Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

diana, eu ii dau de la Nestle "burtica sanatoasa" cu orez si morcov

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nu stiu cum fac dar nu-mi mai ajunge timpul deloc mereu pe fuga...mereu de facut cate ceva ...abia am reusit sa citesc ce ati scris

Eu cu tuse David da si el sa tuseasca...mi se pare ca are secretii in gat in nas nu are nimic...abia maine ajungem la medic deocamdata luam oscilo...dupa ce i-am dat ieri si azi am vazut ca scrie pe prospect prudenta pt cei cu intorelanta la lactoza iar el are intoleranta la proteina din laptenu stiu daca de asta face kk apos iar...off intru doar sa ma plang

La multi ani Vlad,Priscila si Victor

Coteasca la multi ani sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mysya, Roxana, ce nopti aveti voi.

Eladeea, Bamboletta multa sanatate la puisori. Off, nu mai trece iarna asta sa mai scapam de tuse si mucisori...

Racusor, ce greu este sa-ti lasi puiul. Eu zic ca o sa se obisnuiasca cu bona. Mama e la noi din decembrie si Natali s-a obisnuit bine cu ea. Am fost plecata si jumate de zi de cand cu mesele solide. Dar marti seara am iesit in oras si ne-a vazut pe amandoi iesind pe usa si a inceput sa planga, nu stiu daca a fost un incident izolat sau daca incepe deja sa constientizeze treaba asta.

Si eu sunt mare fan magiun de Topoloveni.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Of Racusor, stiu cat e de greu. Cand era Teo mic, il luam cu noi peste tot, practic prima data cand a stat fara mine a fost direct la cresa, la 2 ani, cand eu m-am intors la serviciu. A fost groaznic, ce plangea el, ce plangeam si eu. Acum, pe Berti l-am mai lasat cu sora mea, cu mama, cu o prietena, a stat si 4 ore fara mine. El e foarte fericit deocamdata, nu a plans cand am plecat. Numai cu tati nu sta, cand e cu el dupa 10-15 minute plange si plange. Si tati e tot crizat ca de ce e copilu asa plangacios, poate nu a mancat, sa vina cineva sa-i dea sa pape, cine oare? mamiii!Ce ma enerveaza.
Eu zic ca pentru confortul tau si al lui Andrei, ca sa nu fugi cu frica de acasa sau inapoi acasa, sa mergi un timp mai scurt la inceput, in caz ca nu se mai poate si plange foate tare sa te poti intoarce. Si mergi la inceput, unde nu ai o treaba presanta de facut, la plimbare sau la cumparaturi, sa fii relaxata. Asa stii si tu ca te poti intoacre oricand, stie si bona ca daca nu il poate linisti apari tu si o sa va descurcati. Ce sa zic, nu e perioada usoara, e la fel de greu penru bebe ca si pentru mami. . Cu iubire si cu rabdare, treceti si prin asta, ce sa-i faci, mami e mami, mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Michelle, la noi valorile TGO sunt cuprinse intre 20 si 60 si lui Raducu i-a iesit 66. Nu e mult dar dr vad ca a vrut sa luam Liv 52, sirop, cate 5 ml la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rodi, merci de retete. Le-am salvat, dar te asteptam pe tine cu 'recenzia'.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, draga Corina! Sa fii sanatoasa si fericita!!
Dulcelul Vlad de Crispro
Priscilla Serayah de 86cmm
Scumpicul Victor Petru de katalina

Bine ai venit bambi

palomina daca alaptezi nu e indicat sa faci radiografie.

oana asta e si visul meu, un apartament mai mare in oras.. inca nu ma vad la casa cu copii mici. Ma bucur ca am rude care stau la casa si mergem la ei in vizita
cris2010 ce ghinion ai cu vecinii. Aici iti dau dreptate.. si eu am deasupra chiriasi cu care nu te poti intelege.

ramonasin, oana felicitari pt

racusor bv lui Andrei

Am esuat cu brio cu legumele:
- am incercat intitial: morcov + pastarnac + patrunjel amestecate (si zeama si piure)
- apoi doar morcov
- apoi morcov cu patrunjel
- apoi doar patrunjel
- apoi patrunjel cu mar (aici a mai inghitit dar un pic)

Ce sa mai incerc? Recunosc ca nu prea am rabdare asa de felul meu si ma enervez repede.
Maine incerc cu LM, daca nici asa nu vrea cred ca renunt la legume. Cel putin cateva saptamani.

racusor poate ar tb sa mai incerci sa iesi, dar sa il lasi cu tati sau cu cineva apropiat..

bamboletta. eladea multa sanatate

tina noi am fost cu rezultatele la 3 pediatri, dintre care unul a zis sa ii dam liv32, iar doi au zis ca rezultatele sunt f bune si ghici, nu ii dam nik.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, merci , tb sa ma duc sa-mi verific cardul...
Rody, am salvat si eu retetele de biscuiti
Racusor, chiar citisem undeva ca pe la 8 luni incep ei sa constientizeze din ce in ce mai mult cam cum e cu lumea asta, cu mama, cu tata, cu strainii...imi pare rau ca te simti asa, dar Andrei tb sa se obisnuiasca si cu alte persoane.
Raul plange cand ies eu din camera, dar ii trece repede . Numai miorlaie un pic, dar imediat isi muta atentia in alta parte si uita de mine... Dar nu vrea sa stea cu taica-sau. Chiar nu inteleg de ce. Sta cu bunicii, sta cu bona, dar cu taica-sau dupa 10 min incepe urletul!!!
Bambo, Eladea, multa sanatate

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Acum sa detaliez, puiul are 74 cm, 9.7 kg zise doctorita, n-a vrut sa stea o clipa, a certat-o pana la urma si pe doamna doctor. La valori e cat un copil de 11 luni, dar cica e ok, pt ca e proportional, a crescut uniform . Am vorbit cu ea despre vaccinul pneumococic, eu vreau sa i-l fac lui Victor, numai ca eu am mers pana acum pe schema de la stat si nu stiu pe care-l aleg: prevenarul sau synflorix. Voi pe care il faceti?
Eu am mers sa vad daca era ceva de harcaiala pe care o auzisem, ea l-a gasit bine pe pitic. Ce nu mi-a convenit a fost ca daca vor aparea simptome mi-a recomandat Eurespal. Nu mi-a convenit pt ca a sarit repede cu un sirop sintetic, n-ar fi incercat o abordare naturista . Vom face analize (cumva am insinuat) sa vedem cum sta cu Fe, Ca si altele.
Mai fetelor, mie mi-a spus ca ii scot a 3-a masa de lapte mai spre 1 an . Cred ca suntem singurii cu aceasta recomandare.
Sotul e tare multumit de ea, e drept ca e foarte atenta, chiar se comporta super, se vede ca ii place sa lucreze cu piticoti, dar... parca mi-as dori un medic cu mintea mai destupata. Spre exemplu, i-am zis de chamomilla, ea a zis ca nu e pt homeopate, dar ca nu o deranjeaza daca vreau sa merg la un homeopat. Mi-a recomandat sa merg cu V cateva sedinte la un kinetoterapeut pt ca nu sta bine in fund, eu nu stiu daca voi merge, mai incerc eu cu el acasa. Chestia e ca piticul nu are nicio rabdare cu statul in fund, imediat se arunca sa puna mana pe ceva, de aia nu cred ca e o problema.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, incearca sa combini cu ardei, cu cartof (daca nu romanesc, poate dulce) ceva ceva tot o sa o impresioneze si pe Bianca. Eu acuma la 17 i-am dat morcov cu cartof, a papat tot tot.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput