Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fluturas...ce surpriza....chiar nu te mai vazusem deloc pe aici ...
La Multi Ani pt MAria Clara

ma bucur c mai intri sa ne spui ce faceti

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FLUTURAS, sa-ti traiasca printesuca si sa se faca mare, sdanatoasa, frumoasa si cuminte!

mai, cam cand incep bebeii sa gangureasca? mie mi se pare ca a inceput sa articuleze un fel de sunete noi, vocalice asa...Abia astept gangurelile!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

cand incep sa gangureasca... dar mai ales cand incep sa-si tina capul ...
ca am un mare stress.... si sotul e stangaci si temator tot din cauza de dovleac de bebelina

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

FELICITARI MARIA!!! RECUPERARE RAPIDA SI BEBIC CUMINTE SI PAPACIOS!!!

TE ASTEPTAM CU IMPRESII DE MAMICA DE BEBE2!!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

hop si eu!

despre molifte etc.: mie preotul mi-azis sa tin minte asa 1, 8, 40. in prima zi sa mearga sotul sau altcineva sa ia apa sfintita pe care s-o folosesc la baia bblului, sa ma dau pe sani, sa beau etc.
la 8 zile sa vina sa citeasca copilului, la 40 mersul la biserica.

despre mancarica: si eu sunt in dilema. la david eram f atenta la mancare, acum parca mi-e pofta de orice. bag in continuare cioco, mere, piersici din compot, kiwi, mandarine, banae si am reusit sa-l fac sa planga si sa se screme de durere de burtici.
chiar sunt curioasa ce alimente ar fi de evitat in alaptare, in afara de clasica varza, mazare, fasole.

am si eu o intrebare. sunt inca sub influenta furiei laptelui. nu mai sunt angorjati sanii, insa mai simt noduri si durere. intrebarea este daca pot sa incep sa beau ceaiuri de lactatie, pastile etc.? ca n-as vrea sa pierd laptele, dar nici sa ma dau peste cap cu furia laptelui.
marc ma capiaza cu suptul. vrea si din juma in juma de ora pt. ca dupa primele 5 minute, adoarme instant. iar de muls nu reusesc neam sa scot mai mult de 10 ml.
din acest motiv, l-am trecut pe suzi ca sa-l mai pacalesc intre mese. vreau sa-l reglez, insa ma aflu intre ciocan si nicovala. ma bucur ca suge des, ca sa-mi detensioneze sanii, ma terorizeaza pe de alta parte ca-si da stomacul peste cap.

in rest, ma simt coplesita de fericire si incerc un sentiment de care mi-este jena si nu mi-l pot explica. desi david a fost centrul universului pt. mine si nu concepeam ca pot iubi pe altcineva, acum ma simt vinovata fata de el ca mor de dragul lui marc. ba cateodata, ma enerveaza david, ca face lucruri dinadins sa ma supere.
sunt eu paranoia sau mai sunteti si altele care simtiti tampeniile pe care le simt eu?

ma mandresc cu faptul ca ma simt excelent dpdv fizic, lohii putine rau si asta datorita faptului ca m-a curatat dr. bine dupa nastere, fara dureri de fund ca la prima nastere cand stateam cu fundul in lighean sa fac infuzii si creme si supozitoare. stau f bine pe sezut, ma jeneaza un pic zona, chiar daca nu am fost taiata.
am 62 de kg din 68. sper sa dau 10 kg dintr-un foc. asa am dat si la prima sarcina, 4 in spital si apoi 10 kg in primele 2 saptamani. lata in solduri sunt si eu , dar sper sa-mi revin asa cum mi-am revenit si dupa prima nastere.
fug sa hranesc maimutzoiul.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Ia sa facem un recensamant - mai avem dintre gravidutze pe:

ZIKI
VAS
IUBITA.MARA
MONIKA_BT
BB_YASMI
ALINUSHALI

si gata!!!!

Si DJLAURA, care e tot a noastra, dar pana la ea mai e...

Si se termina si odiseea noastra, nu?
Am uitat pe cineva (dintre fetele active)?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxx eu ies din lista peste 2 zile!!! mai maine si poimaine!!!

sherbi....eu as spune sa nu ii inca pastile/ceaiuri pt lactatie.....pana nu scap de noduli...de sanii beton....pune-l pe bebe cat mai des la san si stimuleaza el productia. mai vezi cum sta situatia azi-maine......sa stii ca si mie imi este tareee frica de ce ai povestit tu acolo....

chiar vroiam sa va intreb cate kg ati dat jos la nastere....dar nu a mai fost nevoie eu la prima nastere am dat jos in spital 13 aprox ....acum ad visa la un 7 macar

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

SHERBI, din ce stiu eu:
- bananele constipa, daca ai probleme sunt de evitat, daca nu sunt ok. In rest, au fost mamici care s-au plans de bebei agitati dupa cioco sau citrice, eu inca n-am avut curaj sa incerc.
- eu am prins furia laptelui in spital si dr mi-a zis asa: sa reduc lichidele (ceaiul de lactatie adica) la 1l pe zi, pana atunci beam 2-3l, sa reduc galaforul la 3 pe zi (luam 6), asta pana trece si apoi sa revin. Pe nodurile alea sa apesi in timp ce suge bebe la sanul respectiv.
- eu am lasat-o pe bebelina sa suga cat de des a vrut, si la juma de ora, si la 15 min la inceput. Nu cred ca si-a dat stomacul peste cap ca nu a vomat dupa masa decat o sg data in aproape 7 sapt...
- experiente cu doi copii nu am, asa ca le las pe mamicile "la dublu" sa se exprime
pupicei

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa ca m-am adus aminte....sherbi...inainte de alaptat pune pe sani cate un prosop cald (dupa ce l-ai pus in apa calda) iar dupa alaptat unul rece.

roxx, tu cand ai inceput sa iei galafor, imediat dupa nastere??? eu cred ca ar trebui sa incep cu 3/zi....apoi dc e cazul sa trec la 6, nu??
ti-au dat ceaiurile din spital??? ca mie mi-au spus ca imi dau doar la recomandarea dr....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ah, cand vad motatele alea acolo, in titlu...
ma apuca bazaitul!

a venit mama pe la noi cu pizza si un cadou pentru Flavia, si a inceput si ea:
"nu mai raspund la mesaje si telefoane ca ma intreaba toata lumea cand nasti"
cica a trecut prin toate fazele din iulie de cand a aflat: bucurie, emotie, nerabdare, mirare, apoi asteptare, frica sa nu fie prea devreme, acum - cica- e prea de tot
bietul copil, a speriat Vestul. din cauza lui, mai multi adulti nu mai raspund la telefon si stau ascunsi pe mess [:-)))}

RaluKara, nu mai fac, mami, poze sunt o morsa, nu vreti sa vedeti asa ceva

BB-Yasmi, maine am controlul, la 14.00, si -sper din tot sufletul - inducerea

Tunde, vin, vin, se lasa doar rugati, ca ultimii Varsatori din odisee... (pe 19 e prima zi de pestisori)

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput