Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si noi am avut o saptamana(cea trecuta) cand am zis ca reusesc sa o adorm fara san,ca ii dau numai dimi si seara LM,dar acum am revenit la vechile obiceiuri,de cand cu durerile de maseluta

Offf Lucia sper sa fie totul bine cu Teo,sa nu se sperie micutul de la sange

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

multumim pt griji.
Deocamdata nu pare sa-l deranjeze hematomul, dar nu stiu ce reactie va avea cand va vedea sangele.
Teo adoarme seara fara san insa la pranz nu e chip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi
vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf.
Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius.
Voi asa faceti?
hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu nu fierb apa plata. O incalzezc putin. Nu i-am facut pana acum laptele cu apa la temp camerei.
Pentru noapte pregatesc de seara cate masuri de LP imi trebuiesc (intr-o doza de LP de la avent) si apa in ibric.... ca sa ma misc mai repede .

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

salut!

fetele ce fac pufii vostri cand voi sunteti la calculator? sunt in grija altcuiva sau se joaca singurei cu jucariile?

Pai...nu ajung la calculator(pe care il tin in bucatarie, unde ea n-are treaba) decat daca doarme, sau daca e taica-su ori sora-sa cu ea.
Altfel...aleluia!
Asa, daca doarme, si calculatorul e la bucatarie...mai spal un vas, mai amestec intr-o mancare, mai dau un f5...
Iris nu sta deloc singura, sa se joace cu jucariile....nu sta pe loc mai deloc...prefera sa o tin de manutza, si sa exploreze, ca nu merge inca singurica..Si, oricum, cea mai funny jucarie...sunt tot eu.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Yannis are zile cand e agatat numai de mine si daca am vreo tentativa de laptop e tot calare pe mine, imi scoate cablul de alimentare, imi butoneaza tot, si mie mi-a pus desktop-ul invers pe lateral asa de nu reuseam la il aduc inapoi. Dar are si zile (Phuu phuu sa nu-l deochi!!!) cand alearga dupa mingii prin casa si nici sa vreau sa ma joc cu el nu sta locului, ar efigurile lui...arunca mingiile , se duce dupa ele, face piruete. Mai nou e de coma cu piruetele...se duce asa la cativa pasi de mine si incepe sa faca piruete cu o fatza asa mandra de el si cu o mana in sus asa

de Yannis

I-auzi... micutul dansator ... asa face nepotu' meu... implineste zilele astea 2 ani

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

asa...am reusit sa adorm baiatul...
nu stiu cum as putea sa-l pun pe picioare...s-au strans atatea ca imi vine sa o iau razna...ultima oara cand i-am pus un supozitor intreg a fost pe la 21-21.30 avea 39,3.apoi cand cu chiu cu vai a adormit s-a trezit plangand si cu frisoane...tremura de nu stiam ce sa-i mai fac.
la dr s-a uitat destul de superficial la el(am vazut ca daca ii dau ceva este atat de atenta...)mi-a dan antibiotic si alte medicamente de care nu sunt foarte incantata ,si fara sa-mi spuna cat sa-i dau.
auzi,mi-a dat picaturi biorinil,humex ptr copii ce au >30luni...
are si candida pe limbuta luata de la o cunostiinta...

toate bubele in f****l babei mele

Mergi la inceput

MP esti mai bine?
Nasol cu amigdalele. Si eu le-am scos cand aveam vreo 10 ani.

Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

nu stiu cum as putea sa-l pun pe picioare...s-au strans atatea ca imi vine sa o iau razna...ultima oara cand i-am pus un supozitor intreg a fost pe la 21-21.30 avea 39,3.apoi cand cu chiu cu vai a adormit s-a trezit plangand si cu frisoane...tremura de nu stiam ce sa-i mai fac.
la dr s-a uitat destul de superficial la el(am vazut ca daca ii dau ceva este atat de atenta...)mi-a dan antibiotic si alte medicamente de care nu sunt foarte incantata ,si fara sa-mi spuna cat sa-i dau.

Arwen nu vrei sa mergi si la alt dr?... zic si eu...
Daca dr lui a fost atat de superficiala cu el, nu poti sa-l lasi asa. Nu vrei sa te duci la dr. Stanciu? Am inteles ca lucreaza si in spital, la Budimex, daca nu ma insel. Iti trimit nr lui, daca vrei si incerci sa dai maine de dansul, sa-l intrebi cand il poti gasi la spital. Nu stiu... poti sa incerci...

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Daca dr lui a fost atat de superficiala cu el, nu poti sa-l lasi asa. Nu vrei sa te duci la dr. Stanciu? Am inteles ca lucreaza si in spital, la Budimex, daca nu ma insel. Iti trimit nr lui, daca vrei si incerci sa dai maine de dansul, sa-l intrebi cand il poti gasi la spital. Nu stiu... poti sa incerci...

Povestea Marei

nyny,ultima oara cand am fost du darius pana acolo ne-am alesc cu un virus
crede-ma ca imi este teama...o sa-l fac bine si de data asta si apoi voi schimba dr.nu este prima oara cand am probleme cu ea,dar de fiecare data am inchis ochii.am preferat sa merg la spital.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Povestea Marei

nyny,ultima oara cand am fost du darius pana acolo ne-am alesc cu un virus
crede-ma ca imi este teama...o sa-l fac bine si de data asta si apoi voi schimba dr.nu este prima oara cand am probleme cu ea,dar de fiecare data am inchis ochii.am preferat sa merg la spital.

Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore [/b] [/font=Comic Sans MS][/teal][/center]

Nu ai de ce sa inchizi ochii si nici nu trebuie sa amani. Poti sa pleci oricand de la ea.
Si eu am schimbat dr copiilor de familie. Nu este mai competent decat primul, dar macar are rabdare sa ma asculte si sa imi explice cum se administreaza tratamentul.
Sper sa aveti o noapte linistita si maine sa fie mai bine Darius.

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Seara buna de la noi!

Eu ma bag repede la recuperat!
Harnicute ati mai fost!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Si acum din urma...

Danyelana imi pare rau pentru micul print, Arthur, sper sa fie cat mai repede bine si voi sa mai scapati din griji! Un mare si pentru tine!

Lalitica m-am bucurat mult sa aud asa vesti minunate despre voi si despre David!

Tomaca ce haios ai povestit despre micul gurmand . Sper sa nu fie cu alergii sau alte "minuni" si sa fie o chestie trecatoare.

Decenuela ...Scorpions...ce vremuri......ehe...mare dreptate... Cat despre aniversari, important este ca esti fericita si asta se vede. Radiezi!

Alexutzzza ma intebai de parfum. Un Internse de la Boss. Asa mi-a placut mie acum ceva ani si parca mi-era dor de el.

Trebuie sa zic: de ziua indragstitilor am papat o lasagna de pui si apoi ne-am destrabalat cu cate o tiramisu. Batalie la gurile noastre. Si acasa putina sampanie. Ca sa stim macar de la ce e agitat copilu'.

DandanaG Da, maica! Vise! Dar puteti incerca, poate voua va iese si Dragos va dormi in patut.

Miremia ce frumusel ai povestit tu acolo, despre Mara! Si mi-a ramas in minte...eu "eu-uri" si cu "E-uri"...sunt in dilema, ca nu am bagat de seama...

Danasor multumesc pentru urari! Sper si eu sa ne prinda clipa peste 25 ani, tot asa indragostiti. Si dupa aia tot asa mai departe. ca altfel...

Mamidepuiuti multumesc pt urarile pt al meu sot!

Elefantica mi-o imaginam pe Isabela prin parc plecata dupa bebe

Myky sarbatoritilor tai de pe 15 febr! Eu...mai cu intarziere la urat!

Simply imi placi pe pozitii si viguroasa! Sa iti timit niste kile si pofta de mancare de la mine? Ti-as trimite si somn sau gata "digerat" in odihna...dar sunt cam deficitara. Daca recuperez, bag si de acolo niste kile.

Bea vazut poza cu dantura in evolutie. Brrrrr... Ce o fi pe ei, mititeii!

Lucia Doamne! Sunt

Trimit placinta!
Mai e una pe drum!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput