Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 10
lucia2000 spune:
AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi
vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf.
Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius.
Voi asa faceti?
hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf. Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius. Voi asa faceti? hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
LUCIA EU CUMPAR APA PLATA.IZVORUL MINUNILOR.......
am termos din ala de 1 l.......de la kaufland
seara il incazesc bine bine..........sa fie fierbinte ferbinte..........si imi duc sus in camera apa rece.......
si am de la avent bibe cu gura mare.in ala prepar apa......sa fie buna.bag degetul mic si in pun in bibe apoi adaug laptele praf.........agit sticla si gsta...........
imni pare rau de hematom....saracul Teo.......sper sa nu il doara.......
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
LUCIA EU CUMPAR APA PLATA.IZVORUL MINUNILOR....... am termos din ala de 1 l.......de la kaufland seara il incazesc bine bine..........sa fie fierbinte ferbinte..........si imi duc sus in camera apa rece....... si am de la avent bibe cu gura mare.in ala prepar apa......sa fie buna.bag degetul mic si in pun in bibe apoi adaug laptele praf.........agit sticla si gsta........... imni pare rau de hematom....saracul Teo.......sper sa nu il doara....... Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
bea, si eu ii dau numai apa plata dorna.
Cat despre hematom cred ca mai mult ma deranjeaza pe mine decat pe el.
Nu stiu ce sa zic...
i-am facut acum lapte.
L-am pus in cana cu cioc din care bea el apa.
Cand a vazut cana a tras o gura cu sete(crezand ca e apa) apoi a runcat cana cat colo si nu mai vrea
Cred ca eu si dece o sa alaptam copiii astia pana fac 40 ani
haircut spune:
Salutam si noi la ceas de seara!
Imi pare tare rau de accidentul zgubilicei, de amigdalita lui MP...sanatate multa sa aveti!
Nu stiu ce-am mai citit...sunt cam obosita....maine mergem la ai mei si sper sa reusesc sa ma odihnesc mai bine.
Simply, iti multumesc si eu pentru carti, m-am apucat de studiu pentru rana la sani sper sa te ajute Garmastanul/ Sa ai grija mare sa nu se infecteze
Sorina, imi pare rau de ziua bigudoasa.....vine WE si poate reusesti sa "furi" un pic de liniste
Alexutzzzza, ce tare tre; sa fie Y super avansati sunteti daca ati ajuns la piruete
Xela, felicitari pt noul dintisor ne depasiti acusica si noi am inceput la 7,5 luni
Lucia, bafta sa iasa maselutele fara probleme
Ratusca, ce mai faci???
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 AM si eu o intrebare pt fetele care dau lapte praf la pufi vrem sa trecem si noi usor, usor pe lapte praf. Pe cutia de la milupa milumil scrie ca trebuie apa fiarta si apoi lasata sa ajunga la 40grade celsius. Voi asa faceti? hai ca pe zi merge dar la 6-7 cand papa teo zau ca-mi e greu sa fac asta Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu am facut asa numai in prima luna.
Acum ii dau cu apa plata si bea direct la temperatura camerei. Noi avem Aptamil si se dizolva perfect si in apa la temperatura camerei
Iar cu hematoamele...brrrr...nu vreau sa fiu in locul tau cand va curge sange
de Yannis
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu am facut asa numai in prima luna. Acum ii dau cu apa plata si bea direct la temperatura camerei. Noi avem Aptamil si se dizolva perfect si in apa la temperatura camerei Iar cu hematoamele...brrrr...nu vreau sa fiu in locul tau cand va curge sange de Yannis |
si eu tot cu apa la temperatura camerei, nu sunt probleme de dizolvare, bine, eu dau junior de la nestle...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu am facut asa numai in prima luna. Acum ii dau cu apa plata si bea direct la temperatura camerei. Noi avem Aptamil si se dizolva perfect si in apa la temperatura camerei Iar cu hematoamele...brrrr...nu vreau sa fiu in locul tau cand va curge sange de Yannis |
de-asta imi e si mie naspa
de momentu cand va avea gura plina de sange de la ele.
Imi doresc sa nu se sparga in somn
lucia2000 spune:
Nu a fost chip sa bea lapte praf
Oare voi reusii eu sa-l intarc?
Treptat am tot incercat
sa scot din mese.
para acum vrea si mai multe.(daca ar fi dupa el de minim 6 ori pe zi)
Chiar nu stiu ce sa fac
Ayanna o pupam dulce pe zgubi sa-i treaca manutza
Sanatate tuturor pufilor bolnaviori, si mamicilor.
simplicity spune:
Si noi am avut o saptamana(cea trecuta) cand am zis ca reusesc sa o adorm fara san,ca ii dau numai dimi si seara LM,dar acum am revenit la vechile obiceiuri,de cand cu durerile de maseluta
Offf Lucia sper sa fie totul bine cu Teo,sa nu se sperie micutul de la sange
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
ayanna_xem spune:
Buna seara! Adormit printesa dupa o partida faina de circ...ba la tzitzi, ba in cutia cu jucarii, ba un dans, ba iar tzitzi, ba o tura de casa prin intuneric...eu nush ce fel de specie e copilul asta al meu dar ma minunez tare cand o vad cum defileaza prin intuneric si merge direct la tinta...bineinteles ca eu is in spate si o tin de guler pentru mai multa siguranta, dar o las pe ea sa mearga unde vrea si niciodata n-a gresit locatia...eu ma mai impiedicam de una alta, ea nu...mare fenomen. A adormit intr-un final cu fundul in sus, cu nasul bagat in burta mea (nu cu tzitza-n gura, ca de obicei) in timp ce eu o gadileam prin par...A fost agitata tare in seara asta, cred ca incepe s-o manance manuta ghipsata ca se tot scarpina cu mana buna pe ghips...mi-era asa o mila de ea, mititica cand o vedeam cum rascaie ghipsul ala cu degetelele, of...:(
Si cu dintii nu mai zic...avem doar 4 deocamdata, 2 jos si 2 sus si deja se vad inca doi coltisori sus...
M-au trecut fiori cand am citit la Lucia de hematom la gingiuta...cat chin pe bietii pufisori...si noi nu-i putem ajuta cu nimic...Adica putem fi langa ei, sa-i alinam si sa-i alintam si sa-i iubim si sa le aratam ca le intelegem durerea, dar tot greul ei il duc singurei.
Dar o sa treaca ea si perioada asta...la urma urmei face parte din dezvoltare, e un proces normal, natural...griji ar trebui sa ne facem daca nu s-ar intampla asa probabil...
Xela...exact la asta ma gandeam zilele astea...ca parca mi-ar place sa am un bebe2...atat pentru mine, cat mai ales pentru zgubi...si desi nu cred ca o sa se intample minunea asta, macar ma bucur cochetand cu ideea...Numai Dumnezeu stie ce si cum se vor aseza lucrurile!
Intarcatul...cu asta cred ca o sa avem de furca...in primul rand tre sa fiu eu pregatita si apoi sa ma ocup de ea...pai acum cand e agitata si nu-i intru in voie cu nimic bag eu singura tzitza la inaintare, fie zi, fie noapte, numai s-o vad ca se linisteste...in ritmul asta nu reusesc sa-i scot eu mesele treptat cum as vrea. E adevarat ca ziua ii dau foarte rar, doar daca e agitata tare si n-o pot calma altfel, dar dimineata, la somnul de seara si peste noapte tzitzi e la putere...deocamdata mai suge de doua-trei ori pe noapte, uneori deloc, dar mai avem mult pana sa renuntam de tot la tzitzi...asta e! sanatosi sa fim...
Ma duc sa fac un dush...si apoi somn...ca maine o luam de la capat si tre sa fim fresh ca sa ne putem bucura cu tot sufletul de pufii nostri...
V-am pupacit! O noapte linistita...
PS...Tocmai apasasem pe nush ce pana mea si imi disparuse mesajul...mi-a stat inima in loc...noroc ca l-am gasit cu back...ufff...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata