Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

babeee LA Multi ANi!!!!!! sa fii sanatoasa sa cresti puii mari si sanatosi!
te pupam cu mare drag!
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!!!

am fost plecati la Roma ...va pun poze mai pe seara

edit am pus o tona

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multam Alina...faina burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Michella-se invata mai multe miscari si se folosesc mai multe tipuri de muzica.Mi se pare ca prim curs destul de bun, deja o alta profesoara de balet a descoperit potential in cativa copii.Daca va vrea semestrul urmator la balet, nu am nimic impotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Buli, faina burtica! Sarcina usoara si multa sanatate in continuare!
Vroiam sa te intreb daca ai facut artroscopia si cat te-a costat, am vazut un subiect de prin 2009. Mamei mele i s-a descoperit un chist Bakerla genunchi si din cate am citit pe net e nevoie de artroscopie.
Mersi!
Pup!

Mergi la inceput

babee pupici multi la puiuti si la mamica...cred ca te sun zilele astea sa mai vb si noi

ramoon nu mai stiu exact sincer cat m-a costat...cred ca in jur de 500 eur cu totul...dr, anestezist, dr rezident...sanatate multa mamei tale

fetelor am niste mancarimi de piele de azi de dimineata de imi vine sa imi spulh blana de pe mine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Hai pe prima pagina! Si un pahar cu lapte cald pentru piersicutele noastre minunate!

Felicitari Michella78! Sa creasca mare si sanatos Stefan si surioara lui sa il iubeasca mult! Revista `In galop`, bineinteles, nu a scapat necumparata precum si altele pe care le-am mai gasit pe tematica. Altfel imi fac mustrari de constiinta ca nu a reusit sa o duc pe Ale vara asta la calarie cum nu am ajuns nici la balet. I-am avut evident raciti cand unul cand altul, cu unele spitalizari prelungite. Norocul ei au fost bunicii care au dus-o pe la Carlibaba intr-o tabara si apoi la tara, unde de-abia astepta sa ajunga: `ca sa faca sufletelul ei ce vrea`! Avem insa o reusita, 10 ore de inot dupa care nu vrea inca sa renunte la aripioare dar eu sunt multumita si asa. I-a prins bine la mare unde a trecut peste teama de apa si s-ar fi balacit tot timpul.

Felictari si mamicilor care au noi sufletele in burtica! Sarcini usoare!

Genie

M-am bucurat foarte tare sa va citesc si sa regasesc atatea mamici de piersicute! Multe tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, cam slaba activitatea pe aici...
Greiere, iti multumesc pentru gandul bun!
Buli, frumoasa burtica ta! Ce mai faceti voi? Noi, cu baletul in continuare, e foarte incantata si ma bucur de asta. La vara sigur o sa incercam si noi la inot. Greiere, unde ati mers voi?
Pupici si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

io-s asa cam cu fundu-n sus

am intrat pe insulina caci diabetul isi face rau de cap , am avut un accident saptamana trecuta si sunt fara masina ceea ce m-a terminat...am palpitatii zilnice de innebunesc deic am o stare minunata

Rares e ok la gradi...a incpeut sa mai stie cifre si numere dar astia sunt cumplet nebuni cu ce cerinte au.....

cam atat despre noi

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 25+

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Genie, am dus-o pe Ale la inot la bazinul Facultatiii de Medicina, la Eroilor. E mai aproape de noi dar am inteles ca e printre cele mai curate bazine.
Buli imi pare rau sa aud ca ai probleme. Pupici la bebe sa se linisteasca.

Mergi la inceput

greiere unde e bazinul si cat costa?
merci
pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 26+

Poze noi

Poze

Mergi la inceput