Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna fetele!!!

noi am avut o noapte hororibilisimaaaaa cuvant scos din mintile mele obosite am adormit-o la 8 jumate , totul bine si frumos pana la 23:30 cand sa trezit pt tzitzi....dar fata mea a uitat ca dupa se adoarme la loc asa ca ma tinut treaza pana la ora 2, apoi treziri din ora in ora si la 30 de min uneori si nu inteleg de ce ca nu plange ,nu tipa doar cauta sa se joace la niste ore de imi vine sa ma tot duc in lumea mare iar la 7 a dta trezirea ...nu imi venea a crede cand am auzit-o si am izbucnit in plans evidet ca pe ea nu a induiosat-o asta si a inceput marea galagie care a tinut pana acum 10 min cand a iesit sotu cu ea afara pai a iesit nenea abia acum ca ma vazut pe mine plangand in loc sa faca asta multt mai des ....ioii cred ca v-am si plistisit ca ma tot plang atata dar va zic ca poate totusi mai are careva vre-un sfat ceva pentru mine ce as putea sa ii mai fac inainte sa incep sa va scriu de la casa de nebuni

Palomina mama mea a avut cazaturi de genul, a ramas cu dureri dar abia anul trecut a inceput sa fie mai rau, la radiografie nu ia iesit absolut nimic si se baza pe asta ca e totul ok, dar abia cand a facut RMN (parca asa se numeste) a vazut ca are hernie de disc si chiar are multe inele deplasate.... eu zic sa faci si un RMN in caz ca nu iti iese nimic la radografie sa fii sigura , ca asa poti evita sa nu se agraveze , si tu Rodika ii poti spune nasei tale de zici ca inca are dureri, zic eu ca de nu ar avea nimic nu ar trebui sa o doara ceva.

La multi anisori sarbatoritilor de astazi !!!

Ooana nici mie nu imi place la casa din aceleasi motive, chiar daca noi suntem mutati la casa (in bacau) tot la apartament tragem mai mult, doar vara nu am da casa pe nimic

nu stiu sigur cine ma intreba ce preturi sunt aici la borcanele deci pe borcanel de 125 de gr fructe dau 85 de centi, mai sunt borcane la 190 de grame la 1 euro, iar legumele 45 de centi, cele cu carne iar 85 de centi. eu iau mai mult de la hipp si bio dar sunt si de la alte firme cu alte preturi

fug la nani cat e sotul la plimbare cu gagica. va pe toate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

niste prieteni au patit exact ce povestesti tu
si de asta eu m-am carat si la cabana si la socrii cu patut cu etaj intermediar dupa noi de zici ca eram ca tiganii cu satra

Oana si eu m-am gandit ca asa va fi de aia am luat patut de voiaj dar daca nu l-am luat pe cel care trebuia... asa imi trebuie - nu puteam sa culc copilul la o palma de podea. O puneam eu seara si in landou dar e mare si landoul mic...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu cred ca mor daca nu o sa ma iubeasca copiii mei. cand era mara mai micuta si plangea, cum o lua tasu in brate se potolea. si ma ofticam

la noi e putin invers. tati e putin gelos, si-mi spune mereu: "mai povesteste-i si de tati cate ceva, sa spuna si tata, nu doar mama! ca uite ca rade si la mine si se joaca si cu mine, dar tot pe tine te iubeste mai mult! ca la tine rade cu toata fatza..."

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetele, lucrez la prima supica pt Victor,cu morcov si pastirnac
Stiu ca exista o regula ,ca legumele sa-si pastreze vitaminele, se pun la fiert in apa rece sau se pun in apa clocotita(sau asta e valabil la carne),am uitat completpliz stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eu am la tara o vecina infiata. Mama ei nu i-a spus ca este copilul ei, dar toata strada si colegii ii spuneau ca e infiata. Si ea nu credea pe nimeni, zicea si zice (are vreo 24 de ani) ca este mama ei adevarata. Acum nu stiu ce e in sufletul ei, dar cred ca atat de mult o iubeste pe mama adoptiva, incat pt ea nu conteaza cine a nascut-o, chiar daca acesta nu-i spune adevarul...

Casa vs apartament... oho sunt multe de spus si fiecare interpreteaza prin prisma experientei personale.
Si noi tanjim dupa o casuta...
Pana am intrat la liceu am stat la tara cu toaleta in curte, baia in cladire separata, bucatarie de vara, etc. Vara era excelent, iarna insa tanjeam dupa conditii de bloc. Copii erau garla pe strada pr joaca. Acum stam in apartament si tanjim dupa o casa. Cand ti-e lumea mai draga, se apuca nu stiu ce vecin sa mai repare ceva (chiar ieri au trezit-o pe Natali, vecinii de sus isi inlocuiau geamurile de la balcon), mai aveam un caine care cum iesea din lift latra pana iesea afara pe usa(si era de talie mare cainele, dar a murit intre timp, saracutul), si se cam aude tot de prin vecini. Am dat o petrecere mai demult si ne-a trimis vecina de jos politia pe cap, si chiar nu era muzica data foarte tare, dar probabil i-am deranjat pisicile ca au auzul mai fin (are vreo 30 de pisici, vine un miros de la ea din apartament) si multe alte neajunsuri, nu mai zic de inundatii, rau platnici la intretinere, etc.
Noi chiar am vrut sa ne mutam undeva prin apropierea Bucurestiului, nu la periferie ca e multa mizerie, ci intr-o comuna sau sat (dar a venit criza si peste noi intre timp). Prefer sa fiu legat de masina, decat de niste vecini mizerabili. Am uitat sa va spun ca avem sus la 7 o familie de tigani care au confundat ferestrele cu tomberonul. Vesnic in gradinitele din jurul blocului sunt pline de peturi, sticle, pungi cu mancare stricata, tampoane si multe altele, si stam la cinci statii de cladirea parlamentului, dar sub obladuirea marelui primar 'care este' la sectorul 5.
Deci, vreau si eu la casuta, la iarba verde si multe flori, la aer curat

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.

La multi ani Vladut. Uite Cristina ca a mai trecut o luna si are mama baiat si mai mare.

Noi am avut o noapte horror. Mycya cred ca ai nostri copii sunt cumva pe acelas tipar in ceea ce priveste somnul.

S-a trezit din ora in ora uneori doar ptr ceai sau suzi, alteori urland groaznic. Iar eu eram rupta de oboseala incat parca nu ma puteam dezmetici sa merg sa-l ridic din pat. Imi era si frig, in mod sigur de oboseala, ptr ca in casa este suficient de cald. Imi era mila si de bietul meu sot, care era tare obosit, si un pic racit si a trebuit si el sa se trezeasca. Zic a trebuit, pt ca la cum urla fiu-su chiar nu puteai dormi in nici un colt al casei.

Apoi la 6 a sunat ceasul caci trebuia sa-i recoltam proba de urina.

Acum e relativ cuminte, chiar am reusit si eu sa calc. Insa cam vrea in brate, caci mi-e clar ca s-a plictisit de stat in casa.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Subiectul biscuiti. Noi am cumparat de vreo 3 saptamani organix; de 2 feluri: unii mai moi si unii mai tari. Insucces total. Ori de cate ori am incercat sa-i dau, nu i-a vrut asa ca i-am aruncat. In schimb mananca cu mare succes petit beurre. Stiu ca au zahar, gluten si alte porcarii, insa nu am ce face.

Va spun sincer ca atunci cand nu vrea nici lapte, nici cereale, nici ce i-am mai pregatit eu pe acolo, daca mananca biscuiti cu banana sau biscuiti cu lapte eu sunt multumita ca a bagat ceva in burtica. La ce copil ciufut am....probabil ca va incepe sa manance alimente nesanatoase mult mai devreme decat e cazul.

24.06.2010

Mergi la inceput

Cat despre casa...noi ne dorim foarte tare sa stam la casa. Acum stam in ceva intermediar. Adica un apartament de bloc, la parter intru-un complex rezidential. Avem gradina proprie pe care am amenajat-o cu multi tuia pentru a avea cat mai multa verdeata.

Sper ca anul acesta sa reusim sa facem un schimb si sa ne mutam la casa. (zic schimb, ptr ca mai avem un apartament cu 2 camere in Buc si putem renunta fie la acela, fie la acesta). Nu vrem casa in Buc ptr ca nu ne permitem insa vizez zona Otopeni, unde dealtfel se afla si apartamentul in care locuim acum. E mult mai curat si mai liniste si-mi place tare mult. Partea proasta este ca sunt preturi extrem de mari, in ciuda crizei.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

program Stefi azi: trezit la 8 papat lapte, culcat la loc la 9:15 pana la 10:30, mancat 1 mar cu 1/2 para + 2 ling.cereale, mers la scoala(asa mai luam si noi aer zilnic, doar ca e cam vant azi), la 13 papat iar lapte, acum am pus-o in patut la nani.
apropo de cainii vecinilor, ai mei au unul care latra ca turbat, vara nu poti sa ti geamul deschis nici ziua , nici noaptea, asa ca galagie la greu si la curte, dar cum am mai zis difera de la caz la caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Am verificat iubita si iar a adoarmit ca un ingeras singurica. Ma minunez in fiecare zi ce minune de copil are mami.

Mergi la inceput