Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

seara buna!

noi raportam o zi f buna, cu somn la maxim si papa la 2-3 ore.
azi am iesit si eu o ora din casa ca simteam ca o iau razna. abia astept sase regleze bb cu mesele, sa ies mai des.

ziki, esti super haioasa. stiu ca nu mai rezisti, dar va veni si ziua ta de nascare, nu-i asa? incearca ce-au zis fetele, poate functioneaza.

gabivalceanu, chiar ca-i super calita ioana. si eu care ma credeam mama calirii copiilor...ma simt repetenta in fata ta.

yasmi, nu stiu daca trebuie sa te abtii de la papa sau apa. mie nu mi s-a dat nicio indicatie in sensul asta. eu chiar am baut un ceai pe drum pana la maternitate. de clisma nu am avut parte, ca nu au vrut sa-mi faca...cica la ei nu conteza daca face pacienta pisu, kk. mi-a fost jena sa-l intreb pe medic daca am facut pocinogul, desi sunt convinsa ca nu s-a intamplat nimic, pt. ca nu am simtit, mirosit nimik.
a propos de "suveniruri" din partea maternitatii, fetele care au nascut la euromaterna, parca spuneati ca ati primit la plecare produse de la bubchen. eu n-am primit nik.

felicitari pufoasalaura! se pare ca suntem surori de cruce, am nascut in aceeasi zi. vrem sa vedem buba!

ralukara, imi pare rau ca piticutza sufera de burtici. sa-ti treaca migrenele.

anka, foarte dragut ai povestit despre stresul de seara al bebelushului. postasem si eu pe tema asta...intr-adevar, singurul remediu este o mamica calma, iubitoare care-si tine copilul in brate si-l lasa sa se descarce, sa planga fara a incerca cu orice chip sa-l linisteasca. facand asta, garantati apoi un somn linistit.

panaacum maplangeam ca bb suge la oora sau juma de ora,azi mi-a tras tzeapa, l-am luat pe sus si l-am pus la san, ca el dormea ca purcelushul. simt ca-mi explodeaza sanii, iar cu mulsul nu stau bine. si eu tot renumita pompa avent electrica am si tot maxim 10 ml scot.

ma retrag la somnic.
pup fetele, puiutii si burticile grase!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am fost si eu la eco....bb are aprox 3600 gr +/-(asta o sa vedem la nastere ) , col deschis, moale (copt) ...SAMBATA DIMINEATA LA 9 SA FIU LA CLINICA PT INTERNARE!!!!

Felicitari pt bebe grasunel si sanatos ! mai ai atat de putin !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YASMI - pe mine m-au sunat dimineata sa-mi zica ca ma programeaza in ziua respectiva la inducere si mi-au zis sa iau un mic-dejun usor. Apoi cand am ajuns la spital (era vreo 9,30) mi-au zis sa nu mai mananc nimic, insa sa beau ce vreau si cat vreau.

SHERBI - ma bucur ca ati intrat intr-un ritm. Si pe mine ma mai fenteaza Kevin, suge si la 4 ore. Noroc ca am pompa buna. Vad ca nu mai mananca asa mult si asa haplea si n-a mai vomat, la ultima masa. Numai de la un san se satura asa ca pe al doilea trebuie sa-l mulg ca explodeaza acusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos. eu nu mai retin exact de acum aproape 4 ani....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cred ca ma inscriu in clubul colicioaselor...fata mea super cuminte..de azi a inceput sa ne dea serenade
o fi deja colici?am vazut ca tot isi trage picioarele

ma duc maine sa iau ceva picaturi

SUNT FRANTA
PUP
SOMNIC PUFOS

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI ALINUSH!
FELICITARI PUFOASALAURA!

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ghiciti ce face Elena?
Asa ca sastim si noi cum e sa ai copil acasa! Cred ca o doare burtica de nu mai poate!

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Elena sa ii treaca!! sa o lase pe mami sa doarma...

am intrat si eu ca nu am somn :)
multumesc pt gandurile bune, fetelor! daca tot am talent la scris, poate ii coc astuia mic un ravas bine ticluit, sa-l conving sa apara odata...

acum mai nou am niste sangerari, de cand am dat mana cu dna dr.
dar mi-a zis ca pana nu am contractii sau apa rupta, pot visa in continuare. eu tot sper...

BB-Yasmi, normal ca-mi poti trimite sms!

mai stau pe aici fetelor, ma uit la sezonul 6 din desperate housewives, desi acum sunt desperate pregnant-woman

pupicei, noapte buna!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
intrebare: stiu ca la prima nastere (naturala) a spus dr sa nu mai mananc de dupa masa si parca sa nu mai beau nici apa de seara....dar nu mai retin exact.....voi ce stiti???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Nu cred ca ai restrictii. Daca te lua pe neasteptate ce faceai? Hai, curaj! Si un rand de motzate.

HAI BB_YASMI !!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MAYANE, tu ce faci mami? Cum e cu bebe?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Cu bebe e... altfel. Sotiorul meu si-a luat 2 saptamani de concediu, mama la fel. Ma sustin. Tot familionul ma sustine, cu vorba sau cu fapta.
In weekend i-am dat "liber" mamei si am ramas doar eu cu al meu. M-am descurcat sa hranesc, imbaiez, schimb scutece fara nici un ajutor. Dar ne-am panicat pentru niste bubite si ca nu are tignalul suficient de tare. Asa ca sambata ne-am prezentat la pediatru. A zis ca bubele sunt eritem alergic si trec singure, ca icterul a trecut (de fapt avea bilirubina normala de cand am iesit din maternitate), e doar un copil cuminte.
Pana acum vre-o trei zile manca la 3-4 ore, mai putin noaptea, ca intre 12 si 6 nu se trezea. De trei zile incoace a devenit mai mancacios, parca mi-ar manca si urechile. Intre mesele "obisnuite" acum vrea si "gustarele", sa stea el agatat macar 10-15 minute...
Lapte are mama. Nu sa dea pe afara, dar deocamdata cat ne trebuie. Ceva probleme la alaptat, ca nu prinde sfarcul, dar pentru asta exista mameloanele de silicon, nu? Ma gandesc daca sa iau o cutie de LP, sa fie. Pentru zilele cu puseuri de crestere, pentru urgente...
Am tras si doua reprize de plans, amandoua legate de lapte, de frica ca nu voi avea suficient, ca va crede "lumea" ca imi neglijez copilul... Sper sa-mi bag mintile in cap. Mai bine completare cu LP si mami fericita decat lapte cu lacrimi. (Cred ca asta e un semn de depresie postnatala, pentru ca "lumea" dupa ce m-a vazut plangand m-a asigurat ca totul e doar in mintea mea, nu s-a gandit nimeni ca as fi mama denaturata).

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput