Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Frumos ati mai vorbit despre vacante...soare...deja simteam cum ma dilat la caldura...pe o plaja...un suc racoritor...

Simplicity vacanta placuta!

DandanaG eu am dat azi mazare lui Kiti. De fapt mazare, cartof, morcov. Si carnita de pui. Pana acum e ok. Mai vedem maine.

Haircut of, of, of! micuta maraita!

Am balaurit=o pe aici fara sa pup sarbatoritii de pe 16 februarie...

LA MULTI ANI PLATEEA!
Multa putere de invatat si o Pastaie dulce si mereu aproape de tine!

La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bucura!
La Multi Ani Vladimir!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

multa sanatate zgubilicei! sa treaca cat mai repede cele 2 saptamani cu ghips la manutza!

je are amigdalita acuta pultaceem-am saturat de febra ca de mere padureteaseara alex a fost foarte mirat cand l-am pus la tztz...era fierbinte...nu avea nici curajul sa o bage in gurita...oricum,nu a vrut sa suga decat foarte putin,iar azi noapte deloc...dimi la 9.30 era tare fericit ca s-a intalnit cu tztz lui

va pup pe toate,o zi minunata!

mami de Alex si Radu

Multa sanatate!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

salut!

fetele ce fac pufii vostri cand voi sunteti la calculator? sunt in grija altcuiva sau se joaca singurei cu jucariile? Zgubilicea mea solicita mereu atentie, chiar daca se joaca cu jucariile ei, ma striga, vine si ma trage de pantaloni sau ce apuca ca sa merg sa ma joc cu ea...mie mi se pare mult mai solicitant decat cand era mica...trebe antrenata mereu, se plictiseste repede, alearga prin casa...de cand s-a lovit la manuta s-a specializat in mersul singurica si are o vitezaaaa...eu sunt ca un catzel in urma ei. Acum de exemplu sta in patut si se joaca, dar ma tot cearta acolo pe limba ei si arunca jucariile pe jos si apoi cere sa i le dau, ori isi baga picioarele printre zabrele si ramane blocata...e funny tare, ce sa mai discutam!

Multumesc pentru gandurile voastre bune...ati fost intodeauna dragute si ati avut o vorba buna! Zgubi n-are nici o problema cu ghipsul, nu pare sa o doara nimic, e vesela si binedispusa in general...ea incearca sa foloseasca amandoua manutele, desi i se vad numai oleaca degetelele din ghips se prinde cu ele sa se ridice, apuca jucarii, intoarce paginile la carti, tine lingurita sa-i dea papa lui bebe...se mai uita din cand in cand contemplativ la ghipsul ala si se intreaba probabil in sinea ei ce cauta acolo, dar nu zice nimic mititica. Tati a primit instructiuni clare sa ne cumpere carioci sa inveselim ghipsul alb si tern cu desene animate...si eventual il pastram si-l punem la cutia cu amintiri la capitolul 'aventuri natafletze'.LOL! :)))

Cuscra, nici eu nu eram fan FB, dar am constatat ca e foarte practic pentru comunicarea cu rudele si prietenii din departari. Si nu mai zic ce economii facem la factura telefonica, ca nu-ti spun cat timp petreceam in telefon cu soacra-mea in incercarea de a o face pe pitica sa scoata un sunet cat de mic sa o auda si ea ca sa aiba ce boci dupa aia, ca nu mai poate de dorul lu asta mica, ca vrea s-o vada etc ...asa ca FB a rezolvat problema, vorbim mai rar la telefon, dar sharuim la greu info online...profitam si noi de tehnologie, ce sa facem...

Trimit...ca nu mai are matza rabdare, deja da in plans...v-am

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

UF! Ce bine ca e mai bine! Zgubi! Si sa ne dai si noua poze cu desenele de pe ghips!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi
vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf.
Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius.
Voi asa faceti?
hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Apa plata incalizita atunci sau fiarta si racita, pusa intr-un recipient si cand e cazul, incalzim.

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

asa...am reusit sa adorm baiatul...
nu stiu cum as putea sa-l pun pe picioare...s-au strans atatea ca imi vine sa o iau razna...ultima oara cand i-am pus un supozitor intreg a fost pe la 21-21.30 avea 39,3.apoi cand cu chiu cu vai a adormit s-a trezit plangand si cu frisoane...tremura de nu stiam ce sa-i mai fac.
la dr s-a uitat destul de superficial la el(am vazut ca daca ii dau ceva este atat de atenta...)mi-a dan antibiotic si alte medicamente de care nu sunt foarte incantata ,si fara sa-mi spuna cat sa-i dau.
auzi,mi-a dat picaturi biorinil,humex ptr copii ce au >30luni...
are si candida pe limbuta luata de la o cunostiinta...

toate bubele in f****l babei mele

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte

Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore

Wooow!

Am ramas masca! Multa sanatate lui Darius!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Ei! Si cand intru...nu mai are nimeni loc de mine!

Am recuperat! De 3 ore citesc de zor! Maine voi fi obosita tare! Dar te pui cu omu' cu ambitz?

Noi suntem binisor, tot maraiti din motive de masele in crestere (tot in gingie). De nebunii...nu mai zic. Cred ca e in grafic si cu ele. Sta la destul de mult. Si nu adoarme fara. Mie imi pare un copil rabdator si cumintel . Zic si eu, ca o cioara ce sunt!

Eu m-am apucat de lucrat la niste martisoare. Pentru rotunjire venituri. Cum de munca nu mi-e frica, am zis ca sa incerc. Nici nu stiu daca sunt ok la pret, dar mai bine sa am de unde lasa. Am pus poze si in album. Poate va intereseaza. Negociem pretul.

Ma bag si eu la somn, ca ai mei ( ai mei 2+mama) sforaie pe tonuri. Ma gandeam la ce zicea Ayanna despre batutul in tobe. Daca incep sa sforai si eu mai incet, vor sforai si ei mai incet? Si apoi va fi armonie? O sa incerc in noaptea asta!

si vise placute!

Mami a lui Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaaa

haideti la , e fierbinte, taman buna de savurat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA FETILI..DAU REPEJOR O COFFE PANA NU MI-O IA SORINA INAINTE....

tot recuperez si tot zic ca raspund dupa ce termin....si uit...evident...

lucia..bea...pe apa plata dorna scrie ca e recomandata pt bebelusi si nu mai trebuie fiarta....nu stiu de ce bea am o impresie f proasta de izvorul minunilor....

arwen....offff....dragul de el..fetele sunt mai pricepute...si or sa-ti raspunde...vezi cu antibioticul ala...daca e ok....zic si eu...

ayanna...mda...din nefericire cam ce au moldovenii prin frigi...e jale....oricum....de preferat e sa nu mai fol lapte proaspat de vaca...ci aiurt( chisleac:D )..sau lasat laptelesa se ridice smantana....apoi fara cartofiprajiti...cum spunea si alex...majoritatea fierte...fara prajeala...sa stii ca se mananca f bine si asa....

micky...interesanta ideea cu martisoare...ma uit si eu pe pozici...

alexx....hm..cred ca voi apela la tine pt niste masuri de aptamil....jiji nu vrea deloc milupa....nici vesel nici trist ..ia o gura si-l scuipa....aptamil a mai baut inainte....dar parca n-as lua o cutie mare....sa-l arunc si pe ala....

ruxita...intotdeauna tatiistiu f bine ce e mai potrivit pt copilul lor......f bine ca i-ai comandat orchestra

JM cica...vine de la munca...etc etc...stateam toti 3 in pat jiji se tot foia...pe aici.. vroia sa doarma...." auzi..vrei sa supraveghezi si tu copilul sa pot dormi si eu?????" de zici ca pana atunci...sau toata ziua....vine duhul sfant si are grija de copil...

trimit si revin

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

NEATZA FETILI..DAU REPEJOR O COFFE PANA NU MI-O IA SORINA INAINTE....

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

sorina nu ti-a luat-o inainte

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

jiji s-a trez pe la 6 si vreo ora i-a trebuit s adoarma la loc....

de ieri ma tot gandesc la o informatie...despre patriot...E INTARCAT..

acu nu stiu daca o sa se supere andreea dar....zic si eu...poate va fi de folos cuiva...
avand in vedere ca patriotul deja consuma si LP....si de mic, mic..cam la dormea toata noaptea....dar si el tot la TT adormea....devenise destul de nervos..o tragea pe ma-sa de tricou..tipa dupa tt..asa incat o capiasesi a hotarat ca E VREMEA..

in 2 zile s-a intamplat...a ramas copilul cu altcineva....la trezire bibe..adormit in bratze..etc...si cica a uitat de tt...n-a plans dupa ea...si acum este alt copil...nu mai face ca nebunu..sejoaca singur..nu mai tipan-o mai trage de toate cele....ea aluat pastila aia...a...a zisca , cu vreo 2 zile ii cam taiase LM...de pe zi...
acu il obo tare.si-l adoarme in bratze...leganand dar se intampla f f repede....

nu stiu ce sa zic....cum a vb ea..totul parea atat de simplu...

noi..cred ca nu suntem pregatiti...cam peste o luna..plec vreo sapt la mama...nu stiu ce sa zic...poate voi incerca acolo...intai tre sa .....ma intzarc pe mine

sa aveti o zi superba...
of ...ma intreb ce-o fi cu explozia asta solara...
de asemenea faceau astia de la pro tv reclama la....romania, te iubesc!...cum ca vor dezbate despre alimentatia..bio, nebio...etc...daca este asa cum pare sau etotun impul comercial..frumos ambalat...chiar sunt curioasa...cum vor pune ei prb

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput