Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
OANA bine ca e bine Marius, fiarele se repara
eu nu stiu ce ma fac cu copilul asta, cand simte gust de lp in gura scuipa biberonul in seara asta nu am avut asa mult lapte si parca vad ca am noapte alba....ma gandesc sa ii schimb de acum laptele, dar nu stiu cu ce. care sunt mai bune?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
eu folosesc Nan...dar am vazut la tv ca tot fac reclama la Nativa, tot de la nestle
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
nu ma pot abtine de la dulciuri,am niste napolitane cu cioco,nu ma pot culca pina nu le termin
scuze de offtopic
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina nu ma pot abtine de la dulciuri ![]() ![]() ![]() ![]() scuze de offtopic ![]() |
eu am cioco de casa
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
ochidut spune:
Am citit intr-o dunga cat am apucat, doar o mica parte. Imi e dor de voi si imi pare rau ca nu mai ajung sa citesc.
Crissy, vazut ca aveti probleme… ne rugam pe Bea, sa o ajute Doamne Doamne sa fie puternica si sa va reuseasca tratamentul pe care il faceti.
Criss2010,Alice Elena poate ne intalnim la vara in IOR, noi stam f aproape. Acum imi e ciuda ca o sa ma duc tot mai mult la birou si la primavara cand o sa fie frumos osa stea bona sa o plimbe….iar eu am suportat frigul asta. Cred ca o sa mai fug cate o zi de la birou, la pranz, numai sa o plimb prin parc
Rodyka, vazut pozele cu Isa, mortala cea cu iaurtul, s-a amuzat si Paul
Racusor, i-ai dat gris cu lapte? Si unde sunt pozele, pe contul comun? Cine stie cand intru acolo, mai bine pune si pe facebook
Crispo, Ooana si noi suntem in urma, doar stam in fundulet si ne leganam asa, ca si cum isi face avnt sa se ridice. In rest da din picioare ca nebuna si cam atata. Daca o pui pe burta, in orice loc si cu orice ai tenta-o, nu vrea, nici macar daca ii arati un telefon sau telecomanda, pasiunea ei. Asa ca ma indoiesc ca va merge vreodata de-a busilea….
La-m vazut pe Matei.
Si eu am mereu intrebarea cu avocado, cand e copt? M-am mai uitat acum pe linkul de la Crispo. De combinat cam aceleasi combinatii, mango cu mar sau cu para si avocado am dat cu para si odata cu branzica si para.
Cu piscina, acum cand nu mai stim de capul nostru, s-a gasit Paul sa ma inebuneasca sa-I fac abonament Larisei la piscina…..Da, sunt niste pampersi speciali de apa, aici au ei de vanzare acolo. Mie inca imi e frica sa nu raceasca cu piscina si iesit apoi afara, chiar daca stai sa te usuci bine. Si da, imi fac timp pentru copilul meu, dar acum fiind iarna si Larisa inca mancand la interval de 3 ore- 3 ore jumate, mi se pare ca trebuie sa ma sincronizez la fix. Nu trebuie sa intre in piscina decat dupa 1 ora jumate dupa ce a mancat, cat sta acolo si cat ii fac dus si o usuc….deja I se face ora de masa. Si iti si recomanda sa stai cel putin jumate de ora inauntru dupa dus si imbracat….. Deci dupa toate calculele mele, imi ia cam 4 ore din momentul in care incep pregatirile, cu tot cu echiparea de acasa (ca pana o imbraci, ii faci geanta….), hranit, plecat- piscina si tot tacamul de dupa, uscat si apoi inapoi acasa.
Alice Elena, si noi tot la babyspa ne gandeam. Pana la urma e numai de copii si insotitori sau e folosita si doar de adulti dupa ce pleaca copii? Ca am auzit diverse variante…..Ai fost la ei, ti-a placut? Apropo de ce zicea si Katalina, e apa tratata cu clor….si da si eu ma tot gandesc la ce a patit Leti…..dar poate ca acolo era o piscina comuna pentru atatia oameni, aici poate e ceva mai controlat. Nu stiu…..dar cam teama tot imi e
Larisa a zis doar o zi mama si de atunci zice incontinuu dadada si tatata Pe mama a uitat-o
Gata, mai am de citit un capitol si ceva, dar ma duc la culcare ca maine plec de dimineata cu treaba de serv. Am tot avut treaba multa zilelele astea si suntem in sfarsit in plin proces de mutare, deci nu mai avem timp nici sa respiram. Acum deabia am venit de dincolo, am mai carat una alta si am intrat sa citesc putin. Evident mai e cate ceva de facut, ba mai vin muncitorii cu o mica reparatie, ba cei cu mobila pentru o mica completare….si tot asa…vesnic mai descoperim ceva gresit…de imi vine sa imi iau campii. De zici ca ne-am facut o casa, dar de..daca sunt fecioara, mereu ceva nu imi convine.
Poate mai recuperez in w/end. In rest, cam aceleasi sentimente contradictorii cu bona…….stiu sunt nebuna…..sper sa ajung sa ma simt mai confortabil.
Larisa e bine, mananca tot ca o fomista- vesnic nu ii ajunge si plange putin dupa masa…….. Din pacate insa programul e tot cam dereglat, nu mai are niste ore fixe de somn in timpul zilei, isi tot schimba intervalele……
de Larisa Ioana 24.06.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
ochidut, din cate am inteles e folosita numai de copii si insotitori piscina. nu am ajuns inca, o sa imi fac timp intr'o zi, ca stau destul de aproape. sa imi mai spui daca vrei sa intreb ceva anume abia astept sa merg in IOR
saddie, multumesc
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Crispro, hai ca eu citesc asa pe sarite. Am vazut ca intrebai de ficat pentru bebelin, eu lui Teo ii luam prospat-de la magazine mai mari sau de alea speciale cu carnuri- il bagam la cuptor, il blenduiam, il portionam si-l congelam. Luam odata 500g, ca nu-i dadeam mult, sa nu stea nici mult congelat. Mie mi-a fost mai usor asa. De fapt asa am facut cu carnuri care erau special pentru el. Multumesc ca ai zis tu ca numele e Simon nu Simion, ca pana raspundeam eu..Si multumesc si pentru pm. Imi e de mare ajutor.
Berti e bine, a stranutat de vreo 2 ori si deja mi se facuse frica, nu mai vreau iar bronsite si aerosoli si de astea. Sper sa fie bine. De mancat nu avem probleme, mananca bine, ce-i dai mananca, nu a refuzat nimic pana acum, la masa e un scandal mare ca nu primeste linguritele cat de repede vrea el. Lui Teo i-a mai trecut, nu mai vrea si el ce mananca Albert.Cum? Pe Teo l-am inscris la karate si i-a spus mamica unui baiat de acolo, uite ce bebe dragut si merge la karate si asa suparat a fost ca el nu e bebe, Albert e bebe, asa ca nu mai vrea nimic de bebe. Acum vrea Albert tot ce manaca Teo, azi scotea niste tipete serioase, ca Teo manca banana langa el. Sunt tare haiosi, asta cand nu-mi vine sa fug de acasa cand plang amandoi odata. Va pupam si sper sa scriu mai des.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici! LML delfinasilor sarbatoriti astazi!
Cristina, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
PETRECERE FRUMOASA!
Pana la urma ieri a fost doar un incident izolat cu muscatul de san. Noaptea trecuta si azi a fost ok. Sper sa nu cobesc
.
Oana, bine ca nu a fost mai grav. Maine ma duc si eu la constatari pt o mica busitura primita in parcare.
Sper sa va iasa faza cu mutatul.
Matusa, si noi am facut aerosoli pt bronsiolita. 1ml adrenalina, 1ml dexa si 1ml ser cate 5 minute, de doua ori pe zi 3 zile si o data pe zi inca 3. Dupa am continuat cu sirop de tuse si spray pt mucisori. Haraiala si tusea ne-a trecut in doua saptamani. Un dulce pt Ducu, frumusetea cu ochi albastri, sa se faca bine repede, repede.
Paula,inainte si eu am folosit nan cand mai aveam nevoie. De cand cu dentistul, a vrut n-a vrut a trebuit sa bea lapte praf dupa anesteziile mele si cum nu vroia in ruptul capului nan, am incercat de la hipp si i-a placut. L-am gustat si eu si e mult mai gustos decat nan.
Spor sa gasiti o casuta repede si pe plac!
Vad ca ne luptam mai multi cu dintisorii. La noi desi au iesit din gingie incisivii de jos, noptile sunt la fel cu multe treziri si plansete in somn. Mi-e tare mila de ea cum se chinuie saracuta. Cred ca urmeaza cei de sus
. Si la masa cateodata, o apuca o criza de-si baga amndoua manutele in gurita. Mai nasol e daca sunt si cu lingurita de mancare in drumul lor.
Alice, cred ca o sa incerc si eu la babyspa. Sa ma dumiresc pe unde pot face analizele solicitate.
Katalina, tocmai din acest motiv eu nu mai cumpar dulciuri sa am in casa. La tine e mai greu ca ai copii maricei acasa
.
Tina, sanatate multa puiului mic. Rubeola e transmisibila, ca nu mai stiu
.
Crispro, vad ca te tii de program. Bravo!
Racusor, mai insista cu bibe. Pana la urma cred ca o se dea pe brazda, mai ales ca a baut inainte. Succes!
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
seara buna, delfinariu
noi ne-am petrecut si azi, am mancat prajiturele si torturi de 3 feluri, mai inainte am fost cu nasa la coafor si ne-am facut de cap vreo 2 ore , peste vreo luna vreau sa ma incretesc, am si gasit modelul intr-o revista
Isa a fost mancacioasa asa ca inainte. de dimineata a dat gata fructele rapid, apoi supa si pireul de legume. a papat rapid si iaurtul cu branza (225 g), plus 2 titi pline. asa ca a luat-o somnul, sta de vreo 5 minute cuminte in patut, nu scoate nici un sunet, dar nici nu doarme inca , timp in care eu nu ma opresc din tuse
. parca pe zi e trece e tot mai rau, noroc ca Maria si tati sunt bine. Isa e si ea mai bine, putin nasucul se aude infundat, plange cand vreau s-o aspir... sper sa-i treaca repede!!
maine trebuie sa ne trezim mai devreme, sa rezolvam si cu afurisitele alea de acte de rezidenta!! o sa fie maraita toata ziua daca ii srtic somnul de frumusete de dimineata , dar n-am incotro...
ma duc s-o pun si pe Maria la somn, altfel nu-si lasa lectiile de dans de pe net
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Noul nostru program: la 9pm doarme (la san) apoi o mut in patut, la 10.30pm e treaza si dornica de joaca, la 12 ii e foame iar (dar foame - manaca cam 200ml), la 1am adoarme cu mine in pat ca nu mai am puterea sa o duc la ea ca sa ma scoale in 2 ore iar.
Aveti vreun sfat??? NU sunt dintii, am verificat.
Acum astept sa se trezeasca :).
Cred ca ni se trage de la "excursia" care am facut-o. Am luat patutul de voiaj cu noi numai ca avea numai etaj jos si nu puteam culca copilul acolo era mult prea rece asa ca a dormit cu noi in pat. De cand ne-am intors a inceput circul.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)