Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ..... eu vreu SA MA IUBEASCA!! daca dragoste nu e, nimic nu e... nu stiu daca tine si de educatie, eu cred ca daca primeste dragoste, copilul si ofera dragoste. e parerea mea, asa imi cresc eu fetele delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
DA DA DA, asa cred si eu
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Neata , fetele!
Of, ca nu am timp de nimic... m-am trezit de dimi, am facut fructele, apoi branzica, pana a mancat, apoi schimbat copilul, apoi cu el in brate strans hainele si asezate pe la locurile lor. L-am adormit, am pus legumele si carnea la fiert, m-am spalat pe cap, m-am uscat pe jumate, si imediat se trezeste si eu nu am apucat sa citesc ce ati scris, ca vad ca ati fost harnicute.
La noi noaptea a fost ok, de la 8 juma pana la 5 juma fara nici o foiala!!! A papat si s-a foit timp de o ora, si la 6 juma a readormit pana la 9.
Meniu bebe:
- fructe: branza, mar, para, avocado
-legume: dovleac, dovlecel, ardei, patrunjel, telina, si carnita pui
Deci, sa urez si eu La multi ani Coteasca!!! Sa ai parte de sanatate si bucurii toata viata! SA fii fericita si implinita alaturi de familia ta! Si musai sa mai faci un copilas, ca e tare frumos Tudor!!!
Si La multi ani sarabatoritilor de azi: Vladutul meu , Victor scump de Kata si Priscilla!
Ilinca... si tu cu raceala???? Of, si eu simt ca ma doare gatul un pic, am bagat ieri un oscilo, i-am dat si lui Vlad... sa nu ia si Victor. Da, azi e marea ieseala in doi.. eu cu fiu-meu.. la 5 dupa masa iesim, dupa ce mananca. Mai ales ca pana la 8 nu mai doarme. Sa vedem cum a fi.. Deja ma vad iesita din masina, cu plodul in brate, cu geanta in celalata mana, cu plasuta de cadou tot pe acolo, cu cheile de la masina.. Si cine mai suna la interfon?
Ochidut, esti mare figura! Cum ai calculat exact cu piscina, cum faci, cum ajungi! Exact asa fac si eu... asa ca rad pe sub mustati...
Crissteo, . Merci de idei!
Cris, pupam Solnushka frumoasa (sper ca bine am scris) sa nu o mai supere dintisorii!
Rodi, sa treaca raceala si afurisita de tuse!!!
Mie sotul imi zicea ieri cand am fost plecata ca a stranutat copilul mult...
Pana nu face copilul 8 luni nu ii dau biscuiti, ca ma dispera ca nu gasesc. Ori la ce bine ma pricep la bucatarie... Poate gasesc peste 8 luni care sa aiba gluten, dar sa nu aiba zahar...
Iaurt am luat de la Covalact, dar e mare, vreo 325 grame, ca numai asa am gasit. Nici nu stiu daca ii dau, l-am luat asa, sa fie, si are 0.1% grasime.
Crissteo, draga de tine!!! Of, si mai ales ca tu ai 2 flacai, e si mai greu acum! Sa se vindece repede, sa te simti bine, si sa nu fie nici o problema!
Bambi, bine ai venit!!! Te primim cu mare drag! Scrie rapid 10 mesaje ca sa scapi de moderare! Si mai vrem detalii...
Palomina, ma bucur ca nu e nimic cu nodulul de la manuta- e bine ca ai fost sa vezi. Tinem pumnii pt radiografia ta! Si nu considera ca ai dat-o in bara la capitolul dormit! Mie nu mi se pare gresit nici sa doarma copilul separat, nici sa doarma cu parintii. Ideea e sa doarma bine ambele parti...
Noi va servim cu ceva virtual, ca nu am nimic nimic pregatit.. eu nu ii fac in nici o luna nimic... Dar un pahar de ceva hai ca merge. Multumim de urari Bumblebee, Oana, Paula, Racusor, Alice, Rodi, Tanti,Btz, Ramonasin
Eu stau la casa, mai departe de oras (5 min cu masina). Avem 2 masini, ca e de musai. Are dreptate Oana cu dus copil la gradi, scoala, etc. Dar am curte mare, am leagane, iarba verde, floricele, cumnatul are piscina pt adulti si tobogane pt copii, casuta pt pitici (si banuiesc ca o sa ne lase si pe noi). Si vom avea grija sa vina copiii in vizita, sa mergem noi la altii. Si mie imi placea mult ideea de gasca de la bloc... dar, na... ca sa nu mai zic ca imi e usor aici sa il las afara (cand a fi mai maricel) , sa nu ma tem ca il loveste masina, sau cine stie ce... e in curte, e mai protejat. Si gratare in curte, si stat la povesti. Iar daca e si cald afara, ai impresia ca esti intr-o vacanta continua...
Btz, ce tare a fost faza cu casiera de la Kaufland!!!
Alice, ce telenovela!
Uite ca m-a lasat piticul sa recuperez, doarme de o ora jumate!!!!
Ramonasin, felicitari pt dintisorul 2!!! Mersi de pontul cu biscuitii!
Oana , inca un dintisor!
Racusor, bravo pt ridicatul singurel in fundic!!!
Bumblebee, te asteptam cu vesti bune de la pediatru!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
rodica, sunt de acord cu tine.. nici pe mine nu m-a vrut maicamea, ca avea soramea 4 luni cand a ramas gravida cu mine, dar niciodata nu am simtit asta. nu a facut niciodata diferente intre noi si ne-a iubit pe amandoua la fel. eu mai glumesc cu ea si ii spun "lasa ca stiu ca nu m-ai vrut" si se supara
daca ma intrebi pe mine, eu zic ca le iubeste pe amandoua, dar e berbec, trebuie sa fie si putin orgolios
eu cred ca mor daca nu o sa ma iubeasca copiii mei. cand era mara mai micuta si plangea, cum o lua tasu in brate se potolea. si ma ofticam
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Buna ziua, delfinariu!
Azi noapte m-a tinut Natali treaza vreo ora jumate. Nu vroia sa stea in patut, doar in brate statea cuminte, cuminte numai ca nu vroia sa doarma. Am rezistat eroic sa n-o iau cu noi in pat.
Acum doarme si am incercat sa adorm si eu langa ea, dar n-am reusit.
O sa incerc si eu biscuitetii Organix. Numai sa gasesc la real, ca am impresia ca realul de langa mine sta cam prost cu aprovizionarea. De multe ori mi se intampla sa nu gasesc lucruri caremi trebuie, de exemplu borcanele cu fructe de la hipp, scutece libero nr. 4, lapte praf hipp bio nr.2 si umulte altele.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui lauri_ca La multi ani tuturor sarbatoritilor! va rog frumos ma trece cineva si pe mine in listuta? Am nascut prin cezariana la 42 sapt. ( sunt campioana la cea mai lunga sarcina) pe scumpica Adina Stefania 3,100 Apgar 10. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Salutare fetele!!Si eu am nascut la 41sapt si 3zile:)).
Ieri mi-a cazut Cristian din patul mare:((.am tras o spaimaaaa..mai ales ca mi s-a parut ca a cazut pe piciorul de la scaun.in prima faza l-am potolit sidupa am chemat o vecina si dupa ce l-a luat ea in brate am inceput sa tremur rau de tot.am fost bleaga toata ziua.era n patul mare si facea ture era chiar langa mine cand a cazut.am fost la pediatra cu el si ne-a dat trimitere la Grigore Alexandrescu.piciul a mancat ieri de-a spart, e vesel, se joaca..se pare ca iese si dintele 3...se simte la mana.
La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Diana_Eva spune:
La multi ani!
Vlad pui drag de Crispro
Priscilla Serayah
Victor Petru
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Crispro, te dadusem disparuta. Sa va iasa bine iesirea in doi de azi. Spargeti gheata, nu?.
Ramona, Oana, Laurika felicitari pentru dintisori.
Crissteo multa sanatate si refacere rapida.
Rodi, incearca sa faci sirop din ridiche neagra si zahar. La mine a functionat de fiecare data pt tuse.
Racusor, bravo pt Andreiutu. Te uimeste pe zi ce trece.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Ce de dintisor avem in delfinariu!!!! La noi tot nimic, doar chinuiala...
Tb sa aprofundez bine de tot treaba cu casa. Dar eu la 2 camere nu mai rezist mult. Nimic nu mai e la locul lui.
Bumblebee, vrei sa infiezi un copil? Ce frumos... Si eu as vrea sa am curajul asta,dar mi-e frica, nu stiu de ce...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui bumblebee Diana, daca e o consecinta a faptului ca a dormit cu voi in excursie, orice invat are si dezvat (cred), cred ca daca o pui in patucul ei, chit ca se trezeste, o iei, o linistesti, o pui la loc, tot asa, te va chinui cateva nopti, dar probabil ca dup-aia se va reobisnui sa doarma singura. |
Asa am facu aseara am stat cu ea - adica langa patut am pupat-o, mangaiat-o pana la urma a adormit. La 2 era treaza am fugit repede la ea iar pupat, mangaiat ... la 4.45 s-a trezit flamanda si i-am dat laptic.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
katalina spune:
de cind ma chinui sa scriu mesajul asta
LA MULTI ANI micutilor delfinasi de azi
Vlad de Crispro
Priscilla Serayah de 86cmm
La multi ani, draga Corina! Sa fii sanatoasa si fericita!!
multumim pt urari si noi
va invit la o prajiturica si un suculet
Crissteo, sa ai grija de tine sa se vindece operatia repede,biopsia sunt sigura ca va iesi bine.
Bun venit Bambi,sa te simti bine la noi
Dragaicaaaa, 7 dintisori?cred ca sunteti in TOP
revin