Piersicutze de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
doniro spune:
Sa stii ca ma intreaba lumea daca sunt gemeni :)
Am fost in Albena, hotel Laguna Garden, a fost perfect!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
sunt mortalii...
sper sa prindem si noi vreme ok...cum mai e seara si dimineata? racorica sau inca mai e caldut?
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Noi ne-am intors pe 22, sapt trecuta si vremea a fost super, cald si dimineata si seara, dar acum cred ca e un pic mai racoare... mai bine ia si ceva mai grosut.
Mersi de complimente :) Cand o sa ii vezi pe amandoi...... te topesti!!! :)
Genie spune:
Fetele mele dragi,
Suntem binisor, Antonia a facut 5 ani si asteapta sa inceapa gradi ca s-a cam plictisit acasa iar eu, sunt insarcinata in 8 saptamani dar am ceva emotii pentru ca am sangerat incapanad cu saptamana a 6-a din cauza unui hematom. Acum e ceva mai mic dar inca e un risc, sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa putem merge cu bine mai departe. M-am pricopsit si cu o infectie urinara pe care o tratez cu antibiotic, alt stres...
Sunt colega de odisee cu Bulinuta :)
Michella, iti urez nastere usoara si bebe sanatos !
Va imbratisez pe toate !
bulinuta27 spune:
Genie felicitari !!!! super veste!!! eu m-am mutat la odiseea de ianuarie-februarie ptr ca stiu ca nu o sa ajung la 1 martie cand am DPN asa ca m-am mutat acolo ... sa ai o sarcina usoara si sa treaca si problemele si un bb sanatos si papacios!
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babee Doniro...superbe pozele retro ----------------------------- Gabriela Phillip,Rebecca si Luca |
bulinuta27 spune:
pup fetele noi plecam la mare o saptamana si una la munte asa ca ne vedem peste doua saptamani!
sa va gasesc sanatoase!
pup
Poze noi
Poze
michella78 spune:
buli, distractie placuta in concediu!
genie, te asteptam cu vesti bune despre samburelul din burtica!
doniro, imi plac la nebunie puii tai!
babee,, mai povesteste-ne despre printesa ta si cei doi cavaleri!
pup toata livada! mai intru, daca nu nasc intre timp, am ajuns la sapt 37!
michella mami de Teodora si 36+cu
Genie spune:
Fetele mele dragi...
nu am vesti bune sa va dau.
Sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani...
Asa a fost sa fie