardul la CMU al Anei il inchid ca oricum nu mai pun mare baza in ei, ma gandesc la site-ul cu comenzi, incet incet fac pasi spre visul meu. Si accept decizia pe care am luat-o, doar ca nu ma culc pe ureche si o iau ca pe ceva temporar. Cand va trebui insa sa ma apuc de buchetele/aranjamentele respective voi avea nevoie de timp, asa ca....dar sa nu anticipam. Oricum, sunt mandra de mine, sper sa ma tina aceasta atitudine si dupa luni

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput