Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki, , maine am si eu controlul+eco la 18.30... doamne ajuta sa fie cu vesti bune pt amandoua!! oricum inducerea pt a doua zi, nu?? sa stiu sa nu iti mai dau sms cand nasc eu pana acum nu ai avut nici un semn pt inducere??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

data trecuta cand am fost pentru control, mi-a spus ca voia sa ma pastreze pe loc acolo pt inducere...
deci banuiesc ca e pt atunci. oricum, ma duc cu bagaj. dar.. am mai mers cu bagajul ala si data trecuta...

principalul avantaj ar fi sa fie colul inmuiat cat de cat sau o dilatatie cat de mica. ultima oara era inchis ermetic si dr. spusese ca "abia saptamana viitoare incercam ceva"

doamne ajuta sa venim amandoua cu vesti bune, asa este!
mai, tu trimite-mi cand vrei, vedem noi ce-o iesi

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki nu mami nu te mai deranjez...o sa anunte cineva si aici... mie mi-a spus dr de la 37 s ca am colul moale, "copt" numai bun sa raspunda la inducere...dar sa mai asteptam ca lu' bebe ii este bine in burtica. sambata am 39+1, 2 zile , la fel ca la prima sarcina (atunci aveam si dil 2 cu 1-2 zile inainte). sunt tare curioasa maine la control cum mai e...ca ma omoara contractile si durerile de ceva timp

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fetele mele au devenit vorbarete.

Eu de mancare am facut ciorba de ciolan afumat, ficatei cu cartofi fierti si ciuperci, piept de curcan prajit pentru barbat, ca eu nu pun gura pe asa ceva .

Ziki, vad ca ai intrat pe ultima suta de metri, frumos ..... glumeam, iti doresc ca maine sa fie ultima zi cu burtica.

Maria, felicitari, refacere usoara, laptic cu galeata si bb mancacios di necolicios.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ziki, treba cu sunatul daca am nascut eu am rezolvat-o, dupa zeci de telefoane zilnic le-am spus ca ii anunt eu numai sa nu ma mai sune.

Dar acum a ramas soacramea ,ca pe ea o suna din tari straineze si ei ii este rusine sa le zica ceva.

Cred ca pana la urma nasc pe 25 asa cum a spus fimeia aia...... nu spun ca soramea disperata ca nasc pe 7 nu a dormit deloc, ca ea merge cu mine la spital sa urlam impreuna, dupa mi-a spus ca is cap de duda ca pun "botu'" la toate prostiile.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 39 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturas..la multi ani pt Maria-Clarae o printesa frumoasa si delicata ca si mamica eisi noi facem pe 20 o lunasi suntem un grasan de 5kg
tunde..ce printesa avem noi aicimulti pupici de ma Tudor-Cristian

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

RaluKara, si a mea a facut la fel pe fata, si eu initial am facut ca tine, spalat cu ser fiziologic si crema de galbenele de la plafar. Nu era rau, dar nici o evolutie spectaculoasa. Si aseara mi-a venit ideea si inainte de a-i da cu crema de galebenele am spalat-o tot cu ceai de galbenele, dar concentrat, in loc de ser fiziologic. La noi a functionat minunat, din prima s-a atenuat roseata si incepem sa aratam si noi iar a bebe cu pielea fina. Nu a trecut inca de tot, dar e muuult mai bine. Si am dat-o cu ceiut si crema la fiecare schimbat de scutec. Incearca, poate merge si la voi si nu mai dai fata pe fata cu tot felul de medicamente.

Felicitari, MariaG! Sa-ti traiasca Ana!

Fluturash, ai PM.

Fetele care ati depus banii, au intrat azi 90 de lei, dar nu pot inca sa va confirm fiecare plata in parte pt ca in aplicatia online o sa pot vedea tranzactiile detaliate abia maine. Nu stiu de ce, zice sotul ca asa e aplicatia asta de la bancpost. Imediat ce vad ce si cum, va dau PM de confirmare.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Inca mai astept un semn de la Wudy, Leeloo, Mirela, Rhynna, Mayane si userul misterios. Daca nu am nici o veste pana maine, dau PM la fiecare in parte.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SHERBI- eu zic sa lasi deocamdcata ceaiurile, sa vezi cum merge. Daca trage asa des, e ade bine. Eu speriata de la Patrick, am baut dla greu 2 zile chiar daca bb sugea non-stop. Acum am prea mult, trebuie sa ma mulg.
Cu bb2, asa si eu! Asa de tare ma topesc dupa mogaldeata mica, incat ma simt vinovata rau fata de cel mare. Mai ales ca dimineata pune buzita in jos si zice Mami, vreau cu tine, nu vreau la gradi! Ma topeste! Cand vine seara de la gradi numai cu el stau, il las pe Keevin cu tati dupa ce-l alaptez si stau numai cu Patrick.

ZIKI - hai ca nu mai e mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

BB-YASMI, cum m-am mutat de la ATI la rezerva, eu am gasit carafa de ceai pe noptiera. Dr mi-a spus sa incep galaforul a doua zi dupa nastere. una peste alta, pt mine a fost ok pana la urma.

ZIKI, ma tavalesc pe jos de ras la mesajele tale

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput