Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
casa vs apartament. eu am crescut la bloc, cu gasca , dar acum s-au cam schimbat vremurile, s-au mutat prin cluburi si pizzerii... si oricum, dupa ce l-am cunoscut pe Florin (sotul), am parasit gasca mea si el pe-a lui (ai mei erau prea cuminti, ai lui prea emancipati), am facut una noua . acum avem in Ro apartament, inca in faza de modernizare. si loc de casa cu livada langa oras, acolo suntem doar la faza de proiect. cert e ca atunci cand ne vom apuca de construit, intai va fi: loc de joaca pentru fete, loc de gratar si piscina., adica unde sa ne petrecem cate-un we cu prietenii (care i-om avea atunci...) ca eu nu am de gand sa dau orasul cu galagie, magazine, oameni multi pe linistea de la sat inca vreo 30 de ani
aici stam intr-o casa maaareee cu 6 apartamente, dar nu are curte (in oras nu au curte casele), in schimb are o terasa uriasa deasupra unde putem iesi si la gratar, si la plaja... iar jos are o terasuca mai mica unde sta cainele. pentru mine ideal e o casa, sa aiba loc pisicile si cainii sa se zbenguie, sa-mi creasca florile de jur imprejur, sa ma dau cu fetele in leagan . dar pentru una cum mi-ar placea mie, ar trebui sa platim cat castiga sotul intr-o luna
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ma bucur ca vad ca sunteti de acord cu mine ca am lasat-o pe Isa singura in patut dormind . ca incepusem sa ma intreb daca sunt eu prea relaxata . dar cum nici nu se ridica din patut inca, si nu e nici la nivelul cel mai sus, nu are cum sa cada. iar la amiaza doarme doua ore legate, ea nu se trezeste pentru suzeta sau pentru alintat peste zi. doar de 2 sapt imi mananca toate noptile cu pusul la titi si papat! si cum am zis, trebuie sa ma gandesc si la Maria, iar in situatia data solutia nu era s-o iau pe Isa dormind din patut si s-o scot in ploaie, pentru 5 min cat am lipsit. si nici s-o las pe Maria sa ajunga acasa toata uda, ca si-asa suntem cu totii mucosi si tusitori . imi amintesc cum ai mei lucrau in 3 schimburi si ne lasau singure acasa (eu aveam 10 ani, sora-mea 6) si nu au fost probleme niciodata, altii cred ca lasau copiii si mai mici, poate si pe noi dar nu-mi mai amintesc eu...
rodyka spune:
azi-noapte de la 3-6 bantuiam cu sotul prin casa.. la 2.30 ne-a dat Isa desteptarea, nu mergea nici nu luatul in brate nici cu povesti. vroia titi! si dupa titi iar maraiala, asa ca i-am facut 150 lp care s-a dus rapid! dar s-a dus si somnul nostru, asa ca ne-am pus la tv, am vazut Torchwood, si ceva dintr-un film cu VanDamme, am baut cate-un ceai, am mancat portocale si mandarine si am tusit amandoi la greu!! ba catre dimineata am auzit-o si pe Isa tusind. acum inca doarme in patul mare, mi-e mila s-o trezesc, asa ca iar amanam rezolvarea actelor
ma gandeam ca poate se trezeste noaptea doar sa se rasfete la titi, dar nu! ca trage cu pofta ci cate 20 min, cat ii vine inca laptic, si cand e pe terminate se tot muta de la o titi la alta... probabil ca tot nu-i ajunge, daca la 2 ore se trezeste si o luam de la capat. cu ceai sau apa nu o pot fenta, ca nu bea nici ziua! din cand in cand ii mai prepar un bibe de 120-150 lp, dar tot se mai trezeste. o las asa ca nu stiu ce sa-i fac. ca de la vreo 2-3 luni ea nu se mai trezea noaptea, sper sa-si revina cumva. ca si peste zi mananca bine, nu pot spune ca nu se satura. singura schumbare e ca doarme mai putin peste zi iar seara abia o tin pana la 21.30 treaza...
btz_ovi spune:
Buna fetele!!!
ALICE si eu sunt nora cu 2 soacre,insa eu nu le recunosc titulatura.Pt mine una e sotia socrului si cealalta ...mai bine ma abtin...chiar nu merita numele frumos de soacra
Insa Paul are o singura bunica si 2 bunici.
RODYKA daca Isa e in siguranta si aici ma refer la locatie nu e niic o problema.SI eu l-am lasat singur pe Paul,si treaz si dormind,bineinteles in patutul lui,si am fost ba sa duc gunoiul,ba la magazin.
Insa intr-o zi aveam nevoie urgent de ceva,cum era duminica magazinul de jos era inchis,sotul plecat,Paul dormea bine mersi,m-am gandit sa dau o fuga in Kauffland ca e peste alee
Asa ca m-am imbrcata rapid,am fugit pana acolo dar inainte de asta am sunat de pe un tel pe altul,dat pe difuzor si pus la patut sa aud.Ca un walkie-talkie
Nu va zic ca la casa aud in tel ca Paul miorlaie si ii zic casieritei "hai cucoana mai repede,asculta prin tel cum plange bebelanul,hai odata"
Nu va zic ce fata a facut si aia si cum fugeam eu cu pungile pe scari.
OANNA ma bucur ca nimeni nu a patit nimic in accident.In rest fiarele se repara .Sanatatea e mai importanta.
CASE VS APARTAMENTE eu am crescut la ap 15 ani,dupa care m-am mutat la casa cu ai mei.Ap era in centru,aveam o gasca mare acolo,la casa in schimb ciu-ciu.Desi imi place sa stau la casa,ador verdeata,spatiul mare,linistea,faptul ca nu iti bat vecinii in teava,ca nu te trezesti cu babuta de la 2 sa dai muzica mai incetul,costurile de intretinere sunt mai mari din pacate.
Si eu,daca as avea acum bani,nici nu mi-a trece prin cap sa ne luam apartament,eu cum sufar de claustrofobie toate mi se par stramte.
Si in plus,visez enorm la un dormitor imens cu un pat de 3/3 m ,ceea ce un ap nu mi-ar putea oferi.
Si acum urarile LA MULTI ANI ZAMBITOR SI SCUMP VLADUT,VICTOR CEL FRUMOS SI DOMNISORA PRISCILLA.CORRINA multi ani fericiti alaturi de familia ta!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
btz, eu nu am cum sa nu le recunosc drept soacre. sunt amandoua mamele sotului meu. una care l'a nascut si pe care o cunoaste de la 22 de ani, si alta care l'a crescut si pe care o cunoaste de la 3 saptamani
apropo de case, eu visez sa am banii sa imi fac o casa ca aia a lui charlie din two and a half man
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena btz, eu nu am cum sa nu le recunosc drept soacre. sunt amandoua mamele sotului meu. una care l'a nascut si pe care o cunoaste de la 22 de ani, si alta care l'a crescut si pe care o cunoaste de la 3 saptamani apropo de case, eu visez sa am banii sa imi fac o casa ca aia a lui charlie din two and a half man mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Pai cum??Cea naturala nu l-a crescut??Acum chiar m-ai zapacit de tot
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
povestea e lunga... dar pe scurt, l'a dat spre adoptie cand avea 3 saptamani (nu voit), apoi cand avea 22 l'a cautat si de atunci e implicata in viata lui, a noastra. iar anu trecut, inainte sa scoatem noi actele, i'a spus si celei care l'a crescut (si careia ii spune mama) ca a gasit'o pe mama lui adevarata
traiesc intr'o telenovela ce pot sa zic
mara
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena povestea e lunga... dar pe scurt, l'a dat spre adoptie cand avea 3 saptamani (nu voit), apoi cand avea 22 l'a cautat si de atunci e implicata in viata lui, a noastra. iar anu trecut, inainte sa scoatem noi actele, i'a spus si celei care l'a crescut (si careia ii spune mama) ca a gasit'o pe mama lui adevarata traiesc intr'o telenovela ce pot sa zic mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
chiar ca e telenovela
si cand l-a cautat la 22 de ani sotul tau stia sau ....a fost asa o surpiza totala?!?
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Casa vs Apt.
Noi avem apartament, dar ne-am construit si casa, e la "rosu", ca nu ne-au ajuns banii din banca.
La apt imi vine sa-mi iau campii, stau la parter, aud cum scartaie patul vecinului de la 2, pe jos e f rece, vara e o zarva de numa', desi stau intr-o zona bunuta, cu verdeata si cu oameni de treaba...
La casa, pai am casa in camp, dar la 5 minute cu masina, teren mare, o gradina superba, avem livada si foisor. DAR, clar ne tb o a doua masina, pe care s-o frec toata ziua buna-ziua, ca va fi de umblat dupa pitic scoala- activitati extra-scolare- prieteni. Ar mai fi soacra care l-ar putea ridica pe piticot, in caz de nu putem nici unul dintre noi.
Casa am proiectat-o in asa fel incat sa nu ne rupa bugetul lunar (in schimb ne va rupe la izolatie, tamplarie, electrocasnice). Treaba in curte nu e grozava, ca timp, sotul e pasionat de gradinarit, eu la fel, plus ca avem deja un om de incredere care le da papa cateilor in fiecare zi, mai taie o iarba. De curatenia in casa nu ma sperii f tare, ca avem prevazute multe dressinguri si spatiul f aerisit si optimizat, nu va fi incarcat cu mobila sau cu altele... plus ca probabil imi voi lua si eu o femeie sa ma ajute o date pe saptamana.
La apt oricum nu renuntam.
Sa stiti ca aici, la noi, copiii nu mai ies cum ieseam noi demult.
Pt prieteniile copiilor, ma gandeam sa-i mai chemam la noi cate o seara, sau in cate-o zi.
Cel mai mare dezavantaj in statul la casa mi se pare (in afara celui financiar) ca depinzi fff mult de masina. De prieteni si vizite nu mi-e teama, ca uneori n-am loc sa ma desfasor aici si imi chem prietenii prin rotatie, tot spun ca la casa va fi loc pt toata lumea. Iar daca nu am chef de prieteni, nu fac invitatii si ma asigur ca nu se vor autoinvita.
Nu stiu ce lucruri am sarit, dar mie astea mi se par mai importante.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
stia, dar de fiecare data cand o intreba pe maicasa (adoptiva) zicea ca nu e adevarat, ca e copilul ei si ii arata certificatul de nastere. d'aia pe sotul meu il cheama Valentin(cum l'a declarat maicasa la nastere) si toata lumea il stie de Marius(cum i'a spus maicasa care l'a crescut)
mara