Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mire, Gazela duceti-va la aia care stau la receptie si spuneti-le sa va arate exercitii, eu asa am facut, ce crezi ca m-am nascut invatata? Bine, dimineata cand mergeam su si o prietena nu era nici naiba pe acolo si se bagau ei in seama, dar si cand nu se bagau ei in seama intrebam noi ca dupa o perioada de muncit greu nu vedeam rezultate so...ii trageam de maneca. Spuneam clar ce ne intereseaza ptr ce zona si ne aratau.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare...

Nici nu mai stiu de cand n-am mai intrat...mi-era si jena sa va mai scriu...
De citit citesc, dar de raspuns...nu am avut deloc timp.
M-am luptat cu vreo 200 de evaluari, verificat si corectat, ba unele refacut complet, ca fata care a ramas in loc e debutanta, nu e familiarizata cu termenii si mi-am stresat rau neuronu ca s-o scot la capat, dar acum am terminat...am umblat de nebuna cu frate-meu al mic pe la clinici prin Iasi (apropos, fetele din IS...Lorex, Plateea, Danasor, Dastefa... m-am gandit la voi ), ca tocmai a descoperit o problema la ochi care avansa rapid si ii punea in pericol vederea si a trebuit sa profitam rapid de vacanta studentilor ca s-o rezolvam si pe asta...
Cat timp am fost plecata, zgubicea a ramas cu bunica-sa (mama)... a fost cuminte, exemplara chiar, desi cateva zile m-a vazut numai dimineata si seara mititica...asa se bucura cand ma vedea si radea si aplauda de bucurie ...si ma tragea de bluza sa-i dau un pic de tzitzi si cand o puneam la tzitzi tragea cate un oftat de mi se rupea inima...
Aseara a alunecat pe parchet cand impingea masinuta antemergator si a cazut in fata si a vrut sa se sprijine cu manutele si s-a lovit la o manuta...eu inca eram pe drum de la Iasi spre casa si mama ma tot suna cand ajung ca nu mai stie ce sa-i faca, ca plange de nu stie cum s-o mai impace si ca ar vrea s-o duca la spital...Nici nu stiu cum am condus pana acasa, nu va zic...In fine, urat....:((( Am fost la medic, i-am facut radiografie si are o fisura la incheitura pumnului drept...asa ca i-a pus manuta in ghips pentru mai multa siguranta.... 15 zile de acum incolo o sa fie cumplit...
Ea e vesela, a cooperat foarte bine la control si la ghipsat... e o dulce in rest...intelegatoare si desteapta si ma uimeste in fiecare clipa...nici nu stiu ce sa va zic despre ea, mi-ar trebui zile si capitole intregi sa va povestesc, dar aveti si voi minunile voastre acasa si le vedeti live...
De obicei mai incarc poze si filmulete pe FB pentru bunica-sa cealalta, care e in Italia si nu a vazut-o niciodata si ma toaca zilnic la cap sa i-o arat...
Imi pare rau ca nu am mai mult timp de forumit, la unele subiecte chiar mi-ar fi placut sa discut cu voi si sa nu mai vorbesc singura prin casa (adica nu singura, cu zgubi...dar...)
V-am citit pe toate...si as fi avut un gand bun pentru fiecare...dar nu stiu cand apuc sa vi-l zic...:)
Nici macar pentru aniversari n-am reusit sa intru...am mai dat mesaje pe mess sau pe privat cand a fost cazul, dar va rog nu va suparati ca nu am apucat sa felicit si eu la momentul potrivit toti aniversatii.
De acum o sa fie si mai greu...ca trebuie sa fiu umbra zgubicei, ea alearga toata ziua prin casa si acum e jaleeee...cu manuta imobilizata, tre s-o pazesc mai ceva ca pe ochii din cap...
Am terminat cu drumurile (SPER!) si cu evaluarile si cu tot si ii ofer tot timpul ei...nu va zic cum m-am simtit ca n-am fost langa ea si ca s-a lovit...dar incerc sa trec peste...se putea intampla si daca eram eu sau tat-su...si bine ca n-a fost mai rau...desi vad ca avem o predispozitie spre accidentari si tre sa fiu mai preventiva si mai prevazatoare decat sunt...of...

V-as mai zice multe...dar sunt franta...
...si chiar daca absentez o perioada mai lunga sa stiti ca sunt langa voi, mai in umbra, dar sunt...

Va pupacesc pe toate fara exceptie, pap falcutele dulci de pufuleti...va admir si pe picassa non-stop...

Sa ne auzim cu bine!

A..uitam...Arwen, n-ai raspuns pe mess...sper ca darius e bine...azi a plecat coletul spre voi...sanatate si numai bine!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

nu mai este nimeni?

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele...
papati un tort diplomat cu frisca si portocale in jeleu?

si o coffeeee maaaare cu frisca si scortisoara?? anybodyyy??

mult de tot danasor, bubu bu, lillo, lucia, bea, lalitica, ioana fota, alexutzzza (da, stiu...), elefantica, nikole

tomaca, misto noapte... data viitoare pune-l pe tati sa il adoarma la loc, daca tot se trezeste sa il "verifice"

ayanna... cosmar ce povestesti tu acolo...

sper sa treaca repede cele 2 saptamani si sa nu se mai loveasca niciodata zgubilicea noastra dulce... sa treaca durerea si sa se intoarca zambetele!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele...
papati un tort diplomat cu frisca si portocale in jeleu?

si o coffeeee maaaare cu frisca si scortisoara?? anybodyyy??

O, ce tratatie...multumesc mult!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..sarumana de...cafea si bunatati plateea...a mai ramas tort si ni-l bagi noua pe gat, ai????

ayanna..of,of...mami...pupam pe zgubi...si speram sa se faca bine..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili..sarumana de...cafea si bunatati plateea...a mai ramas tort si ni-l bagi noua pe gat, ai????

ayanna..of,of...mami...pupam pe zgubi...si speram sa se faca bine..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nope... n-a mai ramas nimic...
l-am infulecat eu pe tot!
dar pana in week-end, mai fac unul si va pastrez si voua, gazelele, cate o bobita de strugure, din el...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ayanna - of of , nu prea sunt fan FB dar tb sa intru si eu neaparat sa vad filumetele cu zgubi. Sanatate multa si sa treaca repede perioada asta cu ghipsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

vai de ce bunatati in dimineatza asta

offf ayanna ce sperietura, pupam pe Daria sa se faca repede repede bine si pe mami sa aiba rabare

Dragos in dimineatza asta se joaca cu un fermoar...adica de la geaca, il traga, in da in jos..e fascinat...azi noapte cand m-am dus la nani l-am verificat si cum era cu plapumioara sub el i-am scos-o sa il invelesc, s-a trezit, m-a vazut, mi-a tras un zambet de m-am topit, s-a intors cu curu in sus si a adormit la loc... eram in culmea fericirii

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Plateea pt cafea si pentru "mic dejun" ... delicios

Ayanna am micutza strumfita sa treaca repede astea 2 saptamani

Alexutza, Dece, Mire spor la . Vreau si eu...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput