Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Marius e bine, asta conteaza...nici masina nu e grav, doar ca ala avea carlig de remorcat si practic cu ala a distrus bara din spate...se va repara intr-un final...doar e un fier...util dar tot fier ramane sper sa fie bine Raul ca deja aveti o caruta de "experienta" cu medici si medicamente legat de casa, tu pe unde vrei? cu 55.000 euro...ar fi super pret, eu am intrebat in Belvedere o casa costa aprox 100.000 euro si are 108 mp utili Matei - luna a 8-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Ma bucur ca ai una bucata sot teafar si nevatamat
Apropo de accidente noi ne facem programare la banca pentru asigurarea de viata, venirea pe lume a copiilor ne-a facut mai raspunzatori si precauti .
Ce super va cautati case, noi pentru moment am zis pas la casa, vreau sa vad ce se mai intampla cu dobanzile....pana atunci raman in oras
http://community.webshots.com/user/Dragaica
https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
helalau si de la noi!
am fost la plimbarica, m-am plictisit, si nu mi-a placut... m-am simtit prost ca am plecat.. probabil si din cauza ca toata ziua cat a fos Vlad treaz a stat doar cu socrela... eu doar l-am culcat si i-am dat papa. Am fost pe la colegi sa ii retin din munca. Mi-am luat 2 camasi- una imi e larga, o sa o port, si una imi e mica... dar sper sa intru in ea in vreo 2 luni. Si ambele au fost 74 lei (total), plus un al treilea produs (vesta) gratis! Care veniti la un shopping la Zalau city?
Oana, acum ca mi-ai zis de spatiu ma gandesc...in fisher nu sta mai deloc, foarte rar. In schimb sta in scaunul de masa cu jucarii (deci tot fara loc de desfasurare), iar jos pe paturica de activitati tot in fund, ne jucam. Il mai las si pe spate, cu bara deasupra, pe care la un moment dat o trage jos si apoi se plictiseste. Da sa stii ca e buna ideea asta de a-l tine intins, in speranta ca se va suci si el. Pe patul mare il mai tin , dupa ce il schimb, si il tot sucesc, il atrag cu jucarii.
Topfer i-am dat si eu, ca din asta ii dadeau si in maternitate, dar nu a fost incantat... asa ca am trecut pe Milumil.
Of, Paula, ce enervante is bubitele alea!!! mama lor!!! de la ce oare sa fie? ca nu stiu ce sa iti zic sa faci... sa fie de la lapte n-as crede, ca doar de cand lumea bea laptic. de la mancare nu are cum sa iasa daca nu i-ai dat nimic nou.. de la caldura se intampla o data, dar nu de 3 ori... incearca asa, cu Ha, sa vezi.
Oana, v-au lovit rau masina????ce ma dispera!!! a, acuma vad ca e bine! Asta e cel mai important!
Dragaica!!! dintisorul nr 7??? hai ca m-ai intrecut! si cum is? 4 sus si 3 jos?
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
crispro, bravo mami...f bine ca ai iesit si tu putin di casa...cum sa te simti vinovata, doamne pazeste?? iti prinde bine si tie si lui Vlad, sa vii acasa mai relaxata... ai fost la derma? ce-a zis medicul?
paula(victo) deci si voi incepeti cu dintii?? la noi deocamdata e bine...nu pot sa ma plang...sa vedem mai incolo....
matusa, vazut una bucata copil cu ochi care te zapacesc... dar cam putine poze...
oana, bine ca a scapat sotul teafar....vorba ta, fiarele se repara...
tina, ufff imi pare rau de puiut...sper sa se faca bine repede...
evident vroiam sa mai zic ceva, dar la fel de evident e ca neuronu' meu obosit m-a cam lasat...asa ca ma retrag pe moment...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena paula, un singur sot, doua soacre mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
ha ha....cunosc situatia:))
Deci Mara va spune bunica la 3 femei?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bumblebee spune:
Oana, uff, ce nasol cu accidentul, multa umblatura, dar bine ca e Marius bine!
Dragaica, felicitari pt dintoc No7!! Cum a iesit? Cu mult tam-tam?
Crisu', sa stii ca de cand i-am pus pilote pe jos, adica 2 saptamani, face niste piruete Victor de numa', nici la schimbat nu mai sta. Lasa sentimentul de vinovatie in cui, chiar nu vad ce ai sa iti imputi, toata lumea iese bine, tu iti aerisesti creierii, Vlad te are fresh, plus socializare cu buni, buni petrece timp pretios cu nepotelul. Win-win(-win) situation, daca ma intrebi pe mine .
Maica-mea m-a sunat ca a vazut una borcanele cu papa de bb la oferta 4 borcanele la 2 euro, dar habar n-am ce, din ce, daca o fi bio sau nu. Mentionez ca ea este in Italia.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Eladea, . Am fost la derma, am 2 creme si ma tot dau cu ele. Se vede ca e un pic mai bine deja, nu mai sangerez, desi tot aspre imi sunt mainile Peste vreo 2 zile aplic alta crema, care cica e unsa bine si reface tot. Si nu imi mai sunt nici asa rosii- deci sunt pe drumul cel bun!
Bumblebee, ca pret e super papica la borcanas. Pai daca iti gaseste mama ta sa fie bio, fara sare, zahar, te-ai scos! Sa umple sacul sa iti trimita! Deci si la tine e mai bine cu V. pe jos... al meu se cam plicti... sa vad cum il prostesc
Merg la nani! Noapte buna fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Am spalat si eu copilul, l-am pus in pat si acum ii fac niste ceai. In seara asta nu prea s-a impacat cu laptele si presimt ca ii va fi sete toata noaptea asa ca trebuie sa fiu pregatita. De fapt l-am culcat de 40 de minute si deja s-a trezit o data. I-am dat lapte insa n-a vrut. Asa ca a primit doar suzeta si s-a culcat la loc. Deocamdata copilul meu nu stie sa doarma cateva ore legate noaptea. Poate cu timpul...
Katalina, Racusor multumim ca va ganditi la noi.
Katalina sunt de acord cu tine cu plecatul in concediu. Desi imi doresc tare mult, marturisesc ca nu am curaj sa plec prea departe vara asta. Vom vedea ce alegem. La anul insa voi demara planuri mari. Ma gandesc ca la doi ani ar trebui sa fie mai rezistent si sa fie mai usor si cu mancarea.
Cristina, pentru iesire.
Eladea ma bucur ca sunteti bine ca acum te 'vedem' mai des pe aici.
Oana bine ca nu s-a intamplat nimic iremediabil.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Roxana_Theo spune:
Noapte buna va urez si eu.
Merg la culcare. Va veni si sotul meu la un moment dat si, cum cred ca nu are cheie, ma voi trezi din nou. Apoi se va trezi Theo si tot asa...
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ilinca79 spune:
buna seara mamici,
pana la urma am primit si eu "cadou" de la sot raceala, asa ca ma doare gatul si capul de azi noapte, m-am simtit toata ziua ca o leguma Ma rog sa scape Victor macar, ca nu stiu cum ar reactiona mititelul la asa dureri Oricum il chinuie rau dintii, tot tipa in somn de la 7, de cand s-a culcat, prevad o noapte grea.
Victo, Bonisanul se da si pentru dinti. Eu n-am incercat inca dar poate ii dau maine. In rest si noi cu chamomilla si gengigel.
Rodi eu ma gandeam sa las prune uscate in apa de azi pe maine si apoi sa le blenduiesc.
Bumblebee, stiu ca ziceai despre magiunul Topoloveni ca "discutia e lunga" Nu vrei te rog sa ne detaliezi? Eu sunt despicatoarea firului in 4 si ma gandesc sa nu-mi scape ceva
Cristina ma bucur ca sunt bune cremele si are efect tratamentul. Va tin pumnii pe maine sa fie de succes drumul in 2 cu masina
Tina, dragul de Radu, sper sa nu-l manance rau bubitele.
Paula poate e de la lapte alergia, ar fi bine sa dispara repede bubitele. Succes mult cu casa...55000 Euro e super pret, in cj abia iei un ap mai maricel la banii astia.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic, ma duc sa fac o gargara cu apa sarata
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)