Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***
Raspunsuri - Pagina 13
dyana27 spune:
va pup cu mult drag fetele mele

nu prea-mi mai gasesc acum cuvintele; dupa seminarul de week-end sunt complet bulversata, dar in sensul cel mai bun posibil; si incerc sa ma obisnuiesc putin cu ce simt si sa accept ceea ce mi-a fost oferit de niste oameni minunati; un singur lucru vi-l spun cu certitudine: nu mai sunt aceeasi!!!! in sfarsit ma bucur de viata si de tot ce-mi e drag.
usor usor o sa ma acomodez cu toate... dar sunt convinsa ca mai dureaza o perioada; dar imi e bine, cum nu mi-a fost de mult; ma iubesc din nou si-mi dau voie sa iubesc neconditionat; si pot sa iert (pe mine in primul rand) si sa cer iertare... de mii de ori!!!! 

multumesc din inima pisik

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
Kea spune:
Hai ca pun si reteta de gogosi pe care o fac eu http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/12300/GOGOSI/
E vorba de prima, eu pun ingredientele de-a valma in masina de paine, nu fac cum scrie in reteta si chiar ies pufoase.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Sa ma laud un pic,ia cititi aici la final http://www.miresedisperate.ro/articole/Lumanari-de-nunta-trendy-962.html |

Felicitari!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Sa ma laud un pic,ia cititi aici la final http://www.miresedisperate.ro/articole/Lumanari-de-nunta-trendy-962.html |

Felicitari si la cat mai mari vanzari....

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Simona chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau ...
Cristi de Monica sa- treaca tot....rau..insanatosire grabnica
O zi placuta!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
neatza, tufete!
Rares a avut program de voma azi noapte. 3 ture. Nu cunosc cauza. Spre dimi, l-a luat cu febra.
De la 7 .30 sun la dr de fam sa il programez, si nu raspunde NIMENI.
Caci fara programare NU SE POATE. Is car de nervi.
Poate fi o cauza de vreun soi de raceala? A mai avut careva debut in asta?
PS. Abia acum, la 08.07 mi-a rspuns asistenta spunandu-mi ca m-ai are loc la 12.30...
I-am spus ca va veni copilul la ora 9. Caci eu sunt de la 7.30. Iar ma apuca nervii pe medici. Si ca sa nu mai primesc rosii si sa nu se simta nimeni jugnit, strang aria...la medicii de fam din Braila.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anamariame spune:
Floric, eu in locul tau as duce copilul la pediatru. Tu inca nu te-ai lamurit ca medicii de familie nu au cu ce sa te ajute? ? ? Eva s-a trezit cu niste blande pe spate
. Sa fie de la cosmonautul de catifea in care am culcat-o serile astea? Ieri dimineata avea doua micute la incheietura mainii, acum are mai multe,mai mari si mai rosii, pe spate, mai sus de pampers.Nu imi vine nimic in minte din ce a mancat si ar putea fi suspect...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Floric spune:
Ana, medicul de familie este si pediatru. E din generatia veche. d-asta l-am si ales asa.
Si ca sa mai destind un pic atmosfera...Sa va povestesc despre prima tura de voma...Initial, am crezut ca il gadilasem eu prea tare si i-am provocat eu starea (dar cand s-a stricat treaba am zis ca nu e de la gadilatul meu). Normal ca s-a speriat cand l-a apucat din senin voma...si dupa ca si-a revenit...a inceput sa planga. La fel, am crezut ca de la sperietura, sau poate il doare ceva...in fine, cand colo...dupa ce am deslusit ce vorbe spunea ne-a bufnit rasul...Plangea dupa mancarea lui care era pe jos... Daca i-am spus ca va manca alta...a icneput sa planga si mai tare si arata cu degetul spre balta de pe covor..."papa, Iaiesh, papapapapapa".

Poze Raru
Poze noi
Ilinca_M. spune:
Ai de capu' meu, voi ati citit articolul asta?
http://travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-Vietii
Eu tot citesc si nu-mi dau seama: is fabulatii ce se scrie acolo?! Daca-l citeste cineva cu atentie sa-mi spuna si mie ce parere are!
Floric spune:
Ana, tot ce este posibil. Si Rares a avut un cosmonatul din asta, tot din catifea, dar...cu mai mult sintetic sau ceva, vreun fir care nu era chiar placut pentur el. Desi pe fata catifeaua era pufoasa si delicata, pe dos era asa...mai aspra, se simtea ca nu e curata, ceva sintetic...Mi-am dat seama caci transpira abundent in ea si i-au iesit niste bubite mici cat ciupitura de tantar (poate mai mici) pe corp. Si am observat reactia asta la tot ce contine fir sintetic si ia contact cu pielea. Aici recunosc ca ma mosteneste pe mine. nic eu nu suport firele sintetice, ma mananca, ma umplu de bube.
Poze Raru
Poze noi