Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

angie, se strange, se intinde, se screme, se foieste, isi agita mainile, si plaaaaaaaaaaange.

gabivAlceanu, doar de ieri a reinceput sa faca atat de rau. a mai facut asa in prima saptamana dupa ce am iesit din spital. nu manac nici regim dar nici nu am mancat vreun aliment nou sau contraindicat in ultimele 2 zile asa ca nu inteleg de ce iar a apucat-o atat de rau. sa se fi obisnuit organismul cu minunile astea si sa nu isi mai faca efectul? si de mancat manaca cam la 2-3 ore...nu vrea ea mai des de atat de obicei.

lorich, foarte tare baby spa-ul!...ueori ma oftic enorm ca nu mai stau i Buc, unde as fi putut sa merg la multe chestii de genul asta. iar acuma imi vine foarte greu sa ajung in Buc in conditiile in care motorul masinii noastre e facut praf si sta saraca in parcare...cred ca o sa rugineasca acolo!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am bagat painea la cuptor...deja miroase bine !
roxx si eu am primt scrisoarea aia care ai atasat-o pe gmail...PC-ul a vrut sa ajute femeile care deja erau gravide cand s-a dat noua lege, si a facut apel la avocatul poporului sa dea statul in judecata.numai ca ,de fapt ordonanta de urgenta trebuia sa intre in parlament ca sa se dea legea,dar nu a trecut inca, dar este valabila, pentru ca este ordonanta de urgenta, dar nu poate fi atacata, pt ca nu este aprobata.hahaha,foarte tare.ma rog, in scrisoare spune ca daca vrem , ne ofera consultanta gratuita daca le trimitem actele administrative dupa ce le obtinem. intrebarea este...care acte administrative ? are cineva idee ?
lorich ce misto ca ti-au oferit sedintele la baby-spa.super pozele, sunt curioasa cat va dormi dupa baie,masaj si a mai si luat aer de afara...pe putin 4 ore trebuie sa doarma.
doloress si eu credeam ca are colici piticul meu, dar tot asa , nu plange incontinuu, doar se screme si se inroseste , e mai agitat decat de obicei.probabil se aduna ceva gaze care nu le poate elimina. dar il ajut eu, si trage basinelele, il tin pe burtica,si adoarme. a avut si el o zi cand a plans mai mult de nu stiam ce sa ii fac, dar cu o seara inainte plansesem eu rau de tot, probabil s-a transmis starea.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABI - am muls putintel, putintel, de frica sa nu produc prea mult mai apoi. Numai cat s-au mai usurat si nu m-au mai durut. Dar tot asa aseara - erau umflati, imensi, ma dureau ingrozitor, etc.

CARMEN- asa e, colicii sunt atunci cand plang mult si nu mai stii ce sa le faci. Da Doamne, sa ne ocoleasca de tot!

LORICH - pupam pisicuta innotatoare si pe big brother, bineinteles!

Ma bag sa modific listuta, daca nu se trezeste bb K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Colicii astia sunt o treaba tare complicata. Nu sunt numai legati de dureri de burtica, mai e si plansul ala isteric de nu stii ce sa-i mai faci. Explicatia ar fi ca bebe acumuleaza informatie pe parcursul zilei si seara o "proceseaza". Si cum sistemul lui nervos e neformat, uneori ii da cu virgula la calcule. De aia e bine sa fie protejati de stimuli puternici precum: fetze noi, lume multa, zgomote puternice, etc. Noi am avut niste reprize de groaza cand a plecat sotul meu in Olanda si cand s-a intors el si a plecat mama.
Daca la durerile de burtica mai pot fi ajutati cu substante, la plansul de "nervi" nu ai ce face. Decat tinut in brate si consolat pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANKA, ai tonusul un pic mai bun sau mi se pare mie? Sunteti inca in RO?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf mai ziki...si eu care credeam ca intru sa te felicit!! hai ca tre sa vna si momentul mult asteptat!!

am fost si eu la eco....bb are aprox 3600 gr +/-(asta o sa vedem la nastere ) , col deschis, moale (copt) ...SAMBATA DIMINEATA LA 9 SA FIU LA CLINICA PT INTERNARE!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 2 zile !!!!

Mergi la inceput

felicitari bb yasmi. mai ai putintel de tot....
si mai e un pic si se incheie si odiseea noastra...
doar cateva fete

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ralukara

intrebare: stiu ca la prima nastere (naturala) a spus dr sa nu mai mananc de dupa masa si parca sa nu mai beau nici apa de seara....dar nu mai retin exact.....voi ce stiti???

ziki, deci iti pot da sambata sms, nu?

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Yasmi, mie la cezariana mi-a zis sa nu mai maninc dupa ora 3 decit maximum un iaurt. De apa nu stiu. A doua zi m-a operat, pe la 12, fara clisma sau alte alea.

Anka, si Ioana a avut plinsul de seara de destresare... e necesar, eu chiar eram relaxata, o plimbam numa in brate si ea urlaaaaaa... dar eu eram f calma, stiam ca are nevoie de el, ca a acumulat prea multe...

Pup,
G

Mergi la inceput

yasmi, mie mi s-a zis doar de mancare in ziua efectiva a nasterii care in teorie trebuia sa fie naturala iar la final a devenit cezariana. apa am avut voie ca am vrut eu. nici macar nu s-a pomenit cuvantul clisma. foame nu imi era...dar imi era atat de sete...am baut vreo 4 litri de apa in timpul travaliului si aproape 2 de cola desi mi-au zis ca nu e indicat. iar a doua zi cand in teorie aaveam voie doar un iaurt si supa strecurata, eu mancam ciocolata, compoturi,si croissaante pentru ca eram hamesita. si nu am avut nici probleme de constipatie dupa "festinul" meu postoperator.

Mergi la inceput