Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

ok, mersi de raspunsuri o sa il iua

gheveronica tu ai facut amniocenteza poti sa imi zici cat te-a costat ? pe mine ma costa 1 700lei mi-a picat fata cand am auzit

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu am intrerupt utrogestanul din proprie initiativa, pe la 9 saptamani, sau chiar 8. nu mai stiu.

stiu ca si utrogestanul va poate da mancarimi si urticarie, pentru fetele care au si cica creste riscul de aparitie al fibroamelor uterine, dar pe de alta parte, scade riscul de nastere prematura.

eu l-am intrerupt, ca ma saturasem de ovulele alea ca de mere padurete. imi puneam de doua ori pe zi, cate unul de 200. o vreme am luat si duphaston.

si tot din proprie initiativa am intrerupt si acidul folic, cam cand stiam eu ca se termina tubul neural de format si vitamine nu am luat deloc, decat primele 2 sapt centrum materna, dar mi-era rau de la ele.

pe principiul ca oricum sunt vitamine sintetice si chimicalele tot chimicale sunt. si oricum, dc iei prea multe vitamine in sarcina, te mai si ingrasi cam mult si faci si un fat f mare, pe care l nasti greu, zic eu. cred eu.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

marti imi vin si mie rezultatele la dublu test, incep sa am emotii de pe acum. cand citesc povestile voastre, mai ales ca eu tot la medlife l-am facut.

triplu test cand facem?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Krissy sunt o buna candidata pentru epilare :) ma incadrez perfect...te rog mult cand ai timp da-mi un mesaj cu detalii...felicitari tuturor mamicilor ...
Mihaela imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa spaima ...si fff urat Din partea acelei femei ....din pacate chiar exista raurate si egoism ..
Eu am facut eco la 17 sap si sunt programata pt morfo pe 7 mar dar nu mi s-au mai recomandat analize...triplutest nu o sa-l mai fac ca a iesit ok dublutest si am 24 de ani si a zis Dr ca nu mai e nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

tt = 16-18 saptamani, mi se pare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Babyblue, o sa fie bine. Stai fara griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Hello burtici!

Anaemi, imi pare rau de emotiile pe care ti le-a dat
Medlife-ul cu analizele puiului.

fetelor, eu sint disperata ca mi-e foame in continuu si mananc de sting , astfel incat pana acum am 8 kg luate; de la 54 am ajuns la 62 . Si degeaba ma dau cu capul de pereti, ca nici sport nu fac, nici cu treaba in casa nu ma laud, ca obosesc repede, gafai si ma doare burta...

Am doar 20 saptamani si 2 zile, pana la 36-40 sapt o sa ling si lavabila de pe pereti.

Exact asa sunt si eu, ma sperii de mine , imi este foame incontinuu si nu pot sa ma abtin sa nu mananc, eu am luat 5 kg din care 2 le-am luat in 8 zile .....deci tine-te bine ca sunt pe urmele tale

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ramyy iti doresc multa sanatate Stai in pat si odihneste-te. Stiu cum e ca si eu in decembrie si ianuarie am stat aproape o luna numai in pat.
Mi se pare cam mult 1700 lei. Citisem undeva pe aici ca pe o mamica a costat-o 700 lei si daca gasesc iti dau linkul.
Babyblue de abia zilele astea am inceput sa te inteleg pe tine si pe fetele care au sarcini obtinute prin FIV de ce faceti atatea ecografii si sunteti mai ingrijorate decat mine care am ramas insarcinata din prima incercare
Nu cred ca avem parte de aceeasi asistenta idioata care mi-a incurcat numele si plicul
Eu triplul test il fac pe 2 martie cand o sa am 18 sapt fara 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

eumiercuri o sa fac TT 16 sapt si 5zile si am rezultatul in aceeasi zi nu stiu de ce ma pus sa il fac daca tot imi face amniocenteza dar ma rog....

fetelor voua va cade parul? mie imi cade ingrozitor de cand sunt gravida , e mai mult par prin casa de la mine decat de la caine daca o tin asa pana la 9 luni o sa raman fara par pe cap

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Buna fetelor

azi parca sunt un pic mai bine durerea de burta nu mai e asa de mare ca si ieridar tot este...ce ma sperie foarte tare e ca maiimi vin asa firicele de sange cum a umblat tanti dr ieri pe acolo si imi sta inima de cate ori vad dar asta e stau si astept.
nu stiu ce sa fac cu utorcestanul sa il iau sau nu ...medicul meu mi-a oprit duphaston la 14 sapt si asta mi-a dar acum utorgestan...
voi luati careva utrogestan si pana cand va zis medicul sa luati ?

una din fete intreba de epilare definitiva ...eu mi-am luat acasa aparat de epilare definitiva , cu lumina pulsata si e foarte eficient din pacate dureaza ceva mai mult ca la salon eu am apucat sa il folosesc 4 luni si am aflat ca sunt gravida si am oprit , dar de eficient e eficient...si te costa in final mai putin ca la salon ..e mai mare investitia de inceput.

16+

si eu am luat utorgestan pana pe la 13 sapt dupa care doctorul mi le-a schimbat cu duphastonul , din cate am auzit eu utorgestanul nu mai este suficient de eficient dupa 12-13 sapt.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput