Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
multumesc tutror pentru gandurile bune!
Greiere unde mergeti la balet?
A inceput si Teodora germana de saptamana asta, a fost foarte incantata sa mearga din nou. Acum ne gandim daca sa mearga la dansuri (in aceeasi zi cu germana) sau sa continue baletul (presupune o plecare suplimentara de acasa). Nu stiu daca v-am mai spus in vara dar a inceput sa ia lectii de pian din iulie si ma uimeste cat de ambitioasa si constiincioasa este. plus ca domnul profesor o lauda dupa fiecare ora . na, si eu ca cioara cu puii ei!
Stefan creste, miercurea urmatoare megem la controlul de o luna. e tare haioasa Teodora cand incepe sa-i explice cate in luna si in stele. oricum, vocea ei are un efect magic asupra lui. e atat de atent cand ii vorbeste si zambeste cu gura pana la urechi daca ii canta sau ii spune poezii.
sper sa ne revenim repede ca Stefan acum are ceva muci si cam tuseste. l-a vazut ieri doctorita si nu e ceva grav dar, oricum primeste tratament.
va pup pe toate si poate intram mai des pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

larissa am vazut pozele...ce oki au
doniro nu pot sa vad pe facebook caci nu am cont

io-s chiuna...am facut testul ala de toleranta la glucoza si mi-e rau

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

am ajuns la pagina 20 ...
terminam primul capitol, parca ieri am descoperit forumul! pe mine m-a apucat melancolia.
maine merg cu Stefan la controlul de o luna, o iau si pe Teodora cu mine, as vrea sa cer o trimitere la ortopedie, nu sunt deloc impacata cu pozitia ei. ori eu sunt paranoia, ori ea are coloana usor curbata. in alta ordine de idei, am o stare ciudata. culmea e ca pana acum, atat eu cat si sotul spuneam tot timpul : noi vrem doi copii. acum, dupa ce il avem si pe Stefan ne-am surprins reciproc cu ideea ca ar mai fi loc si timp de inca un copil. cred ca am luat-o pe carari amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

michelle sunteti tari

noi iar am bagat febra 38.8 care nu ceda la nimic in weekend, am stat cu tel la ureche si cu diazepamul in mana cealalta ...am scapat fara sa ii dau...

eu ma simt nasol, analiza de diabet a iesit prost ...sunt un vis

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

God!Nici nu mai stiam username-ul si parola!:)) Noroc ca, fiind blonda,pun cam la fel peste tot.:)
Asadar....nu stiu daca ma mai tineti minte, Muuh sper ca da,ca suntem prietene si pe Facebook si am pretentii :)). M-a surprins foarte placut sa vad ca inca mai tineti legatura,si chiar multe dintre veteranele forumului,cele care au fost aici de la inceput, de cand ne chinuiam cu colicii.:)
Sincera sa fiu,am mai intrat acum ceva timp,am mai citit,dar vazand ca am ramas ultima gaina cu un singur copil,mi-a fost rusine sa ma exprim.:))Am zis sa nu dati cu pietre. Oricum, felicitari tuturor mamicilor pentru al doilea bebe,chiar al treilea unde e cazul.
Razvan s-a facut,ca toate piersicutzele,de altfel,mare, la anul va merge la scoala,ca noi intre timp ne-am mutat din Romania si aici e obligatoriu sa inceapa la 6 ani(de fapt,cred ca la fel era vorba sa fie si in Romania,nu mai stiu exact),pana una alta merge la gradinita aici, in Belgia,si ..so far so good..
Ma bucur inca o data sa va vad aici,si promit sa intru mai des de acum incolo,daca ma primiti.:)

P.S. inutil sa spun ca nu mai am habar sa fac nimic pe aici..sa adaug poze..sa schimb chestii..ehee..batranetea..

Mergi la inceput

sarilla bine ai revenit!
ne bucuram de compania ta si sa fii sigura ca nu a devenit o conditie de apartenenta la grup numarul de copii .
buli sunteti mai bine acum?
am mers azi la doctor, Stefan a crescut bine luna asta iar de Teodora mi-a confirmat ca este o hiperlordoza. doctorita pediatru spune ca nu e nimic grav dar saptamana viitoare merg si la un ortoped. nu am avut timp deloc sa caut pe net cam ce reprezinta acest "diagnostic".
faza tare cu Teodora azi dimineata "mami, daca vrei, mai nasti un bebe, ca eu si Stefan putem sa avem grija de el!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hop si eu ca prea ati scris...
Michella felicitari pentru bebe Stefan si incet incet se rezolva multe.
Buli frate cat mai trageti....mereu ma gandesc la tine...scrie un e-mail maine.
Noi....la gradi, la dans creativ, la orele lui mami, pregatirea pentru scoala...am si luat ghiozdanul ca am gasit in sfarsit unul care nu are printese si Kitty si alte chestii doar roz ca ma ia cu lesin( asta are si roz, si albastru si pesti si ...of bine ca nu sunt printese).
Revin....sper curand la povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare livada.
Apar si eu cand pot ca ajung tare greu sa-mi petrec timpul pe net.
Noi crestem, copii merg ambii la gradinita, Alex sta pana la 4.30 si Mara pana la 12. Noi ne gandim sa ne ducem de unde am venit ca ne-a cam ajuns cu Romania. Cel putin ne-am lamurit :)
Buli las ca treci tu cumva peste astea. Stiu cum e cu diabetul ca am trecut de 2 ori si eu prin el. Acum nu stiu aici cat sunt de specializati medicii in diabetul gestational. Cu Mara in luna a noua am luat medicamante ca nu am mai reusit cu sport si dieta si am fost monitorizata de 2 ori pe saptamana. Abia astept sa nasti si sa-ti ti puiul in brate sa scapi de toata perioada asta stresanta.
Fetele si eu sunt derutata cu scoala de la 6 ani mai ales ca nu stim daca plecam pana la toamna sau trebuie sa incepem scoala aici.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

M-a ingrozit stirea de la TV. Un copil de aproape 4 ani a cazut de la etajul 3 la gradinita. S-a dus la baie nesupravegheat si a cazut de la o fereastra. E in coma in spital.
Acum se vorbeste la TV despre lipsa de personal din gradinite. Doamne, in ce lume traim!!!

Mergi la inceput

de bine ce ne propunem intratul mai des ....
oana, v-ati hotarat, e definitiva plecarea?
buli, cum mai sunteti?
babee, cum sunt dansurile? adica de ce ii spune dans creativ?
sarilla, pai, doar atat?! tu erai o vorbareata!
uff, e toamna si in livada ....

Mergi la inceput