Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi fetele

eu nu mai pot... nu mai vreau...

am avut o noapte grea rau...pana la jumatatea noptii am avut contractii la 10 min....apoi am reusit sa adorm o ora...cred ca au incetat ora aia de am reusit sa adorm...apoi iarasi au inceput la 10-15 min...in total cred ca am prins vreo 2-3 ore de somn
astazi stau DOAR in pat!! daca tot am ajuns pana aici ...sa ajungem si pana maine....oricum nu merg la clinica (pana mane dimi) daca nu am si alte simptome pe langa contractii...

mayane multumesc frumos!!!

ziki,

vas cum esti??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
bbyasmy mai ai putin,stai cuminte pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata si de la mine!

Yasmi..hai ca mai e putin,trece repede azi,stai cumintica

Vai ce ma dor toate alea..capul,spatele si mai nou operatia de cateva zile. Voi mai aveti durere in zona aia ? mie mi s-au facut de cateva zile niste pungi de puroi fix pe dunga de la operatie..ca niste coshuri destul de mari deci e clar ca ceva nu-i convine si s-a infectat. am scos de acolo si am dezinfectat..am pus unguent cu antibiotice si acu astept. dar cam doare
cica ar fi firele din interior care nu s-au absorbit,iar organismul e enervant de sensibil si respinge orice intrus. daca revine iar problema se presupune desfacerea op..ceea ce e horror pentru mine,nici nu vreau sa concep asa ceva. ma pashte depresia.
ma duc in pat sa ma mai vaiet.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Shines nu te gandi la ce e mai rau, daca ai curatat si dezinfectat ar trebui sa nu mai ai pb, doare ca e taietura, si in afara de asta si cosurile mai dor cateodata....d apai o operatie,

si eu tre sa merg la control saptamana viitoare, deja am inceput sa am vise , dar mi e si teama asa , am 8 luni de cand sunt cuminte

intrebasem si eu zilele trecute vaccinuri de la stat versus cele cumparate, argumente pro contra, stiu k s a mai discutat

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Am vb ieri cu Monika..era in spital si astepta o decizie din partea dr care insista ca e devreme si sa nu se grabeasca. au pus-o pe ceva tratament si azi ii spune daca o opereaza sau daca ii da drumul si o cheama iar luni.
Saraca,nu ii place acolo,nici nu se poate odihnii cum trebuie. Se pregatise psihic pentru moment si acum o amana. Tin pumnii stransi si ma rog ca azi sa isi vada printesa.

HAI MONIKA!

HAI LUIZA AZI IN BRATE LA MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Sunt bine yasmi draga!
Azi noapte am visat si eu ca nasc, ca/mi sunam sotul sa ma duca la spital. M/am trezit cam debusolata dar cu burtica la purtator asa ca .....in continuare nu o las singura pe Ziki.
In afara de asta am avut o noapte.........dormita tun.Acum imi fac sperante ca imi aduc aminte de Lorich, care inainte de a naste se simtea mai bine ca niciodata.....asa ca poate poate o sa nasc si eu.
In rest, mici contractii, dureri de spate, si de azi diaree, asta clar e semn, nu?
Shines, deci cu rimel zici? No stai ca ma rimelez zi si nopate pana nasc. Problema e ca nu am nimic de firma, merge si ceva mai ieftin?
Ziki, esti mortala, eu tot de aia aman consultatia, mi/e ca iar imi spune ca la bebe ii place in burtica. macar asa am sperante, bine asta pana luni cand ma duc si eu sa vad totusi ce face, asta DOAR daca nu nasc. Sotul a zis ca maine nasc, sa vedem. Eu prefer azi.
Sangerarea e de la control sigur, dar intr/adevar pana nu apar cotnractii sau se rupe apa nu are rost sa mergi la spital.
Te inteleg perfect, eu azi fac 39 fix si sunt deja dusa, apoi la 40 cred ca bag mana si/l scot afara eu.Pe FLavia la cat ai nascut/o?
Roxx, eu cu psihicul stau rau de pe acum, nu stiu cum va fi cand nasc. Sunt tare pe langa realitate, nu stiu de ce. Aseara mi/am tinut singura ora de terapie, poate imi revin. Nu am nici macar chef sa vorbesc.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata fetelor!!!
multumim de cafea, LUCIA!

deci galerie pentru MONICA!

HAI MONICA!!! HAI BEBE LUIZA!!!

VAS, mult mult rimel! ca in rest, eu le incerc pe alea cu baia fierbinte si cu ceaiul de zmeur
si o plimbare cu Flavia indata

* pe Flavia am nascut-o la 41 de saptamani si 2 zile
asa ca nu ma mai minunez, dar speram ca la a doua sarcina sa se schimbe ceva...

sa avem o zi frumoasa, cu vesti bune, fetelor!

SIMO, nu pune raul inainte, poate nu e nimic. Nu ma pricep la operatii, dar uneori se schimba situatia si de la vreme, nu? Ma refer la dureri.
am sa treaca!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

ZIKI..tu ce mai spui ? cum esti ?

[/

HAI ZIKI!!!

HAI ZIKI!!!

HAI ZIKI!!!hai!hai!hai bre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

VAS, sa stii ca si eu am dormit tuin in noaptea dinainte sa mi se rupa apa, v-am mai povestit eu ca m-am trezut la 11...ca-n vremurile bune. Aia a fost ultima noapte de liniste

SHINES, si eu am avut acum cateva sapt pe langa dunga de la operatie niste cosulete cu ceva galben p-acolo, m-a vazut dr si a zis ca n-au legatura cu operatie, sunt doar cosuri. Nu le-am facut nimic si au disparut singurele. Dar ce-i drept la mine nu durea nimic...Sper sa se rezolve si la tine repejor si sa nu ajungi la ce minuni zici tu acolo...

CARMEN, cum a iesit painea?

Raportez ca la noi s-a ridicat embargoul de ...intrat si noi usor-usor in ritm de oameni normali

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va si multumesc de incurajari.

vas, hai ca mai e maxim o saptamana, nu??

ziki....au....pai tu ai nascut tarziu si prima data!!! wowww 41+2....tot cu acelasi dr?? si ai nascut de la sine atunci???

tunde, la printesa mica sa treaca repede uratii de colici !!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maine e marea intalnire!!

Mergi la inceput