Se ridica numai in genunchi

Se ridica numai in genunchi | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.
Stefan se ridica de marginea patutului numai in genunchi. Sa fie o faza premergatoare ridicatului in picioare? A inceput asta de 2 zile. Ai vostri cum s-au ridicat?
Ma gandesc la faptul ca in curand se va ridica si in picioare si ca, noi avand patut din lemn, va face o gramada de cucuie. Avem noi aparatori de patut, insa sunt doar pana la jumatate.
Voi cum ati procedat pentru ca bebeii vostri sa nu se loveasca in aceasta faza?
Multumesc.
Nicoleta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu l-am pus pe Vladut in tarc pe la 5 luni. Pe la 6 luni a mers deabuselea, la 6 luni si o saptamana s-a ridicat in picioare; in fundulet nu prea statea, tot ce facea, facea stand in genunchi. Ar fi super daca ai face rost de un tarc, daca iti permiti poti sa-l cumperi ( e 2 mil cel mai ieftin in Buc.) , e foarte util. Vladut a stat pana la 1 an si o luna si s-a jucat in el. De mers, a mers la 10 luni jumate dar ii placea sa se joace in tarc.De cate ori plecam pe undeva il luam cu noi si il folosim pe post de patut.
Nu stiu cat de mult te ajuta ce ti-am zis, ti-am dat o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema,numai ca spre deosebire de tine bebe chiar s-a lovit de vreo doua ori,iar aparatorile pentru patut nu au facut fata,mai ales ca le si tragea si niciodata nu stateau cum trebuie.Si atunci am hotarat ca este cazul sa schimbam patutul,pentru ca nu am fi avut loc sa-i punem in camera si un tarc.I-am cumparat un patut Cam cu margini de plasa,este pliant,usor transportabil si il putem lua cu noi cand plecam. Si bebe este f.incantat pentru ca acum are posibilitatea sa vada toata camera,iar eu sunt linistita ca nu se mai loveste si il pot lasa singur sa se si joace.

Mergi la inceput