Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

E bine macar ca a supravietuit subiectul. Eu frecventam intr-un timp cirese de mai-iunie 2006, pt ca Marc s-a nascut mai devreme decat era prevazut, la inceputul lui iunie. Insa nu mai scrie nimeni acolo. S-a dizolvat..... Si e pacat. Dar macar mai ne scriem intre noi, cele care am devenit prietene( pe FB).

In alta ordine de idei, maine ma duc cu copilul la scoala. Prima zi de scoala. Dar se face progresiv. 1 ora prima zi, 2 ore a doua zi si a treia. Abia de joi intra la program complet.
Oricum sunt cam terorizata de frica

Miss JJ Mult succes la scoala.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

miki, multa bafta, sa se adapteze rapid la scoala!
de vreo luna de zile Teodora merge la pian, este foarte incantata, deocamdata.
pentru fetele din tara, i-am luat de la lidl 5 puzelluri cu licenta disey, de la 63 de piese in sus cu 10 lei bucata si niste sabloane foarte dragute, tot asa, mie mi s-au parut foarte ieftine 1 set (6 buc.) vreo 15 lei.

michella mami de Teodora si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

ma bucur sa vad ca ati inceput sa mai scrieti
miikion si Miss JJ va tin pumnii sa mearga totul bine la scoala!

michelle asa e orice ar fi sanatos sa fie...dar ce sa fac daca in sufletul meu a ramas o dorinta de impletit codite? ...dar lasa ca o sa fiu mama de doi baieti iubareti

noi ne pregatim de vacanta, vreu sa plec duminica la mare o saptamna si apoi inca o saptamana la munte is declaram vara inchisa pe urma

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu va citesc.....dar timp....

Buli...heheheeee stii ce fain e cu 2 baieti?Muuh confirma, are doi pufani superbi!

Rebecca va merge anul viitor la scoala...eu ma amuz si ma intristez ...deja 2 copii la scoala.Hai la primul mai e cum mai e...la al doilea realizez ca imbatranesc...la al treilea....oai ce baba sunt

Va pup, incerc sa mai apar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele,

Multumim de urari.

Bulinutza, lasa ca o sa fie super ai sa vezi. Enjoy concediul.

Babee nice to hear from you.

Noi suntem ok ne pregatim si noi de scoala, am fost azi si am cumparat o parte din uniforme, mai am de luat ca nu am gasit marimea pt asta mica ca e tare slabuta si alea de 3-4 ani ii sunt largi.

In rest ma pregatesc si eu sa incep, am fost si noi 4 zile la ocean am prins vreme frumoasa cu soare am facut si o baie. Deja la noi e toamna, e rece tare fata de cum era pana acuma deci tre sa ma apuc de scos hainele mai de iarna, ufff.

Pupam livada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Miss....o luati de coada?Azi am limbarnita cred.....

Mergi la inceput

babee ce bine arati ...pupa piticii invatacei
zici ca e bine cu 2 baieti...dar tu ai si o Rebecca

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare! Suntem si noi in zona, reintorsi din concediu.
Suntem bine, am petrecut la mare cateva zile si a fost f bine, acum ne pregatim pt gradi (incepe si Victor anul asta, deci vor merge amandoi).
In rest toate bune, fug acum de la serviciu spre casa, va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am revenit cu cateva poze:
http://community.webshots.com/user/doniro

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

doniro sunt mortali ...ce mare e Victor!!! zici ca-s de-o seama...unde ati fost in bg?
plecam si noi duminica (de fapt io cu piti doar) la Elenite si sunt curioasa tare cum o fi aoclo...am renuntat la excursia in Italia caci nu prea ma lasa durerile de burta sa stau mult in masina...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput