Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 sunt atat de trista am plecat azi de acasa, sa se obisnuiasca copilul fara mine, a plans jumate de ora intr-una, l-am gasit tare trist si nici nu voia sa pape. nici cand m-a vazut nu s-a bucurat, a trebuit sa stau cu el, sa il imbratisez sa il fac sa zambeasca, sa rada si sa manance ce ma fac eu? poate ar trebui sa caut o bona care stie sa il distreze, poate nu e bona de vina, ci e varsta critica cand copilul nu vrea sa fie despartit de mama lui, de familie, nu stiu cum e bine simt cum mi se rupe sufletul si nu gasesc solutia buna |
off mi se rupe inima, ma gandesc ca si eu o sa ajung in punctul asta
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
A, si legat de mancare mai am un "of".
Ii mai zic sotului adesea cu nemultumire, cumva, ca ne tot straduim sa-i dam ce-i mai bun copilului (asa cum face orice parinte), stiti voi: gatit ptr el zilnic sau la doua zile, cumparat diverse chestii bio, aruncat lapte sau cereale daca au trecut 2 ore si nu le-a mancat, cumparat tot felul de fructe; si el nu mananca mai nimic, e mai mereu bolnavicios.
Si ma gandesc in comparatie - sunt familii la bunica la tara care nu au ce le pune pe masa bietilor copilasi. Si ii cresc cu paine, ciorba; poate e sarbatoare daca au margarina pe masa sau un mezel. Si pun pariu ca acei copii sunt de o mie de ori mai sanatosi decat al meu.
Hai ca v-am inebunit cu 'offurile' mele.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
rodyka spune:
katalina, eu stiam ca legumele se pun in apa rece...totusi, cele congelate se pun in apa fierbinte
uite aici www.retetesupe.com/Supe/Supe-de-legume/7/reteta_Supa-limpede-de-legume/13/" target="_blank">supa limpede de legume
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Cristina si la noi e vreme urata. Speram sa vina primavara dar se pare ca mai avem de asteptat. Imi pare rau ca nu mai iesiti. Ca voiam sa stiu despre reactia lui Vlad in masina.
Poate ne trimite si noua Rodyka niste vreme frumoasa de la ea. Asa m-am saturat de frig, vant si nor .... E o atmosfera tare gri..
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Victo spune:
mi-e SOMN!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM DORMIT VREO 3-4 ore in ultimele 48 h...
of of
asta noapte iam dat si cu dentinox si panadol..ieri 4 ture dec chamomila...numa sanu il linisteste..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Poate ne trimite si noua Rodyka niste vreme frumoasa de la ea. Asa m-am saturat de frig, vant si nor .... E o atmosfera tare gri.. |
n-are . ca de-aia a racit cobza, ca o zi e cald 20º si alta ploua si-s 10º... ieri a fost cald de dimineata, a prins-o ploaia la amiaza. acum e gri si aici, si frig... dar maine va trimite soare sa puneti la murat
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
crispro, pupici lu' Vladut si tie.
LML Priscilla Serayah!
LML Victor Petru bebe frumos de katalina. Sa cresti mare si sanatos!
racusor, bebe reactioneaza asa pentru pana acum ai fost non-stop cu el. E firesc sa aiba reactia asta. Parerea mea (neavizata) e ca trebuie sa incerci sa pleci zilnic, mai intai 15 min, apoi 30 min, apoi 1 ora. Asa va invata ca mami revine acasa.
Legat de apartament vs. casa: eu am stat acum ceva timp la sot, la casa. Nimic nu se compara cu cafeaua de dimineata bauta in gradina care a fost proaspat udata. Eu am balcoane mari (au 17 mp utili); degeaba le populez cu plante, nu stau nici in buricul orasului, aici poluarea e mult mult mai mica (si se simte), dar tot duc dorul unei gradini. Din pacate din lipsa de finante am luat apartamentul asta (e mare intr-adevar), dar eu tot sper sa luam un teren in cativa ani. As vrea tot pe aici prin zona, e zona de casa, ai transport public, in fine, nu as pleca prea departe de oras inca.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Diana_Eva spune:
Racusor - Cica asa e si cand copilasul are 2-3 ani si mama reincepe serviciul. Atunci se mai adauga si drama cresa/gradinita... Cred ca se va obisnui incet, incet. pentru Marele Sef.
Ce fel de cereale dati la copilasi?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crissteo spune:
Crispro, LA MULTI ANI pentru Vladutu! Sa creasca mare si sanatos is frumos si norocos!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa va faceti mari!
Noi n-am dormit de la 4 dimineata, a mai adormit Berti la 10 dimineata, noroc ca a plecat atti cu TEO SI AM MAI DORMIT SI EU CU BEB DE LA 10 LA 12. Tot e ceva. Multumesc de urari tuturor si voi sa fiti sanatosi. Sper sa reusesc sa ajung in mall azi sa-mi aiu ceva de imbracat, ca am sperat ca ma innioesc cadn slabesc, dar daca nu se intampla, macar sa ma imbrac.Sa aveti o zi frumoasa.
eladea2005 spune:
sa raspund repede pana nu uit:
racusor, si eu sunt de parere sa nu schimbi bona...Andrei trebuie sa se obisnuiasca cu persoana respectiva, dar asta va dura putin...nu-l zapaci cu mai multe persoane... va fi bine, o sa vezi...si eu cred ca e la varsta la care incepe sa fie reticent la persoane noi...si Filip a plans de cateva ori cand a vazut anumite fetze noi...
magiunul e f sanatos, e bun si impotriva constipatiei, e bun pt cei care n-au voie sa manance zahar(magiunul e doar din prune si atat)..bunica mea face in fiecare an, la cazan, in curte, afara...dar dureaza f mult pana e gata...
despre casa/apartament... eu am crescut la casa, dar sincer acu prefer blocul...asta si pt ca stam intr-un bloc cu 6 scari, cu 2 niveluri, majoritatea sunt tineri si au copii mici...in plus avem o curte maaaaaare cu gazon si spatiu de jaoca pt copii, poarta cu telecomanda, in fata e curte mare pavata...si sunt la 5 minute de centru orasului (de mers cu masina)...la casa e mult de lucru, cheltuieli mari mai ales iarna...depinde cat de dornic/a esti sa ai o casa...
rodi, mersi de retete...tre sa fac si eu...
crispro, de ce sa nu poti iesi? nu cred ca va ploua/ninge...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...