Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
v_florina spune:
Nu mi-am mai facut eco. Era liber peste vreo 3 ore, dar am plecat. Am facut in alta parte.
Ireth spune:
Nu inteleg diferenta.. ce daca era programata o eco de trim I? nu era acelasi aparat, acelasi doctor? stateai doar 5 min maxim....
of, ce oameni!
15+
Zapic spune:
Hello burtici!
Anaemi, imi pare rau de emotiile pe care ti le-a dat
Medlife-ul cu analizele puiului.
fetelor, eu sint disperata ca mi-e foame in continuu si mananc de sting , astfel incat pana acum am 8 kg luate; de la 54 am ajuns la 62
. Si degeaba ma dau cu capul de pereti, ca nici sport nu fac, nici cu treaba in casa nu ma laud, ca obosesc repede, gafai si ma doare burta...
Am doar 20 saptamani si 2 zile
, pana la 36-40 sapt o sa ling si lavabila de pe pereti.
Zapic spune:
Nu-mi vine sa cred ca exista doctorii si asistente ca astia de care vorbesti, Florina.
In curand vom ramane doar cu astia, ca ceilalti vor emigra incet-incet.
ramyy spune:
Buna fetelor 
azi parca sunt un pic mai bine durerea de burta nu mai e asa de mare ca si ieridar tot este...ce ma sperie foarte tare e ca maiimi vin asa firicele de sange cum a umblat tanti dr ieri pe acolo si imi sta inima de cate ori vad dar asta e stau si astept.
nu stiu ce sa fac cu utorcestanul sa il iau sau nu ...medicul meu mi-a oprit duphaston la 14 sapt si asta mi-a dar acum utorgestan...
voi luati careva utrogestan si pana cand va zis medicul sa luati ?
una din fete intreba de epilare definitiva ...eu mi-am luat acasa aparat de epilare definitiva , cu lumina pulsata si e foarte eficient din pacate dureaza ceva mai mult ca la salon eu am apucat sa il folosesc 4 luni si am aflat ca sunt gravida si am oprit , dar de eficient e eficient...si te costa in final mai putin ca la salon ..e mai mare investitia de inceput.
16+
v_florina spune:
La medflife unirea am fost.
Bine, acum daca stau sa ma gandesc bine, poate si eu ar fi trebuit sa spun de ce am venit acolo. Probabil a fost o confuzie de ambele parti, dar eu... eu intotdeauna imi zic asa: prestatorul de servicii, nenea ala care depinde de banutii mei, trebuie intotdeauna sa zica 'va rog' si 'multumesc'. Adica sa fie profesionist.
Sunt convinsa ca exista si medici buni, sufletisti, care nu asteapta cu mana intinsa inainte sa te controleze. Unul dintre acestia este medicul meu ginecolog, si sunt sigura ca si voi i-ati intalnit.
13+
Zapic spune:
Rammy ia utrogestanul, ca nu face aru , ci doar fixeaza sarcina mai bine. Si contine aceeasi substanta activa ca si duphaston-ul, adica progesteron.
flyhigher77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui corry_28
Oho, suntem trei!!! Am incercat sa negociez cu doctorul, dar nu a mers.Am citit pe prospect si normal ar fi sa ni-l intrerupa( nu brusc), dar se pare ca nu! 13+cu si ![]() |
corry

Doamne ajuta sa fie totul bine! 

15+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
gheveronica spune:
buna fetelor

ramyy eu am luat 4 utrogestan de 200/zi la inceput pana la 15sapt...acum am ajuns la 2/zi...duphaston am luat 2/zi si de 2 sapt iau doar 1/zi....

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 20+ cu
multumesc doamne

si